Zamieszczone przez rafiki
Rabaty
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
radzio69,
napisz do tego użytkownika i nie będziesz musiał zakładać tego typu tematów
http://forum.octaviaclub....wprofile&u=5900kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Re: Rabaty
Zamieszczone przez radzio69Jak w temacie. Ile ugraliście rabatu przy zamawianiu swoich samochodów. W moim przypadku zaproponowano mi 8%. Wersja 1.2 Ambition 105 KM, 6 biegów + pakiet amazing + kilka drobiazgów. Cena to 76700 minus rabat to 70600. Może macie jakieś pomysły na jak wyciągnąć jeszcze parę złotówek?
Komentarz
-
-
Re: Rabaty
Zamieszczone przez MadDriverZamieszczone przez radzio69Jak w temacie. Ile ugraliście rabatu przy zamawianiu swoich samochodów. W moim przypadku zaproponowano mi 8%. Wersja 1.2 Ambition 105 KM, 6 biegów + pakiet amazing + kilka drobiazgów. Cena to 76700 minus rabat to 70600. Może macie jakieś pomysły na jak wyciągnąć jeszcze parę złotówek?Octavia III 1.4 TSI AMBITION, KOLOR DZIADKOOOWYYY BEŻOOOWY
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mac_aaronCzyli rabaty podobne do tych, które osiągnęli inni. Moja taktyka: telefon do Krakowa i z ceną od nich do mojego dilera. Przebił o 100zł, sprzedane dziękujemy
Osobiście, jako czasami sprzedawca, nie przepadam za rozsyłaniem zapytań do 10-ciu dostawców. Każdy musi na przygotowanie oferty poświęcić czas (czyt. pieniądze) i w efekcie ma go mniej dla siedzących naprzeciw biurka interesantów.
Komentarz
-
-
Wczoraj za Waszą namową rozesłałem zapytania odnośnie możliwości uzyskania rabatów. Najlepszą ofertę jaką otrzymałem była z Krakowa, dokładniej z InterAuto. Faktycznie warto było. Jedynie co mnie nurtuje to odległość między naszymi miastami i sprawy papierkowe. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tymi formalnościami? Chętnie wysłucham wszystkich uwag.
Komentarz
-
-
Ja dostałem 11,8% w tym 1900 i siatki, dywaniki, chlapacze i 10% rabatu na aso polmotu.
było ciężko, ale dało się - nie śpieszyło mi się.
Ciekawe jest to że jeden sprzedawca daje do zrozumienia jak prosisz o rabat, że musi sam do niego dołożyć a pan biurko obok daje Ci od ręki 6%.
Trzeba męczyć i pokazywać oferty innych.
Dealer chętnie dołoży akcesoria gratis więc nie warto pokazywać zainteresowanie nimi.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez radzio69Wczoraj za Waszą namową rozesłałem zapytania odnośnie możliwości uzyskania rabatów. Najlepszą ofertę jaką otrzymałem była z Krakowa, dokładniej z InterAuto. Faktycznie warto było. Jedynie co mnie nurtuje to odległość między naszymi miastami i sprawy papierkowe. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tymi formalnościami? Chętnie wysłucham wszystkich uwag.Octavia III 1.4 TSI AMBITION, KOLOR DZIADKOOOWYYY BEŻOOOWY
Komentarz
-
Komentarz