I stało się
Zamówiłem swojego RS-a 19.03 a w następnym tygodniu odbiór 8) :lol:
Pytanie mam, jakie jest określenie/oznaczenie zablokowania produkcji? Sprzedawca mówi o czymś takim "2+2" i podobno jest już zamrożona produkcja. Możecie przybliżyć.
dj1978, zamrożenie jest 2 tygodnie przed produkcją. Więc to na pewno jedna z tych dwójek "2 tygodnie do produkcji". IMO chodziło o to, że 2 tygodnie do produkcji, produkcja i 2 tygodnie później auto powinno być w salonie. Ale to tylko takie moje rozumowanie, mogę się mylić.
dj1978, zamrożenie jest 2 tygodnie przed produkcją. Więc to na pewno jedna z tych dwójek "2 tygodnie do produkcji". IMO chodziło o to, że 2 tygodnie do produkcji, produkcja i 2 tygodnie później auto powinno być w salonie. Ale to tylko takie moje rozumowanie, mogę się mylić.
Zgadzam się . Mam pytanie dla tych co odebrali już rs-a
- na jakich oponach (letnich) auto wyjeżdża z salonu ? Chodzi mi o markę .
U mnie 17.07.2014 wpłacona zaliczka, a produkcja 40 tydzien, już powoli jajko znosze nie będzie łatwo tyle dotrwać... Jak kupowałem kiedyś vw polo w salonie to dostałem od razu z 10 do wyboru, które będą w ciągu tygodnia i tyle czekałem... na civika w 2012 dali mi termin 2-3 miesiące był po 3 tygodniach ale tutaj widzę, że będzie pełny okres czekania... Ale wolę tak niż potem cały okres leasingu pluć sobie w brodę, że się pośpieszyłem i żałować, że nie mam tego czy tam tamtego...
Yanczi, zazdroszcze ze juz znasz termin produkcji.. Moja zaliczka poszła dopiero w niedziele, bo auto zamowione w ostatnia sobote..
Poki co cisza z terminem produkcji, ale to mnie nie dziwi przy tych terminach oczekiwania.. Zobaczymy jak sie uda
Yanczi, zazdroszcze ze juz znasz termin produkcji.. Moja zaliczka poszła dopiero w niedziele, bo auto zamowione w ostatnia sobote..
Poki co cisza z terminem produkcji, ale to mnie nie dziwi przy tych terminach oczekiwania.. Zobaczymy jak sie uda
Jakby było cokolwiek podobnych gabarytów / cenie / mocy to bym się sekundy nie zastanawiał i brał co innego ale porostu nie ma co ;/ Gabarytów VW Golfa to jest co najmniej kilka samochodów do wyboru.. SKODA trafiła w niszę osób, którzy chcą mieć szybki al'a sportowy samochodzik o gabarytach rodzinnych a nie stać ich na EVO czy Imprezę..
Byłem oglądałem GTI w salonie no naprawdę śliczny ten golf, ale otworzyłem bagażnik i nie wyobrażam sobie spakować tam klamoty na trasę 500km nad morze dla 4-5 osób.. Zresztą bardzo ciężko przesiąść się z dużego samochodu do małego.
He, a mi się np. golf gti nie podoba - nudne, zwykłe auto, za mało się różni od 1.2., felgi 18 jakieś takie dziwne, jakość wnętrza wg mnie przereklamowana, a krata na fotelach (wiem czemu tam jest) nie podoba mi się strasznie.
Skoda na 19", z pakietem black, szyberdachem i tym spojlerem z tyłu bardziej mi się widzi zdecydowanie.
Bo jest przerwa urlopowa...
[ Dodano: Sro 13 Sie, 14 22:12 ]
Zamieszczone przez rafiki
looker, kamirsen
[ Dodano: Nie 03 Sie, 14 22:10 ]
gdyby było mnie stać, to byłaby moja :diabelski_usmiech
to jest auto kamirsen-na. Dostał nowe auto służbowe, więc pozbywa się RS-a.
Super auto.
Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
He, a mi się np. golf gti nie podoba - nudne, zwykłe auto, za mało się różni od 1.2., felgi 18 jakieś takie dziwne, jakość wnętrza wg mnie przereklamowana, a krata na fotelach (wiem czemu tam jest) nie podoba mi się strasznie.
Skoda na 19", z pakietem black, szyberdachem i tym spojlerem z tyłu bardziej mi się widzi zdecydowanie.
Przybyło ostatnio nowych RS, pytanie więc, jak tam ostatecznie nowa kierownica? Ma znaczek vRS? Ostatnio u dealera oglądałem RS ze znaczkiem. Wcześniej na różnych portalach było rzuconych parę fotek bez znaczka.
Jestem, dzisiaj po rozmowie z dealerem, utrzymał termin 40 tydzień, ale rzeczywiście chyba ilość zamówień spadła, przypomniałem się, że jak mają coś nowego od ręki to żeby o mnie pamiętał a nóż widelec mi podpasuje - a dostałem informację, że poza moją innej się nie spodziewają..
Po około 1 miesiącu czekania muszę pogratulować osobom czekającym 6 miesięcy lub więcej, ja już zniosłem jajko i zaczynam je wysiadywać a filmy z RS na youtube to już znam wszystkie na pamięć wliczając w to rosyjsko/czesko/francusko i angielsko języczne
Komentarz