Zamieszczone przez rg04
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Byłem w piątek u dealera i chciałem coś dodać do zamówienia, ale zerknął w komputer i powiedział, że już "ny dy rydy", bo autko będzie produkowane w 20 tygodniu i odbiór w drugiej połowie maja. Wierzyć w to ?. Myślę, że mnie nie okłamuje, bo w przeciwnym wypadku można by było jeszcze coś zmodyfikować.Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
Moja szara myszka - Octavia 3
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...303773#1303773
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AmixByłem w piątek u dealera i chciałem coś dodać do zamówienia, ale zerknął w komputer i powiedział, że już "ny dy rydy", bo autko będzie produkowane w 20 tygodniu i odbiór w drugiej połowie maja. Wierzyć w to ?. Myślę, że mnie nie okłamuje, bo w przeciwnym wypadku można by było jeszcze coś zmodyfikować.
Komentarz
-
-
2 tygodnie przed zamrożonym terminem produkcji nic nie zmieniszO3 combi 1.8TSI 245Hp 4x4 DSG
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...258496#1258496
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trasat23Zamieszczone przez rg04czy ktoś może zamawiał O3 z silnikiem diesla 1.6 i zna terminy realizacji zamówień ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kwak410Zamieszczone przez AmixByłem w piątek u dealera i chciałem coś dodać do zamówienia, ale zerknął w komputer i powiedział, że już "ny dy rydy", bo autko będzie produkowane w 20 tygodniu i odbiór w drugiej połowie maja. Wierzyć w to ?. Myślę, że mnie nie okłamuje, bo w przeciwnym wypadku można by było jeszcze coś zmodyfikować.Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
Moja szara myszka - Octavia 3
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...303773#1303773
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AmixZamieszczone przez kwak410Zamieszczone przez AmixByłem w piątek u dealera i chciałem coś dodać do zamówienia, ale zerknął w komputer i powiedział, że już "ny dy rydy", bo autko będzie produkowane w 20 tygodniu i odbiór w drugiej połowie maja. Wierzyć w to ?. Myślę, że mnie nie okłamuje, bo w przeciwnym wypadku można by było jeszcze coś zmodyfikować.
Życzę Ci żeby tak było jak diler obiecał.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez NYKMoja ma być w czwartek w salonie także piątek papierologia a sobota wyjazd
Też myślałem, że dzień po przyjeździe auta do salonu będę nim już jeździł, a tu niespodzianka... kolejka w serwisie na przegląd zerowy, kolejka do wydania auta (przeciez auto musi stac w salonie byś mógł z niego patetycznie wyjechac). Kilka dni to pewnie standard. u mnie odbiór od dnia przyjazdu do salonu przeciągnął się do 7 dni.O3 elegance 1.4 tsi dsg, race blue, amazing, columbus, kessy + dodatki
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=77449
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez NYKWie ktoś może w której fabryce jest produkowana octavia na Polskę ??
[ Dodano: Wto 06 Maj, 14 10:59 ]
Zamieszczone przez dawidanZamieszczone przez NYKMoja ma być w czwartek w salonie także piątek papierologia a sobota wyjazd
Też myślałem, że dzień po przyjeździe auta do salonu będę nim już jeździł, a tu niespodzianka... kolejka w serwisie na przegląd zerowy, kolejka do wydania auta (przeciez auto musi stac w salonie byś mógł z niego patetycznie wyjechac). Kilka dni to pewnie standard. u mnie odbiór od dnia przyjazdu do salonu przeciągnął się do 7 dni.Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Ja zamówiłem w połowie kwietnia, ale potrzebuję samochód na wrzesień więc sprzedawca zapewnia, że termin będzie dotrzymany, aczkolwiek nie ma zamrożonego terminu produkcji.
Jak w lipcu 2010 r. zamówiłem F2FL TSI to do listopada mój samochód nie dojechał. Dealer sprzedał mi samochód, który w maju zamówił sobie na salon, a który dopiero w listopadzie dotarł (ta sama konfiguracja, co moje zamówienie plus dostałem srebrny dach i lusterka w gratisie). Nauczony doświadczeniem, O3 zamówiłem około pół roku wcześniej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Himeneki tak masz szybciutko
wstosunku do twojego RS to tak ale ogolnie to wielka lipa bo normalnie powinno byc gora do dwoch miechow gotowe ja liczylem sie na gora 3 miechy, a tu wyjdzie 4
skoda sobie troche kpi z klijentow.
Tez to rozumie ze auta sa chodliwe ale zeby nie nadazali z produkcja, to tego nie rozumie, bo sam pracuje na produkcji.
Komentarz
-
Komentarz