No to należy chyba do nielicznych a kiedy zlozyl zamowienie ?
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Araspol Zobacz wpisMój ojciec właśnie dostał informacje, że jego auto jest zatwierdzone do produkcji na przyszły tydzień, zgodnie z ustaleniami- 12 tydzień 2022.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tomek69 Zobacz wpisNo to należy chyba do nielicznych a kiedy zlozyl zamowienie ?
tez tak miałem mało tego po terminie miał za 2 tygodnie być u importera oficjalnie wyprodukował się 2 miesiące później
Komentarz
-
-
Przyjedzie ci z kamera jest opcja rezygnacji z kamery tylko . Mi się nie wiesza wgl kamera wgl mam 13 tys km i 0 awarii czy zawiechy . Raz mignęły mi tylko wskaźniki temp płynu i stanu paliwa . Czasem od złej widoczności dynamic light assist nie działał ale to na chwilkę . Pozatym wszystko super
Komentarz
-
-
13 miesięcy. Mega długo. Ja czekam 8 i już mi się dłuży zwłaszcza, że wakacje tuż tuż. Podobno na 3 tygodnie przed planowanym tygodniem produkcji juz tego nie zmieniają. Oby to był ten 20. Ja wciąż czekam, niestety bez daty produkcji. Zależy mi, żeby auto odebrać do końca maja, koniec czerwca to już mega na styk z planami wakacyjnymi.
Komentarz
-
-
Witam ja mam zamowienie z marca 2021 , i moja konfiguracja poczla juz w górę 20 tysiecy ,ale w salonie powiedzieli ze wszyscy którzy zamówili auta do 15 maja 2021 cena pozostaje bez zmian i tego się trzymajmy jeśli będą chcieli wiecej zrezygnuje az tak mi niezalezy ja nadal czekam octavia 4 1,5 style dsg i sporo dodatkow ?
Komentarz
-
Komentarz