Co do skóry w RS - ja nie brałem z powodów praktycznych - siedzieć na skórze niewentylowanej w lecie to jakaś masakra. Uważam, że te 2500 zł dopłaty nie jest warte - wolę materiał na środku i tyle.
Wstrzymano zamówienia na RSa
Zwiń
X
-
Nie wiem czy już to widzieliście ale jest na polskiej stronie skody nowy cennik RS-a z roku modelowego 2015 i ........... Oczywiście 1500zl więcej kosztuje w podstawie.
Jest tez wzmianka, ze czeka się na odbiór dłużej
rewelacja.
Polecam lekturę. I sam jestem ciekaw jak potraktują tych co czekają na zamówione znacznie wcześniej (w tym i mnie).
Komentarz
-
-
A czas pokaże czy tak się stanie. Teraz nawet chcą dopłatę za podstawowy kolor czerwony, wcześniej tego nie było.Zamieszczone przez LukaszRS2.0TFSIDostałem informację wczoraj od dealera że ceny nowych dotyczą tylko nowych zamówień my, którzy zamówiliśmy przed wprowadzeniem nowego cennika mamy bezpieczeństwo utrzymania ceny na poziomie z dnia podpisania umowy.
Komentarz
-
-
Popyt kształtuje cenę...
OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Własnie dostalem tel. od dyrektora salonu w którym zamawiałem RSa (pod koniec listopada). Termin wisiał długo na 25 tydz, potem 27 , 28 aż znowu wyskoczył całkiem i nie ma. Przecież wkur......... się można, auto miało być w lipcu , 9 miesięcy czekania, okazuje się , że jak będzie w sierpniu to będzie dobrze.RS Stage 2 335/450
Komentarz
-
-
Nie przy tej ilości opcji i dowolności konfiguracji. W azjatach masz 3-4 wersje wyposażenia i symboliczną ilość opcji (koła, navi itp.).Zamieszczone przez QgarPrzydałby się taki system jak wdraża Toyota - klient sam może sobie sprawdzić co się dzieje z jego autem i jeszcze nawet je doposażyć online.Zamieszczone przez adamwonie mam możliwości sprawdzenia tego, bo jak
Komentarz
-

Komentarz