A lustro od strony kierowcy nie jest ciut większe, albo jak kto woli to od pasażera mniejsze? Pytanie do kolegów którzy wolą to robić pokrętłem :wink: , czy nie zauważyliście, że czasem trzeba dwa razy ruszyć pokrętłem żeby się ruszyły? Czy TTTM i po przekręceniu kluczyka trzeba poczekać, żeby się "system zaktualizował" i raczył zauważyć, że lusterka ma złożone?
O3 1,4TSI Brąz Topaz Elegance z rozsądku. Jeep Grand Cherokee WG 4,0l Limited dla przyjemności.
A lustro od strony kierowcy nie jest ciut większe, albo jak kto woli to od pasażera mniejsze? Pytanie do kolegów którzy wolą to robić pokrętłem :wink: , czy nie zauważyliście, że czasem trzeba dwa razy ruszyć pokrętłem żeby się ruszyły? Czy TTTM i po przekręceniu kluczyka trzeba poczekać, żeby się "system zaktualizował" i raczył zauważyć, że lusterka ma złożone?
u mnie nic takiego nie ma, choć z początku też kilka razy przełączałem - potrzeba więcej cierpliwości . Po chwili się otworzą.
Upewniłem się wczoraj w salonie i tam też lustro kierowcy się słabiej składa. Ciekawe dlaczego?
Nie mierzyłem, ale może jest różnica w głębokości osadzenia i jest to jakoś zaprojektowane by nie było potrzeby montażu lustra asferycznego i zapewnić minimalizację martwego pola?
Odnośnie otwierania złożonych luster po otworzeniu z kluczyka a przekręceniu zapłonu. Czy można to zmienić w VCDS?
A może to kwestia dodatkowego wyposażenia? Ja mam np. u siebie fotel kierowcy z pamięcią ustawień i może przez to jest "wymaganie" na otwieranie luster po otworzeniu auta - ustawia się też fotel i ustawienie luster>
Skoda O3 5E 2014 1.4TSI DSG Combi od 2014.04 Audi A3 8L 2001 1.9TDI MG5 5D od 2007.04 do 2014.07
u mnie lusterka składają się/rozkładają przy zamykaniu/otwieraniu samochodu z pilota (można oczywiście wyłączyć w ustawieniach i tylko na pokrętle składać/rozkładać lusterka)
gdy otworze samochód i nie otworzę drzwi samochód po jakimś czasie się zamknie, ale już nie złoży lusterek
rzeczywiście dłuższe przytrzymanie zamkniętej kłódki zamyka okna, ale czy przytrzymanie dłużej otwartej kłódki otwiera okna?
tak samo można przecież ustawić czy chcemy aby wszystkie drzwi się otwierały czy np tylko kierowcy
Zamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Komentarz