Zamieszczone przez krzyzakp
Ale faktycznie mało pali.
Dzisiaj dopiero zobaczyłem , że mam ustawione jednostki spalania na km/l a nie l/100km
!!!!
bo to była ilość przejechanych km na l
Wstyd się przyznać ale trzeba
Dopiero jak przejachałem 70km i spalanie maiłem 13.8 km/l zaczęło mnie nurtować WTF?
Nie możliwe zeby przy 110 km spalanie wynosiło 14l a jak "zapierd..." 180km/h to 10-11l/100

Tylko ze to specyfika Szczecina, ze mozna jezdzac lewy-prawy wyjezdzic cały bak, jezeli sie nie jedzie w szczycie i spokojnie miec te 6-7l w miescie..
Tylko ze to specyfika Szczecina, ze mozna jezdzac lewy-prawy wyjezdzic cały bak, jezeli sie nie jedzie w szczycie i spokojnie miec te 6-7l w miescie..
:P ale bez korków i bez świateł ( nie to co teraz rozkopane ...)

:P ale bez korków i bez świateł ( nie to co teraz rozkopane ...)

I miał bym wtedy spalanie 20 l /100km
ale satysfakcja bezcenna

a na klapie MPI :diabelski_usmiech ...ostatnio mina pana w stylu " CO JEST DO KU..WY NĘDZY" w naczipowanym O2RS by Sportmile....bezcenna :lol: :lol:
a na klapie MPI :diabelski_usmiech ...ostatnio mina pana w stylu " CO JEST DO KU..WY NĘDZY" w naczipowanym O2RS by Sportmile....bezcenna :lol: :lol:
Komentarz