moje średnie spalanie z 50k km to 9l/100km
RS TSI - spalanie
Zwiń
X
-
adamwo, hmm w zeszłym tygodniu dwa mandaty :lol: :wink: . ja mam do pracy 40km w jedną stronę i jeżdżę "trasą podmiejską", więc tam mało mi pali.
czy ktoś ma już ponad 50k km w OIII RS? jakieś awarie były na forum?
u mnie tylko pierdoły- spryskiwacze do poprawki i trzeszczenie szyberdachu.O3 RS tsi & e92 M3
Komentarz
-
-
Jeżdżąc i w niezobudowanym, autostradami, eskami i w mieście, nie spodziewaj się średniej 90+, średnia od początku to ok 60km/h w zależności ile miasta, średnio ok 60-70 cykl mocno mieszany, w sobotę jechałem do Katowic i powrót cały czas 140-160 na tempomacie oraz zrywy ze świateł do odciecia a miejscami 180+ plus test vmaxu, średnia z podróży 8,7l/100km
Komentarz
-
-
namo
18 strona o spalaniu RSek leci Okazuje się, że ostatnio RSki palą jeszcze mniej od kiedy na zabudowanym można przekichać prawo jazdy #potwierdzoneinfo
Komentarz
-
Lukii, nie zapominaj ze RSki sa tez w te-de-iku
Swoja droga, wczoraj mialem okazje zrobic bardzo fajny test, nie do konca zamierzenie.. Udało mi sie zatankowac ON BEZ biokomponentow i auto nie dosyc ze szlo odczuwalnie lepiej, to jeszcze spalanie było mniejsze... Tak wiec serdecznie dziekuje tym u wladzy, ktorzy zadbali ze musimy miec min . 7% biododatkow w paliwie na stacji...
Komentarz
-
-
namo
krzyzakp, pisaliśmy gdzieś o tym, RSy tankowane tymi lepszymi paliwami pala mniej. Ja tankuje na Shell V-Power Nitro+, autko żywiej reaguje, spalanie spada do 7 litrów.
Komentarz
-
Ja ost. jechalem na 2 auta z rodzinką, moj ojciec O3 1.4 ja swoja RS. On ciągle mowił jak jemu to mało pali a jak mi duzo. Więc wlokłem się za nim jakieś 80 kilometrów , przez lasy, łąki i pola Jakież było jego zdziwienie, jak dojechaliśmy na miejsce i RS po stage 2 pokazal 6,3 litraRS Stage 2 335/450
Komentarz
-
-
namo
-
Zamieszczone przez namo1.4 TSI w O3 FLJest: OIII 1.4 TSI beż cap... Elegance+Amazing+Dynamic+parę fajnych dodatów cieszących oko
Była: OII FL 1.8 TSI czarna Elegance+light assistant+lusterko foto...+pakiet biznes+pakiet WADLIWE AUTKO !!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamwoJa ost. jechalem na 2 auta z rodzinką, moj ojciec O3 1.4 ja swoja RS. On ciągle mowił jak jemu to mało pali a jak mi duzo. Więc wlokłem się za nim jakieś 80 kilometrów , przez lasy, łąki i pola Jakież było jego zdziwienie, jak dojechaliśmy na miejsce i RS po stage 2 pokazal 6,3 litra
Komentarz
-
-
Gość
Dziś tankowalem i przy codziennej eksploatacji auta (dojazdy do pracy, zakupy, itd.) spalanie na baku to 7.1L/100km (jazda non stop na klimie) a średnia prędkość to 47km/h.
Komentarz
Komentarz