I czekamy na fotki bo nie ma czerwonej na forum
Wstrzymano zamówienia na RSa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez maro rsColumbus trochę za drogi no i na większym ekranie i dvd mi nie zależy, choć przyznam że nie wiedziałem, że ludzie narzekają na Amundsena - muszę poczytać, chyba że mi wrzucisz w jednym zdaniu, co w nim nie bangla
Komentarz
-
-
dj1978, jeszcze nie zamówiłem, negocjuję, jeszcze nie wiem gdzie ostatecznie zamówię, jak coś dam znać.
kwak410, dzięki za propozycję, być może skorzystam - co prawda jeździłem testowo dwiema RSkami, ale zwracałem uwagę na inne rzeczy Ale jak mówię, cena columbusa dla mnie jednak zaporowa..."k..., aleś pan tu bestię postawił"
Komentarz
-
-
Potwierdzam, Columbus jest piękny ale cena z czapki. W czasach tabletów za 500 zł ..., lepiej dołożyć do DSG.
Gdyby jeszcze nawigacja miała pełną funkcjonalność: brak możliwości wgrania własnych poi z sygnalizacją np. radarów, ostrzegania o radarach odcinkowych też raczej nie będzie, aktualizacje tylko przez 3 lata /za niecałe 600 zł można kupić nawigację Tomtom z dożywotnią aktualizacją mapy Europy/.
albo chociaż mirror link.
Ja bym z bólem, ale jednak zrezygnował. W sumie gdyby to sprzedawali to po 2.5 tys. zł to schodziłoby, a cena i tak byłaby wysoka. Skoda to nie segment premium, więc nawigacja mogłaby mieć (w miarę) normalną cenę.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez metrotestPotwierdzam, Columbus jest piękny ale cena z czapki. W czasach tabletów za 500 zł ..., lepiej dołożyć do DSG.
Gdyby jeszcze nawigacja miała pełną funkcjonalność: brak możliwości wgrania własnych poi z sygnalizacją np. radarów, ostrzegania o radarach odcinkowych też raczej nie będzie, aktualizacje tylko przez 3 lata /za niecałe 600 zł można kupić nawigację Tomtom z dożywotnią aktualizacją mapy Europy/.
albo chociaż mirror link.
Ja bym z bólem, ale jednak zrezygnował. W sumie gdyby to sprzedawali to po 2.5 tys. zł to schodziłoby, a cena i tak byłaby wysoka. Skoda to nie segment premium, więc nawigacja mogłaby mieć (w miarę) normalną cenę.
Podsumowujac to ja polecam. Cena duza ale np w Audi nawigacja 8" kosztuje 12tys.
Komentarz
-
-
Ale powiedz mi odnośnie funkcjonalności, jaka jest różnica między amundsenem i columbusem - czy różnica to tylko wielkość ekranu i rozdzielczość (pomijam dvd, bo mi niepotrzebne). No i przy columbusie co jest z maxi-dotem - jest tylko monochromatyczny ale o tych samych funkcjach?"k..., aleś pan tu bestię postawił"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maro rsAle powiedz mi odnośnie funkcjonalności, jaka jest różnica między amundsenem i columbusem - czy różnica to tylko wielkość ekranu i rozdzielczość (pomijam dvd, bo mi niepotrzebne). No i przy columbusie co jest z maxi-dotem - jest tylko monochromatyczny ale o tych samych funkcjach?
