Wentylator

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• mario
    odpowiedział(a)
    czyli "Zdrowe" podejście :lol: ... jest nówka,na gwarancji,ubezpieczona...jak spłonie to też filmik nakręcę :lol:

Zostaw komentarz:

• Maicroft
    odpowiedział(a)
    Ja tak mam z tym szuaraniem praktycznie od poczatku i nikt nic nie wie. Nagrywalem filmik, sluchali i tez nie wiedza :lol: Stwierdzilem ze albo sie cos rozpadnie w ciagu 5 lat, albo tak ma byc

Zostaw komentarz:

• mario
    odpowiedział(a)
    czyli normalna rzecz ?...jeśli chodzi o szuranie...miałem coś takiego właśnie w golfie MK6 tdi CR...tak jakby od dwumasy i po delikatnym przegazowaniu i spadaniu z obrotów dziwne odgłosy :?
    Czyli do serwisu nie ma co jechać,żeby podpieli pod Vaga ?

Zostaw komentarz:

• gruto
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez mario
    wcześniej miałem golfika 6 w CR i podobnych problemów nie miałem...ale i sam silnik pod pokrywą wygląda nieco inaczej ...
    może i miałeś , ale z roku na rok oprogramowania są modyfikowane , ulepszane ...w golfie wentylator mógł się nie załączać , a jak sie załączył mogł pracować na wolnych obrotach lub może były 2 wentylatory , a tu masz chyba jeden o ile sie nie mylę , także obroty muszą być większe - i słyszysz ... a tak nawiasem to się potwierdza ...musi rozgonić tą temperaturę :wink:

Zostaw komentarz:

• Maicroft
    odpowiedział(a)
    Ikonka wyswietla sie jak system x razy nie moze wykonac cyklu wypalenia a stopien zapelnienia przechodzi w niebezpiecznie duzy.

Wentylator to nie problem. U mnie w O2 cos szura i nikt nie wie czemu jak filtr sie wypala :lol:

Zostaw komentarz:

• mario
    odpowiedział(a)
    zastanawia mnie fakt,że mam przejechane dopiero 1500 km i nie wyświetliła się ikonka dpf ...wcześniej miałem golfika 6 w CR i podobnych problemów nie miałem...ale i sam silnik pod pokrywą wygląda nieco inaczej ...

Zostaw komentarz:

• Maicroft
    odpowiedział(a)
    Wypalanie DPF, potem wentylator dziala wychladzajac przestrzen pod maska, czyli miejsce gdzie jest sam DPF

Zostaw komentarz:

• mario
    odpowiedział(a)
    Wentylator

...zastanawia mnie praca wentylatora...na jałowym wzrost obrotów do 1000 i włącza się wentylator i smród palonej gumy...po wyłączeniu zapłonu wentylator dalej pracuje przez kilka minut ..???

Zostaw komentarz:

• wierztom
    rozpoczął temat Wentylator

Wentylator

Te auta sa kierowane do dwoch roznych odbiorcow,
    jak juz, to o3 powinno byc porownywane z jetta, ale wtedy o3 wygrywa na dzien dobry materialami we wnetrzu
    Sam przez chwile myslalem o g7, ale po tym jak zobaczylem bagaznik i ilosc miejsca na tylnym siedzeniu, to nawet sie nie zdecydowalem na jazde probna.
Pracuję...