Zamieszczone przez trasat23
CENNIK MY2015
Zwiń
X
-
-
-
ogolnie chyba sie im ta octavia sprzedaje na satysfakcjonujacym poziomie bo jedna podwyzka jest znaczaca. Policzylem sobie ile by mnie dzis kosztowala moja O3 gdybym ja zmaowil 2 tygodnie pozniej i wyszlo mi 4.2% wiecej. Przy i tak nie niskiej cenie to sporo. I co ciekawe do groy poszly pzrzedewszystki bogatsze wersje lub dodatki (kierownica, fotel kierowcy etc). Mysle ze moga sobie troche strzelic w kolano takim cennikiem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jerryxogolnie chyba sie im ta octavia sprzedaje na satysfakcjonujacym poziomie bo jedna podwyzka jest znaczaca. Policzylem sobie ile by mnie dzis kosztowala moja O3 gdybym ja zmaowil 2 tygodnie pozniej i wyszlo mi 4.2% wiecej. Przy i tak nie niskiej cenie to sporo. I co ciekawe do groy poszly pzrzedewszystki bogatsze wersje lub dodatki (kierownica, fotel kierowcy etc). Mysle ze moga sobie troche strzelic w kolano takim cennikiem.
Komentarz
-
-
A ja nie widze podgrzewanej szyby z przodu,czy w wersji ambition mozna ja zamowicSprzedaję :
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=6189735
www.batterytom.com.pl
Baterie SAFT , Aku.do UPS,Centr. Alarmowych,Pakiety w/g wzoru do urz.geodezyjnych,medycznych.
Noże ,aku. do maszynek fryzjerskich Moser itp.
ZAPRASZAM.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TomaszWZ nowego cennika z dnia 09.06.2014 w pakiecie amazing dla wersji Ambition wyleciał czujniki parkowania z przodu i z tyłu. Większych zmian nie zauważyłem. Niestety upusty zostały na tym samym poziomie pomimo fatalnej sprzedaży Octavii dla klienta indywidualnego. Dziwne i tyleByła - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
Moja szara myszka - Octavia 3
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...303773#1303773
Komentarz
-
-
Może czujniki są w standardzie i dlatego w opisie ich nie ma ?Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
Moja szara myszka - Octavia 3
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...303773#1303773
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AmixMoże czujniki są w standardzie i dlatego w opisie ich nie ma ?
Konfigurator nie jest wyznacznikiem bo często ma braki ale przy Active przy wyborze pakietu Amazig system prosi o jakieś zatwierdzenie restrykcji za 0 zł dotyczących właśnie czujników z tyłu.
Ciekawe co to za akcja.
PS. W końcu pojawił się nowy Swing w konfiguratorze i nowe instrukcje na stronie. Takie małe Bolero z tego radia się zrobiło :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Chris11No to jestem ciekaw, co z moim zamówieniem z początku maja na amazing z czujnikami z przodu...
Jeśli mi salon odpisze, że już ich nie dostanę to będzie jakaś parodia.
Z kolei pakiet Amazing to jest chyba wymysł naszego SAP, a nie odgórny fabryki.
Powiedzieli mi w salonie, że jest to 24 tydzień produkcji.
Jak mnie teraz będą chcieli wyd...ć i dać auto bez czujnika, to niech się walą...Wcześniej: F1 1.2 12V 64KM.
Teraz: OIII 1.2TSI 85KM Szary metal, Ambition, Amazing.
Komentarz
-
-
Z tymi czujnikami (ale i nie tylko) Skoda kpiny sobie urządza z klientów. Jeżeli nie macie przyklepanego tygodnia produkcji w systemie to zapomnijcie o czujnikach z przodu. Spodziewajcie się telefonu od sprzedawcy z zabawną informacją, że przednie czujniki wypadły z Waszej fury. Bo im dostawca nawalił.
Komentarz
-
-
cartel1, Jaki mają problem z czujnikami, to niech sobie dokupią na alleg... Szlag mnie trafia jak wymyślają pseudo problemy w czasach, kiedy i tak części pochodzą z Chin, dla których pojęcie "ograniczona zdolność produkcyjna" nie istnieje. :evil:
Czysty marketing i tyle.
Ja jak kupowałem F2 to zamawiałem fabryczne Dance, ale auto przyszło bez i zakładał mi diler mówiąc, że gdybym czekał na fabrykę to auto dostałbym później, bo mieli problem z dostawami Dance do fabryki, jakieś to naciągane, ale wtedy się nie zastanawiałem, może to diler specjalnie kombinował, żeby zarobić na radiu i montażu ?? :|Była O1 jest F2.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szuJeżeli nie macie przyklepanego tygodnia produkcji w systemie to zapomnijcie o czujnikach z przodu. Spodziewajcie się telefonu od sprzedawcy z zabawną informacją, że przednie czujniki wypadły z Waszej fury. Bo im dostawca nawalił.
Idąc tokiem rozumowania producenta/importera/dealera, to na tydzień przed wjazdem mojego auta na linię produkcyjną dealer może do mnie zadzwonić i powiedzieć, że nie będę miał pakietu dynamic, ogrzewania postojowego, felg aluminiowych, itd... bo wypadły z pakietu/wersji wyposażenia, ale cena pozostaje ta sama.
Takie zagranie w stosunku do mnie, który zamawiał w początku maja pakiet z czujnikami, byłoby (będzie ? ) wysoce nieuczciwe.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kropiJeśli w zamian dadzą podgrzewaną przednią szybę to spoko :P
Jeśli zaś nie to trochę ujnia, bo przy tej długości auta to przydatny gadżecik.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Chris11Żeby dołożyć coś w zamian, to najpierw musieliby mi obniżyć cenę....
A tak wychodzi na to, że dostaję mniej za to samo, co klient, który zamówił 2 miesiące wcześniej.
Komentarz
-
-
Listew progowych mi nie dorzucą, bo są w standardzie pakietu Dynamic.
.....no chyba, że też je wycofają.
Najpierw usunęli sterowanie radiem w kierownicy i podnieśli cenę, teraz zabierają czujniki z przodu. Kto wie, co będzie za miesiąc, a czas do odbioru jeszcze dłuuugi, więc wcale nie wykluczam odstąpienia od umowy.
Komentarz
-
Komentarz