Columbus ma duzo lepszy wyswietlacz - nie tylko wielkosc ale przedewszystkim rozdzielczosc
W Columbusie sa inne mapy - nie korzystalem z Amundsena wiec ciezko mi powiedziec jak to sie przeklada na uzytkowanie ale w Columbusie baza wazy 17GB w Amundsenie 4GB
Co do Maxi Dota to przy Columbusie dostajesz kolorowego Maxi Dota - ladnie to wyglada a dodatkowo przy uzywaniu nawigacji na Maxi Docie pokazuja sie dodatkowe komunikaty typu odleglosc do nastenego skretu z wizulazacja itp.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez danceagentNo i moja lasencja stoi już u dealera
Odbiór pewnie w środę :lol:
Wiem, mecze tyłek, ale w przyszłym tygodniu mam zamiar w koncu zabrac sie za swoje zamowienie (w pon wraca klient z Leszna, ktory ma podobno dobre terminy), wiec kazde info cenne
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzyzakpZamieszczone przez danceagentNo i moja lasencja stoi już u dealera
Wiem, mecze tyłek, ale w przyszłym tygodniu mam zamiar w koncu zabrac sie za swoje zamowienie (w pon wraca klient z Leszna, ktory ma podobno dobre terminy), wiec kazde info cenneDaBass
Komentarz
-
-
A kto z Was już sprzedaje ? :diabelski_usmiech
OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez danceagentZamieszczone przez krzyzakpZamieszczone przez danceagentNo i moja lasencja stoi już u dealera
Wiem, mecze tyłek, ale w przyszłym tygodniu mam zamiar w koncu zabrac sie za swoje zamowienie (w pon wraca klient z Leszna, ktory ma podobno dobre terminy), wiec kazde info cenneOctavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj
Komentarz
-
-
Pytanie do tych co już odebrali:
Czy w procesie odbioru auta, rejestracji i ubezpieczania oraz płacenia występuje taka sytuacja, że płacisz zanim zobaczysz auto ?
Wielu z nas zamawia w salonach daleko od miejsca zamieszkania. Sprzedawcy zawsze obiecują, że tylko 1 raz trzeba pofatygować się do salonu - po odbiór auta z tablicami rej.
Jak to wyglądało u was, krok po kroku ?OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
Komentarz
-
-
Zamowilem 200km od miejsca zamieszkania bez uprzedniego fatygowania sie do salonu - auto przyjechalo wiec udalem sie na ogledziny i po odbior faktury potem zaplacilem przelewem i wrocilem po odbior auta, reszte papierow i zaplacic za ubezpieczenie. W salonie bylem 2 razy, moze mozna tylko raz ale wolalem samochod obejrzec.
Komentarz
-
-
Dzięki jerol.
Czy komuś udało się za 1 razem zapłacić, a wcześniej obejrzeć a potem wyjechać autem z salonu ?OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
Komentarz
-
-
Fakture dostalem na maila, potwierdzenie przelewu rowniez odeslalem mailem.
W momencie gdy auto bylo juz w salonie musialem sie pojawic, zeby podpisac upowaznienie, ze moga salon w moim imieniu zarejestruje auto, mysle ze to tez dalo sie zalatwic na odleglosc.
Na drugi dzien odebralem i odjechalemBlack magic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lookerPytanie do tych co już odebrali:
Czy w procesie odbioru auta, rejestracji i ubezpieczania oraz płacenia występuje taka sytuacja, że płacisz zanim zobaczysz auto ?
Wielu z nas zamawia w salonach daleko od miejsca zamieszkania. Sprzedawcy zawsze obiecują, że tylko 1 raz trzeba pofatygować się do salonu - po odbiór auta z tablicami rej.
Jak to wyglądało u was, krok po kroku ?
Krok po kroku:
1. Negocjacje cenowe (wstępne),
2. Podanie ostatecznej konfiguracji i dogranie ceny,
3. Dealer przesłał mi mailem zamówienie do podpisu i fakturę pro forma (może były też oryginały pocztą - nie pamiętam),
4. Podpisałem zamówienie, wpłaciłem zaliczkę i wysłałem wszystko mailem (może były też oryginały pocztą - nie pamiętam),
5. Podanie terminu dostawy,
6. Po przyjeździe auta do dealera dostałem fotki auta (prosiłem),
7. Pocztą dostałem dokumenty do rejestracji,
8. Zarejestrowałem auto i podałem dane do ubezpieczenia,
9. Auto zostało ubezpieczone, wszystkie dokumenty przygotowane w salonie,
10. Przyjechałem odebrać auto z dokumentami po mojej stronie - podpisałem oryginały wszystkiego, obejrzałem i sprawiłem auto -> w drogę :diabelski_usmiechJeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz