Zamieszczone przez grzbaj
Zobacz wpis
reset danych bolero O3fl
Zwiń
X
-
Heloł - mogę poprosić więcej szczeg (może być na priv) - bo zapewne czeka mnie podobna droga - dziś znów się zresetowało...4 raz w 3 tygodnie - jak poznam Twoją przygodę będzie łatwiej mi się boksować z serwisem...
Z góry dzięki
EDIT: A nie jest czasem tak że problem z resetem jest w 1.4 150? Bo to by mogło tłumaczyć czemu dawcio jeszcze nie dostąpił "zaszczytu resetu"Ostatnio edytowany przez Musamp; 46603.
Komentarz
-
-
nie ma się co boksować. podjedz do aso powiedz jaki jest problem. mi za pierwszym razem zgrali logi z auta. najpierw wysłali do poznania i tam nie dali sobie rady. poźniej wysłali do czech. Czesi zalecili restart i wgranie ustawień co na poł roku pomogło. nagraj wszystko telefonem albo zrob zdjecia tak żeby widoczna była godzina. Spróbuj zrobić tak: kluczyk do stacyjki, odpal silnik, wyłącz silnik, włącz sam zapłon, wyłącz zapłon, odpal silnik i to wszystko bez wyjmowania kluczyka. daj znać czy ci się wtedy resetuje.
Nie wiem czy to 1.4 150km jest winne czy sterownik w zegarach.
Ostatnio edytowany przez grzbaj; 45191.
Komentarz
-
-
Ja mam wrażenie (nie potwierdzone empirycznie) że to może mieć związek z sytuacją kiedy mam wpięty telefon przez USB<->microusb do auta. W sensie podpinam zostawiam wysiadam wracam jade wysiadam wracam itd. Dziś miałem przygodę z BT - madidit i bolero nie widziało ale sygnał szedł na głosniki. PO wyłaczeniu zapłonu, wyciagnięciu kluczyka wsadzeniu przekreceniu "zabanglało"
Zastanawiam się czy np android auto zainstalowany na telefonie podpietym i zostawionym nie powoduje tych problemów. Ty masz AA i zostawiasz podpięty tel czasem?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez grzbaj Zobacz wpiswszystko przed Tobą
Zamieszczone przez Musamp Zobacz wpisA nie jest czasem tak że problem z resetem jest w 1.4 150?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Musamp Zobacz wpisA wpinasz kabel do tel? I zostawiasz czasem? Bo jeśli nie to moja teoria upada i trzeba szukać innej
Sprawdźcie to co napisałem z przekręcaniem kluczyka i dajcie znać oraz co powiedzieli w ASO.
Komentarz
-
-
Ja wczoraj mialem totalny reset radia , wykasował stacje radiowe, ustawienia telefonu , porozłaczał zapamietane telefony po BT, wszystko od nowa musiałem robic .
Pierwszy raz tak na twardo mi reset poszedł , zwykle sie zawieszało na moment i potem reboot radia i wszystko działało , tym razem poszło do ustawień fabrycznych.
Mam nadzieje ze developerzy w skodzie pracują nad nowym firmware'em2.0 TDI , 11.2017 -> Style , Black Pearl , HB
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kelok1 Zobacz wpisU mojego ojca w O3FL 1.4 TSI restart danych śr. spalania i prędkości przy wszystkich 3 średnich(od uruchomienia, od tankowania, długodystansowa). Sprzęt H41, opr 0468 Kodeki 4101.0.0.0 Potrafią już sobie z tym poradzić w ASO?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez grzbaj Zobacz wpiszegary dzisiaj wymienione na nowe
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Musamp Zobacz wpisNo to chyba niebawem na mnie pora
Komentarz
-
-
U was co jakiś czas totalnie wszystko się resetuje? Bo u mnie tylko co 5 tys km jest reset danych spalania długookresowego. Tak jest od nowości, czyli prawie rok - lecą sobie dane długookresowe do 5 tys. i potem zerowanie i zaś od nowa Dla mnie to normalne, bo w poprzedniej O2 kasowało się po 4 tys. km.
Sorry jak nie w temacie
Pozdrawiam serdecznieMoja "córeczka"
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...554967#1554967
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mikko1 Zobacz wpisBo u mnie tylko co 5 tys km jest reset danych spalania długookresowego
Komentarz
-
Komentarz