Przegląd na 30 tys.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wosho
    odpowiedział(a)
    Autoblak na farbiarskiej, aczkolwiek to było 3 lata temu.

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Hipolita Zobacz wpis

Jeśli można wiedzieć który serwis jest taki tani, przecież za sam olej liczą sobie bodaj 380 pln ??
    dołączam się do pytania.

A za olej 380 to przegięcie - 218 zł do 1,2 TSI.
    Ostatnio edytowany przez ruwado; 6444.

Zostaw komentarz:

• Hipolita
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Wosho Zobacz wpis
    Mnie kosztował 400 z hakiem ten przy 30k w Wawie ze znizka dla OCP i ichnimi materiałami
    Jeśli można wiedzieć który serwis jest taki tani, przecież za sam olej liczą sobie bodaj 380 pln ??

Zostaw komentarz:

• bob_best
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez B_A_R_T Zobacz wpis
    A jaki koszt takiego przeglądu?
    u mnie za sam przegląd LL na 30kkm było 240zł brutto.

Zostaw komentarz:

• Wosho
    odpowiedział(a)
    Mnie kosztował 400 z hakiem ten przy 30k w Wawie ze znizka dla OCP i ichnimi materiałami

Zostaw komentarz:

• Sewerwa
    odpowiedział(a)
    Przede mna też za chwilę przegląd na 30tys. km w O3 2.0 TDI 150 KM DSG.
    Olej + filtr oleju + powietrza i kabiny daje swoje bo akurat mam komplet filtrów
    (ale chyba ostatni raz bo w ASO niewiele droższe a inaczej patrzą),
    bo olej to zawsze swój jak można porządnego Motula mieć za niecałe 180 zł gdzie w Aso policzą ok 450zł
    - czyli tylko robocizna i korek olejowy od Skody.
    Chyba kabina i powietrze nie wchodzi w zakres przeglądu na 30tys.km ale i tak chcę wymienić min raz na rok

Wiecie koledzy ile kosztuje w Wa-wie i okol taki przegląd i co wchodzi dokładnie w zakres dla takiego silnika jak mój?

PS. Na 15tys.km robiłem w ASO tylko wymianę Oleju - mój olej a od Skody filtr oleju korek olejowy i wymiana i zapłaciłem niespełna 150zł.

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    U mnie po 30.000 km:
    - wymiana filtra powietrza i p.pyłkowego (ASO samo pokazało filtry i spytało czy wymieniać? , nie były za czyste)
    - dezynfekcja klimatyzacji
    bez oleju - 545 zł.

Zostaw komentarz:

• B_A_R_T
    odpowiedział(a)
    A jaki koszt takiego przeglądu?

Zostaw komentarz:

• bob_best
    odpowiedział(a)
    Powinni zrobić przegląd (u mnie na fakturze był przegląd LL 30kkm wpisany), nie wiem jak jest z filtrami bo ja wymieniam wszystkie co 15kkm, ale kojarzy mi się że wg Skody nic się jeszcze nie wymienia poza filtrem oleju

Zostaw komentarz:

• B_A_R_T
    rozpoczął temat Przegląd na 30 tys.

Przegląd na 30 tys.

Niebawem wybieram się na przegląd na 30 tys. OIII 1.4 TSi 150KM. Proszę o informację, porównanie ceny takiego przeglądu. Auto przestawione jest na przeglądy co 15 tys. A olej to MOTUL. Co oprócz oleju i jego filtra powinni zrobić, wymienić?
Pracuję...