U mnie było też 8 km :-)
Ile kilometrów w nówce ?
Zwiń
X
-
Beż Cappuccino, Ambition, 1,2 TSI CJZA, Amazing i parę dodatków..
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78334
-
-
Czekam na info. Raczej po świętachZamieszczone przez emesmaciek071, kiedy odbierasz? I robimy w końcu tego spota? :P
. A to ma być spot dwuosobowy
Ty chyba masz już Octavię? W sumie moja to zwykła biała więc chyba nie ma się tak czym chwalić
Gdyby RS był to może wtedy...
Octavia III 1.4 TSI Elegance Biel Kombi + Amazing + Dynamic + kilka innych
Wyprodukowana 07.04.14
Odebrana 18.04.14
Komentarz
-
-
ooo kolejne 4x4 DSG tym razem białe będzie, czekam temacik w showroomie
O3 combi 1.8TSI 245Hp 4x4 DSG
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...258496#1258496
Komentarz
-
-
Na pewno się pojawi, tylko teraz mam sporo na głowie, więc najprawdopodobniej będzie to dopiero po majówce. Trzeba będzie umyć auto i znaleźć jakiś plener, bo ciemny garaż to nie najlepsze miejsce na takie sesje :PZamieszczone przez lubek24ooo kolejne 4x4 DSG tym razem białe będzie, czekam temacik w showroomie
Komentarz
-
-
U mnie przy odbiorze było 5km.Była - Octavia 1 1.9 TDI 90KM Przebiegła 240KKM. Średnio 20KKM rocznie (12 lat)
Jest - Octavia 3 Elegance 1.4 TSI 103KW(140KM)(6)(szary metal)+ amazing+dynamic(kiera wielofunkc.)+chrom+drive setup+areo+maxi-dot kolor+gsm+life plus+alarm + masę duperelek
Moja szara myszka - Octavia 3
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...303773#1303773
Komentarz
-
-
Nie za bardzo wiem czy to miejsce jest właściwe aby zapytać.
Jestem nowy więc wybaczcie
Zamówiłem właśnie O3 kombi 1.8 tsi
Mam nadzieje odebrać we wrześniu/październiku
Teraz pytanie czy uważacie że bezpieczne jest jechanie nowym powiedzmy dwutygodniowym autem (z 1000 km przejechanych w kraju po odebraniu) na wycieczkę/ urlop w sumie plan jest zrobić około 7000 km w 3 tygodnie ?zamówiona: 26.06.2014
produkcja:23.07.2014
zarejestrowana:04.08.2014
odbiór:07.08.2014
Komentarz
-
-
ja bym sie nie bal kup dobry assinstance gdyby cos wyszlo.Zamieszczone przez yuby123Nie za bardzo wiem czy to miejsce jest właściwe aby zapytać.
Teraz pytanie czy uważacie że bezpieczne jest jechanie nowym powiedzmy dwutygodniowym autem (z 1000 km przejechanych w kraju po odebraniu) na wycieczkę/ urlop w sumie plan jest zrobić około 7000 km w 3 tygodnie ?
Komentarz
-
-
A czego Ty masz się obawiać - to nie są samochody jak za czasów PRL gdzie musiałeś go docierać co kawałek robić przeglądy.Zamieszczone przez mufelja bym sie nie bal kup dobry assinstance gdyby cos wyszlo.Zamieszczone przez yuby123Nie za bardzo wiem czy to miejsce jest właściwe aby zapytać.
Teraz pytanie czy uważacie że bezpieczne jest jechanie nowym powiedzmy dwutygodniowym autem (z 1000 km przejechanych w kraju po odebraniu) na wycieczkę/ urlop w sumie plan jest zrobić około 7000 km w 3 tygodnie ?
Pewnie będziesz jechał na wakacje czyli cały czas trasa, to jest najlepsze co może spotkać samochód.
Ja swój odebrałem 1,5 miesiąca temu i mam już nalatane w polskich warunkach 7500 km, Skoda nie lubi jak stoi bezczynnie bo pająki się zalęgają w rurze wydechowej.
Pamiętaj tylko o dobrym paliwie za granicą, nie tankuj na tanich nie wiadomo jakich stacjach, tylko na markowych i najlepiej to lepsze paliwo.
Swoją poprzednią OII przejechałem 250 000 i bez żadnej obawy mogłem pojechać do Portugalii i z powrotem i pewnie nic by się nie wydarzyło.
Jedź chłopie na wakacje i ciesz się nowym autem i pogodą (pewnie nad Bałtyk nie jedziesz to pogodę będziesz miał)O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-

Komentarz