Zamieszczone przez Bomber
Zamykanie bagaznika
Zwiń
X
-
klapą nie w czorta :szeroki_usmiechPozdrawiam,
Bomber
-
-
Zamieszczone przez Bomberklapą nie w czorta :szeroki_usmiech
... Zosiu jest Stach!!!...., Panowie pozwolą że przedstawię, moja żona Zofffia!!!
[ Dodano: Czw 07 Lis, 13 16:07 ]
zamykałem klapę przy otwartych drzwiach, lekko za nią pociągnąłem i za pierwszym razem sie domykała, czynność powtórzyłem 4 razy i no problemo klapa zamyka się jak głupiaOctavia III 1.4 TSI AMBITION, KOLOR DZIADKOOOWYYY BEŻOOOWY
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paderoI co z tym zrobimy :?:
Ja sprawdzałem przy Cantonie , przy mega basach na jednym utworze, klaka wlewu paliwa się porusza :diabelski_usmiech . Klapka o wtyku od gniazda 12 V w bagażniku to praktycznie zawsze lata .Pozdrawiam,
Bomber
-
-
Zamieszczone przez BomberZamieszczone przez paderoI co z tym zrobimy :?:
Ja sprawdzałem przy Cantonie , przy mega basach na jednym utworze, klaka wlewu paliwa się porusza :diabelski_usmiech . Klapka o wtyku od gniazda 12 V w bagażniku to praktycznie zawsze lata .Octavia III 1.4 TSI AMBITION, KOLOR DZIADKOOOWYYY BEŻOOOWY
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BomberZamieszczone przez paderoI co z tym zrobimy :?:
Ja sprawdzałem przy Cantonie , przy mega basach na jednym utworze, klaka wlewu paliwa się porusza :diabelski_usmiech . Klapka o wtyku od gniazda 12 V w bagażniku to praktycznie zawsze lata .
Komentarz
-
-
Panowie, jak ja odbierałem moją nową Octavię to przy kontroli okazało się, że klapa przy spuszczaniu z 20 cm się nie zamykała. Przy otwartych drzwiach było ok. Przyszedł mechanik, coś pokręcił i wyregulował. Niestety nie wiem co tam dokładnie robił, bo nie patrzyłem. Jeżdżę już miesiąc i ani razu się problem nie powtórzył.
Krótko mówiąc - jedźcie do ASO i każcie to sobie wyregulować (w przypadku gdy pomagają otwarte drzwi - może inni mają inną usterkę).
Moje ASO - Skoda Plichta, Al. Grunwaldzka 339, Gdańsk.
Komentarz
-
Komentarz