No to jak w piosence "Wszystko sie może zdarzyć...." jeszcze w moim przypadku. niby wisi 20 tydzień :/ wiec mam nadzieje że to najdalszy termin i nie posunie się dalej...
No to jak w piosence "Wszystko sie może zdarzyć...." jeszcze w moim przypadku. niby wisi 20 tydzień :/ wiec mam nadzieje że to najdalszy termin i nie posunie się dalej...
maciek071, to jest szansa na spota O3 we Wrocławiu? :P
Wszystko zależy od tego ile czasu będzie trwał transport oraz jak szybko uda mi się leasing załatwić . Oferowałem się że sam pojadę po auto do fabryki ale nie przyjęli mojej pomocy . Z tego co wiem auto może jechać 4 dni jak i nawet 2 tygodnie
Octavia III 1.4 TSI Elegance Biel Kombi + Amazing + Dynamic + kilka innych
Wyprodukowana 07.04.14
Odebrana 18.04.14
Wczoraj wkońcu dotarła do salonu, pooglądałem, sprawdziłem czy wszystko jest co chciałem, podsumowując.... pięeeeekna, czekam jeszcze na papiery oraz decyzje odgórna ze strony Skody jeśli chodzi o dodatkowy rabat w ramach opoźnienia 3 tygodniowego....zobaczymy
Zamówiona (19.12.2013)
Wyprodukowana (25.03.2014)
Odebrana (14.04.2014)
OCTAVIA III Kombi 1.4 TSI Beż Cappuccino +Ambition+Amazing+Pakiet chrom+Sunset+inne dodatki
Wczoraj wkońcu dotarła do salonu, pooglądałem, sprawdziłem czy wszystko jest co chciałem, podsumowując.... pięeeeekna, czekam jeszcze na papiery oraz decyzje odgórna ze strony Skody jeśli chodzi o dodatkowy rabat w ramach opoźnienia 3 tygodniowego....zobaczymy
To daj znać czy udało sie Tobie rabat uzyskać, ja kupowałem w Centrum TMT Wrocław i pomimo faktu 1,5 miesiąca opóźnienia względem zamówienia handlowiec mnie, że tak powiem wyśmiał, i żadnego dodatkowego rabatu (czy tez gadżetu nie dostałem), nawet zwykłego przepraszam nie usłyszałem
Dostałem info od firmy leasingowej, że importer poinformował ich że powodem opóźnienia były restrykcje producenta odnośnie reflektorów biksenonowych oraz trójramiennej kierownicy...
Autko miało być na początku lutego a teraz termin przewidywany to koniec kwietnia. Importer "robi" podobno wszytsko żeby przespieszyć termin produkcji.
Pytanie jaki jest czas od produkcji do momentu przyjazdu do PL i odebrania?
Octavia 3 Combi 2.0 TDI
Elegance+Amazing+Canton+Alcantara+Sunset+Elektrycz na klapa bag.+inne dod.
Komentarz