Daleko mi do 50+ więc nie będę musiał się wstydzić a tak na poważnie, to wydaje mi się, że kolor nijak się ma do wieku i na pewno nie ta kategoria kierowała wyborem
To ja się pochwale wczoraj odebrałem, wyprodukowany 8 marca, w salonie był 19 marca, 20 rejestracja 21 odbiór pierwsze 16 km najechane ale jeszcze nosze pampersa
Powiem szczerze że nie miałem tylu emocji i radochy tego z auta pomimo, iż jest to kolejne nowe z salonu i służbowo kilka nowych aut odbierałem były i są emocje widać powiedzenie, że człowiek na starość dziecinnieje taki ma wymiar. o4 style.jpg
To ja się pochwale wczoraj odebrałem, wyprodukowany 8 marca, w salonie był 19 marca, 20 rejestracja 21 odbiór pierwsze 16 km najechane ale jeszcze nosze pampersa
Powiem szczerze że nie miałem tylu emocji i radochy tego z auta pomimo, iż jest to kolejne nowe z salonu i służbowo kilka nowych aut odbierałem były i są emocje widać powiedzenie, że człowiek na starość dziecinnieje taki ma wymiar.
Daleko mi do 50+ więc nie będę musiał się wstydzić a tak na poważnie, to wydaje mi się, że kolor nijak się ma do wieku i na pewno nie ta kategoria kierowała wyborem
Paleta kolorów w Skodzie dla podstawowych wersji jest coraz bardziej skąpa, też myślałem żeby brać ten pomarańczowy ale padło na niebieski (ulubiony żony i mój). Pogadałem ze sprzedawcą i powiedział że ograniczyli ilość kolorów ze względu na koszty bo większość kupujących bierze szare, białe, czarne żeby się nie wyróżniać. SZKODA
No nie wiem, czy ograniczyli… Co prawda w naszym konfiguratorze faktycznie skromnie, ale mi sprzedawca dał znać, żebym sobie zerknął na czeską paletę i od razu powiedział, że nie ma problemu z zamówieniem wybranego koloru, oczywiście za odpowiednią opłatą.
No nie wiem, czy ograniczyli… Co prawda w naszym konfiguratorze faktycznie skromnie, ale mi sprzedawca dał znać, żebym sobie zerknął na czeską paletę i od razu powiedział, że nie ma problemu z zamówieniem wybranego koloru, oczywiście za odpowiednią opłatą.
Zamawiałem O4 w grudniu paleta kolorów u Czechów dla lakierów metalizowanych była nawet mniejsza bo nie było pomarańczowego ale w zwykłych lakierach faktycznie wybór był i jest większy. Szczęśliwie mam kolor taki jak lubię i mi się podoba. Odbiegam od głównego tematu sorry.
We czwartek miała być po lakierni. Jutro wg planu ma być "skończona".
Ile jeszcze może potrwać dojazd do salonu?
Orientuje się ktoś jak to może wyglądać?
W kilka dni , ale teraz będą święta, więc bym liczył na koniec przyszłego tygodnia.
Komentarz