Jak sie wysra silnik to logi mogą być max różne nawet bez boxa. Poza tym na allegrasie juz za 4k można nabyć chhb
Octavia RS 2.0 TSI CHHB
Zwiń
X
-
Witam, tak jak było w planie, wydech został założony w piątek w mg motorsport....jeżeli chodzi o pierwsze wrażenia to jestem naprawdę zadowolony, przede wszystkim dwie strony teraz działają tak jak powinny, auto nabrało innej barwy głosu w pozytywnym znaczeniu i przyznam szczerze nie spodziewałem się czegoś takiego w klekocie, jeżeli chodzi o wrażenia z jazdy to wydaję mi się że auto minimalnie ale jednak odczuwalnie lepiej reaguje na gaz ( gość tłumaczył mi że średnica wydechu zwiększyła się i przez to lepiej spaliny odprowadza z turbiny ). W przyszłym tygodniu będę miał okazję zmierzyć auto na hamowni także będzie bardziej dokładny obraz....jeżeli chodzi o zdjęcia to chętnie zrobię ale jak przestanie padać...
ps.
przy okazji odkryłem że mimo tego że klekot i w manualu to magiczny guziczek pod pedałem gazu działa i to bardzo fajnie... :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gerard_ktmWitam, tak jak było w planie, wydech został założony w piątek w mg motorsport....jeżeli chodzi o pierwsze wrażenia to jestem naprawdę zadowolony, przede wszystkim dwie strony teraz działają tak jak powinny, auto nabrało innej barwy głosu w pozytywnym znaczeniu i przyznam szczerze nie spodziewałem się czegoś takiego w klekocie, jeżeli chodzi o wrażenia z jazdy to wydaję mi się że auto minimalnie ale jednak odczuwalnie lepiej reaguje na gaz ( gość tłumaczył mi że średnica wydechu zwiększyła się i przez to lepiej spaliny odprowadza z turbiny ). W przyszłym tygodniu będę miał okazję zmierzyć auto na hamowni także będzie bardziej dokładny obraz....jeżeli chodzi o zdjęcia to chętnie zrobię ale jak przestanie padać...
ps.
przy okazji odkryłem że mimo tego że klekot i w manualu to magiczny guziczek pod pedałem gazu działa i to bardzo fajnie... :-)
Komentarz
-
-
Koszt to 2600 z montażem, na własną rękę musisz dokupić końcówkę od silnika benzynowego z tego względu że w klekocie prawa jest krótsza od lewej i nie łapie spalin
[ Dodano: Sro 01 Kwi, 15 15:32 ]
Zamieszczone przez adamwoA właśnie do czego jest ten magiczny guziczek ? Czy to nie czujnik pełnego wciśnięcia gazu aby front assist nie działał wtedy ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gerard_ktmKoszt to 2600 z montażem, na własną rękę musisz dokupić końcówkę od silnika benzynowego z tego względu że w klekocie prawa jest krótsza od lewej i nie łapie spalin
t
Planowałem dzisiaj wizyte na hamowni, ale panowie z CS zrobili sobie wolne.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gerard_ktmps.
przy okazji odkryłem że mimo tego że klekot i w manualu to magiczny guziczek pod pedałem gazu działa i to bardzo fajnie... :-)kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
R PERFORMANCE O3RS COMBI 2.0TSI CHHB
NAJNOWSZA SKODA OCTAVIA VRS 2.0TSI ze skrzynią MANUALNĄ
Zmiany to software podnoszący moc (lekki) w którym także wyłączyliśmy tryb START/STOP.
311hp 479nm
seria 250hp 400nm
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Rogal lubi przywalić niutonam szczególnie z manualną skrzynią i chwała mu za tosuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
maro rs miałem nadzieję na więcej ale z drugiej strony podobno wynik 106 KM z jednego litra nie jest zły, tak bardziej obrazowo, brat ma w 535d 313KM i 650 Nm i przyznam szczerze że ostatnio miał kłopot żeby mnie na prostej dogonić
dodam że zmierzona seria na hamowni wyszła idealnie jak producent podaje w danych fabrycznych także gratisów nie było żadnych
Komentarz
-
Komentarz