Tomaszek247,
[ Dodano: Wto 05 Kwi, 16 21:50 ]
DJ MŁODY, pewnie bigosik...
[ Dodano: Wto 05 Kwi, 16 21:50 ]
DJ MŁODY, pewnie bigosik...
Wczesniej jezdzilem golfem i tam mialem lusterko wsteczne sciemniajace sie i nic za to nie placilem dodatkowo. Moze ktos mi pokazac jak u niego wyglada takie lusterko?
pytałeś o pierwsze i wszystko jest tak jak być powinno
Jeśli konfigurowałeś pod siebie to musiałeś mieć cennik przed oczami więc o lusterko pretensje możesz mieć tylko do siebie
A co do felg to jedź do serwisu i niech Ci dadzą takie jak miały być
Poszedlem koles mi pokazal auto podal mi specyfikacje tego auta i mi sie spodobala to wzialem
Pytalem czy mam skladane lusterka powiedzieli z tak. Przyjechalem do domu okazuje sie ze nie mam
Mowie im ze przeciez pytalem sie pana czy sa skladane lusterka a pan powiedzial ze tak na pewno a on do mnie ze nie przypomina sobie i ze to co mam w specyfikacji to jest swietosc a w specyfikacji nie mam wiec zonk. Zobaczylem w specyfikacji ze mam lusterko z czujnikiem wilgoci, pomyslalem ze to taki bajer ze pewnie sie tez sciemnia - mylilem sie
Pozniej czytam secyfikacje (swietosc wedlug pana z salonu) i widze ze mam felgi MINORIS, patrze na auto mam felgi ILIAS. Rece opadaja takich jaj nie mialem chyba nigdy w zyciu
Poszedlem koles mi pokazal auto podal mi specyfikacje tego auta i mi sie spodobala to wzialem
Pytalem czy mam skladane lusterka powiedzieli z tak. Przyjechalem do domu okazuje sie ze nie mam
Komentarz