Zamieszczone przez arturv3
[ Dodano: Sob 27 Gru, 08 23:54 ]
Zamieszczone przez leszekmw
Cóż z tego że kupisz Mazdę 3 uznanawą ja jedno z najmniej awaryjnych aut kiedy przed toba jaździła nim jakas fleja która nie robiła przeglądów na czas, a jeśli juz to na najtanszych zamiennikach ?? co do Vectry. jak pisałem wczesniej moi rodzice miali Vectrę B po lifcie kupiona jako nówka. Przez pierszy rok wynimiono pół samochodu a ojciec chciał jak najszybciej ja sprzedać. Ale po roku wszystkie problemu nagle zniknęły, a rodzice (w tym ja) jeździli tym autem przez kolejne 5 lat bez najmniejszych problemów i sprzedali tylko dlatego że Vectra nie miała klimy (zreszta kupia ja moja siostra cioteczna która do dzis nia jeździ i bardzo sobie ją chwali
).

Do potencjalnego kupca należy tylko wybór co woli, wiedząc na jakie problemy może napotkać. Ja osobiście Vectry już nie chcę, choć wizualnie mi odpowiada. Zraziłem się po prostu czytając o problemach na forum, taki już jestem :P To samo w moim przypadku dotyczy fordów tdci, nie chcę i już, bo się naczytałem :szeroki_usmiech
Raczej mało ludzi wchodzi na forum danego modelu i pisze jaki cudowny, wspaniały i bezawaryjny jest ich samchód
Przeważnie wchodzi się na forum aby uzyskać pomoc w problemie.

Tutaj masz link do forum
Raczej mało ludzi wchodzi na forum danego modelu i pisze jaki cudowny, wspaniały i bezawaryjny jest ich samchód
Przeważnie wchodzi się na forum aby uzyskać pomoc w problemie.
Fotele mam zwykłe więc 3manie na boki średnie i po 4h jazdy trochę boli dupsko ale bez tragedii. W GTS'ach są za to naprawdę fajne ala kubełki w pół-skórze. Ja mam wersję Sportline czyli ala GTS w kombi (niestety właśnie bez tych foteli) czyli mam czarne lampy i 3ramienną kierownicę i listwę w srebrnym kolorze. Wszystkie inne modele prze liftem poza tym i GTS mają białe światła i 4 ramienną kierownicę w drewnianą listwą przez co IMO wygląda to jak porządny babciny kredens gdański :lol: Po lifcie wszystkie modele mają 3ramienny kierownik
w Vectrze B jak sprzedawalem tez wlasnie zaczynal ciagac sie po obudowie.

Komentarz