Przegląd na 30 tys.
Zwiń
X
-
dołączam się do pytania.Zamieszczone przez Hipolita Zobacz wpis
Jeśli można wiedzieć który serwis jest taki tani, przecież za sam olej liczą sobie bodaj 380 pln ??
A za olej 380 to przegięcie - 218 zł do 1,2 TSI.
Ostatnio edytowany przez ruwado; 6444.
Zostaw komentarz:
-
-
Jeśli można wiedzieć który serwis jest taki tani, przecież za sam olej liczą sobie bodaj 380 pln ??Zamieszczone przez Wosho Zobacz wpisMnie kosztował 400 z hakiem ten przy 30k w Wawie ze znizka dla OCP i ichnimi materiałami
Zostaw komentarz:
-
-
u mnie za sam przegląd LL na 30kkm było 240zł brutto.Zamieszczone przez B_A_R_T Zobacz wpisA jaki koszt takiego przeglądu?
Zostaw komentarz:
-
-
Mnie kosztował 400 z hakiem ten przy 30k w Wawie ze znizka dla OCP i ichnimi materiałami
Zostaw komentarz:
-
-
Przede mna też za chwilę przegląd na 30tys. km w O3 2.0 TDI 150 KM DSG.
Olej + filtr oleju + powietrza i kabiny daje swoje bo akurat mam komplet filtrów
(ale chyba ostatni raz bo w ASO niewiele droższe a inaczej patrzą),
bo olej to zawsze swój jak można porządnego Motula mieć za niecałe 180 zł gdzie w Aso policzą ok 450zł
- czyli tylko robocizna i korek olejowy od Skody.
Chyba kabina i powietrze nie wchodzi w zakres przeglądu na 30tys.km ale i tak chcę wymienić min raz na rok
Wiecie koledzy ile kosztuje w Wa-wie i okol taki przegląd i co wchodzi dokładnie w zakres dla takiego silnika jak mój?
PS. Na 15tys.km robiłem w ASO tylko wymianę Oleju - mój olej a od Skody filtr oleju korek olejowy i wymiana i zapłaciłem niespełna 150zł.
Zostaw komentarz:
-
-
U mnie po 30.000 km:
- wymiana filtra powietrza i p.pyłkowego (ASO samo pokazało filtry i spytało czy wymieniać?
, nie były za czyste)
- dezynfekcja klimatyzacji
bez oleju - 545 zł.
Zostaw komentarz:
-
-
Powinni zrobić przegląd (u mnie na fakturze był przegląd LL 30kkm wpisany), nie wiem jak jest z filtrami bo ja wymieniam wszystkie co 15kkm, ale kojarzy mi się że wg Skody nic się jeszcze nie wymienia poza filtrem oleju
Zostaw komentarz:
-
-
Przegląd na 30 tys.
Niebawem wybieram się na przegląd na 30 tys. OIII 1.4 TSi 150KM. Proszę o informację, porównanie ceny takiego przeglądu. Auto przestawione jest na przeglądy co 15 tys. A olej to MOTUL. Co oprócz oleju i jego filtra powinni zrobić, wymienić?Tagi: Brak
-
Zostaw komentarz: