Przeczytaj moją powyższą edycję, chyba nie mówimy o tych samych tulejkach
Filtr powietrza 1.4 TSI
Zwiń
X
-
Filtr powietrza 1.4 TSI
Drodzy użytkownicy,
Czy ktoś z Was wie jak wymienić lub wymieniał filtr powietrza w Octavii III 1.4 TSI?
Próbowałem zrobić to samodzielnie, ale po ,odczepieniu' wszystkich zaczepów obudowa filtra nadal się trzyma i w żaden sposób nie można jej podnieść. Zmieniałem filtr powietrza samodzielnie w wielu samochodach i nigdy nie miałem z tym problemu. A tu proszę...
Czekam na jakiekolwiek wskazówki
-
-
tu macie dokładną instrukcję jak ten filtr wymienić
Instrukcja wymiany filtra powietrza skoda octavia 3 1.4TSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marogtu macie dokładną instrukcję jak ten filtr wymienić
Instrukcja wymiany filtra powietrza skoda octavia 3 1.4TSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lockinZamieszczone przez marogtu macie dokładną instrukcję jak ten filtr wymienić
Instrukcja wymiany filtra powietrza skoda octavia 3 1.4TSIJeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andriu21tgja ostatnio wymieniałem 3 min.. choć w porównaniu z O2 no to już utrudnili życie typowemu Kowalskiemu
Komentarz
-
-
Ja właśnie zmieniłem ten filtr w 10 min. (mann C27 009). Mega niewygodnie, chyba, że ktoś poodłącza te rury i ten gumowy wężyk (to już dość trudne zadanie) Ogólnie zadanie dla amatora, ale człowiek, który nigdy nie miał w ręku śrubokręta tego nie wymieni. Dobrze wyposażyć się w króciutki parocentymetrowy śrubokręt i lusterko. Wtedy dobrze widać, i łatwiej trafić w te śruby. Ogólnie też się zastanawiam, dlaczego nie można było przykręcić tego od góry.
Komentarz
-
-
Znalazłem filmik..., co prawda wymiana filtra jest w Golfie 7, ale to jest to samo..., może komuś się przyda...
Jest: OIII 1.4 TSI beż cap... Elegance+Amazing+Dynamic+parę fajnych dodatów cieszących oko
Była: OII FL 1.8 TSI czarna Elegance+light assistant+lusterko foto...+pakiet biznes+pakiet WADLIWE AUTKO !!!
Komentarz
-
Komentarz