Fajnie - odważny kolor
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ruwado Zobacz wpisFajnie - odważny kolorOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
To ja się pochwale wczoraj odebrałem, wyprodukowany 8 marca, w salonie był 19 marca, 20 rejestracja 21 odbiór pierwsze 16 km najechane ale jeszcze nosze pampersa
Powiem szczerze że nie miałem tylu emocji i radochy tego z auta pomimo, iż jest to kolejne nowe z salonu i służbowo kilka nowych aut odbierałem były i są emocje widać powiedzenie, że człowiek na starość dziecinnieje taki ma wymiar.
o4 style.jpg
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez horn3t Zobacz wpisTo ja się pochwale wczoraj odebrałem, wyprodukowany 8 marca, w salonie był 19 marca, 20 rejestracja 21 odbiór pierwsze 16 km najechane ale jeszcze nosze pampersa
Powiem szczerze że nie miałem tylu emocji i radochy tego z auta pomimo, iż jest to kolejne nowe z salonu i służbowo kilka nowych aut odbierałem były i są emocje widać powiedzenie, że człowiek na starość dziecinnieje taki ma wymiar.
Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Orange_MatiK Zobacz wpisDaleko mi do 50+ więc nie będę musiał się wstydzić a tak na poważnie, to wydaje mi się, że kolor nijak się ma do wieku i na pewno nie ta kategoria kierowała wyborem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Orange_MatiK Zobacz wpisNo nie wiem, czy ograniczyli… Co prawda w naszym konfiguratorze faktycznie skromnie, ale mi sprzedawca dał znać, żebym sobie zerknął na czeską paletę i od razu powiedział, że nie ma problemu z zamówieniem wybranego koloru, oczywiście za odpowiednią opłatą.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mikołek Zobacz wpisWe czwartek miała być po lakierni. Jutro wg planu ma być "skończona".
Ile jeszcze może potrwać dojazd do salonu?
Orientuje się ktoś jak to może wyglądać?Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mikołek Zobacz wpisWe czwartek miała być po lakierni. Jutro wg planu ma być "skończona".
Ile jeszcze może potrwać dojazd do salonu?
Orientuje się ktoś jak to może wyglądać?
https://forum.octaviaclub.pl/forum/octavia-iv/pozostałe-problemy-aa/2686435-jaki-czas-oczekiwania-na-odbiór-po-produkcji?p=2827538#post2827538
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez horn3t Zobacz wpisKoło 5 postów wyżej opisałem jak w moim przypadku było i w poprzednim aucie kupowanym 6 lat temu ten interwał w ilości dni od produkcji się tak samo też pokrywał, róznice mogą być ale zazwyczaj od daty produkcji 10 do 14 dni w salonie.
https://forum.octaviaclub.pl/forum/octavia-iv/pozostałe-problemy-aa/2686435-jaki-czas-oczekiwania-na-odbiór-po-produkcji?p=2827538#post2827538
Już zamiatam podjazd przed domem
Komentarz
-
Komentarz