Basik_, liftback. Zadzwoń, popytaj o resztę szczegółów.
Wstrzymano zamówienia na RSa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez emesKolega odbierał Yeti i podrzucił info - biała RS dostępna we Wrocławiu w Gall-ICM - zapewne do wzięcia. Mam kilka zdjęć na telefonie. Ładna, na 19''Był : GOLF IV 1.6 * BMW M3 E46 * Audi A4 1.9TDI Quattro...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamwoNajlepsze ze Skoda w oficjalnym mailu napisała , że sytuacja dotyczy wszystkich rynków europejskich. Ciekawe dlaczego z listopada ekipa juz odebrala fury na forum briskoda, a z grudnia juz powoli odbierają. Chyba rynek PL maja w ......
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Basik_Ja mam w planach ferrari mogę sobie wpisać :wink: . Też się zastanawiałem czemu ludzie wpisują auta, których jeszcze nie mają. A wracając do tematu to miałem telefon z centrali i info takie samo jak wszyscy. Jest opóźnienie i nie wiadomo kiedy będzie. Moje plany na wakacje z nowym autem chyba zostaną planami... ehhhDiagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bosniakGTXZamieszczone przez adamwoNajlepsze ze Skoda w oficjalnym mailu napisała , że sytuacja dotyczy wszystkich rynków europejskich. Ciekawe dlaczego z listopada ekipa juz odebrala fury na forum briskoda, a z grudnia juz powoli odbierają. Chyba rynek PL maja w ......Był : GOLF IV 1.6 * BMW M3 E46 * Audi A4 1.9TDI Quattro...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kecajZamieszczone przez Basik_Ja mam w planach ferrari mogę sobie wpisać :wink: . Też się zastanawiałem czemu ludzie wpisują auta, których jeszcze nie mają. A wracając do tematu to miałem telefon z centrali i info takie samo jak wszyscy. Jest opóźnienie i nie wiadomo kiedy będzie. Moje plany na wakacje z nowym autem chyba zostaną planami... ehhh
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIsorry LukaszRS2.0TFSI ale Ty nie masz BWA ale CHHB jak już...
sorry wiem , w tej sytułacji to ponury żart :wink:
Na tym forum możesz mieć nawet Trabanta, Kamaza i nikt Cie złego słowa nie powie ,... póki nie będziesz trolował. Wpisując aktualny pojazd ,wiadomo możesz aktualnie więcej pomóc w temacie audi , natomiast o RS to jeszcze obiekt wirtualny. Najlepiej wzoruj się na kolegach , którzy mają w podpisie , "zamówiona i cały pakiet dodatków"
Jedynym plusem tego czekania , to że powinny was ominąc choroby "wieku dziecęcego" i pewnie cześć zrezygnuje , tylko czy to przyspieszy sprzedaż w Polsce ,czy na zachodzie :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JacekRSZamieszczone przez LukaszRS2.0TFSIZbierzmy się i wszyscy razem do centrali , może jak zostaniemy tam przez tydzień zwrócą na nas uwagęPozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamwoChyba rynek PL maja w ......
Komentarz
-
-
adamwo, tak ale jak komuś zależy na individualu a nie z placu to zobaczy, że w PL zaczynasz od 105t wg katalogu a w DE od 29t€ czyli ~126t. Po bonusie można sobie sprowadzić faktycznie taniej, bo są spore upusty za jednodniowo zarejestrowane ale nigdy nie jeżdżone czyli suma sumarum nowe. Tylko gwarancja nieco nadszarpnięta.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez crom.deRSki (nie demówki) są dostępne od ręki np. w Czechach czy Austrii.
No to jak to jest ?
Napisałem kilka maili do Czech, Słowacji i Niemiec ale tylko ci ostatni odpisali...OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
http://suchen.mobile.de/neu/auto/sko...pon=146&rws=10 -> te auta są (tak jest podane) dostępne od ręki. Jest też masa ofert na zamówienie - ale to jak napisałeś miesiące czekania. Pojawiły się nawet dwa (te pierwsze z góry) których parę dni temu nie było, za to znikła jedna zielona kombi. Fotki są "real" także sądzę, że te auta stoją na placu. Oficjalna strona Skody w Austrii mówi o 33 kombikach i 4 liftach dostępnych od ręki. http://cc.skoda.at/neuwagen-skoda klikać w konkretny model kombi/lift a potem obok po prawej wybrać RS. Czesi mają 26 "Nové vozy ihned k dodání" ale w tym sa demówki.
Komentarz
-
-
wojcian , jedni kupuja a4 za 200tys w wersji calkiem "niezlej" (wiem bo zastanawialem sie na A4) a inny duzo taniej samochod z pelnym wyposazeniem w duzo nizszej cenie a ze jest to skoda , mazda czy vw ..... przy okazji moze mi ktos na forum powiedziec ktora marka jest starsza?Był : GOLF IV 1.6 * BMW M3 E46 * Audi A4 1.9TDI Quattro...
Komentarz
-
-
crom.de, ale nie powiesz ze nie widzisz tych za 36koła, a swoja drogą co musi być w tej skodzie za te pieniądze,bo za te pieniadze to ja jestem wstanie wyrwac tu gdzie mieszkam od 8 lat demówke a5 ,a6 maks 6 miesieczną.Zdaje sobie sprawe ze na rynek zachodni ceny sa inne , sam jak kofigurowalem skode w belgi to mało ze stolka nie spadlem.Zreszta oni robią taki myk ze wywalają cene wyjśćiową na maksa , a potem mydlą oczy jakie to rabaty ci nie dają.
Komentarz
-
Komentarz