ojciec jak to jest? najpierw wciagasz nosem 260 konnego uturbionego civica, a pozniej taki o 50 koni slabszy robi z ciebie wiatrak? :diabelski_usmiech
400m czyli drogowe i nie tylko przygody równoległe
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez Jabar1975ojciec jak to jest? najpierw wciagasz nosem 260 konnego uturbionego civica, a pozniej taki o 50 koni slabszy robi z ciebie wiatrak? :diabelski_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
moj tez zepsuty i nie chce jechac - albo mi sie przejadlo, na szczescie pare gratow czeka na montiren wiec moze nie bedzie wstydu na swiatlach jak nastepny raz sie jakis cymbal w carrera 4 s bedzie probowal wylansowac :diabelski_usmiech
albo inny 3 MPS :diabelski_usmiechnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975moj tez zepsuty i nie chce jechac - albo mi sie przejadlo, na szczescie pare gratow czeka na montiren wiec moze nie bedzie wstydu na swiatlach jak nastepny raz sie jakis cymbal w carrera 4 s bedzie probowal wylansowac :diabelski_usmiech
albo inny 3 MPS :diabelski_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
MisiekWAW, no wiesz - 4.8 do setki tez sie kiedys nudzi :diabelski_usmiechnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975MisiekWAW, no wiesz - 4.8 do setki tez sie kiedys nudzi :diabelski_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
mysle ze 4.2 powinno styknac na jakis czas
ale bedzie ciezko zejsc do tego poziomu 8)nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
A ja dziś dostałem baty od RS-ki O2 ops: Nie wiem czy po programie ale biorąc pod uwagę gifty od fabryki to była seria
Braliśmy się z rolowanego od 3-ki i wydawało mi się że idziemy równo ale potem była 4-ka i RS-ka zaczęła lekko odchodzić. Na piątce była już widoczna różnica. Jednak jestem zadowolony bo nie było jakieś masakry no i przecież mam na razie seryjny soft
Po wszystkim kolo podjechał obok i ze zdziwieniem się uśmiechną :szeroki_usmiechNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodadobrygrzeswawa napisał/a:
Po wszystkim kolo podjechał obok i ze zdziwieniem się uśmiechną :szeroki_usmiech
uruchomiłeś wtedy łokieć jak rozumiem :?: :twisted:
Zrobiłem gest "papieża" :lol:NFPNorth-West
WARSZTAT www.dsize.pl
Komentarz
-
-
MisiekWAW, no wiesz - 4.8 do setki tez sie kiedyś nudzi :diabelski_usmiech
BTW: Dzisiaj miałem możliwość złapania się z Cifem VI gen., na początku spytałem przez szybę czy Vtec ale kolega nie zaprzeczył nie potwierdził (chciał chyba zmyłkę zastosować) a potem się trochę poganialiśmy po puławskiej by na koniec sobie ładnie podziękować.
Generalnie bardzo wyrównana walka była, choć wydawało mi się, że na 3-4 biegu powoli zaczynał mieć przewagę, tyle, że zaraz hamowaliśmy i stąd ciężko określić.A jak startowałem za nim to na niższych biegach w pewnym momencie zacząłem go wyprzedzać aż do ...kiedy nie spartoliłem wrzucenia biegu :evil:
Może ktoś wie co siedzi w tym Civicu? Srebrny 3d VI generacja na oko - miał po lewej stronie czarną naklejkę Vtec i na pewno cos z wydechem, bo rura wyglądała jak odkurzacz Zelmera
pozdro dla kierownika jeśli tutaj zagląda
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9mogę przyjechać "czarną" jak chcesz ? coprawda dwa kółka ale dają radęnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaja tam łoję wszystko co się rusza :!:
to ja też chętnie stanę na kresce białą :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiechNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
spoko, możecie stawać :!: :diabelski_usmiech
złoję was :!: :twisted:
[ Dodano: Czw 24 Lip, 08 12:32 ]
Zamieszczone przez WIELKIBONGOto ja też chętnie stanę na kresce białąsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodao biale kreski to się zwroć do berniego :szeroki_usmiech
Potwierdzam, biała szkody łoi wszystko co stoi i co się rusza :!:
Biała suka jest po prostu wściekła do granic wytrzymałości i nie przeszkodzi jej nawet, że wcześniej dobrygrzeswawa próbował ją regulować tu i ówdzie (czyt. popsuć) :P
p.s.
To: MisiekWaW & Jabaryniarz
Czy Wy przypadkiem nie powinniście odrębnego wątku sensacyjnego założyć w temacie bo po prostu nie pasujecie tutaj z tymi swoimi beznapinkowymi killowaniami :?: :szeroki_usmiech :wink:aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bernardobeznapinkowymi killowaniami :?: :szeroki_usmiech :wink:
Ostatnio zaliczylem mega kila na jerozolimskich - ja w moim mega wypas STI - zeby bylo taniej toniemetalik :diabelski_usmiech on nowka sztuka A5 3.0tdi - wlosy na gel i amerykanski cwaniacki usmiech numero 294 na twarzy. Dojrzal mnie juz wczesniej (niepotrzebnie mylem auto) wiec robil slalom pomiedzy innymi autami aby sie zrownac i pokazac moc liczby cetanowej gnojowki jaka wlasnie wlal na Neste tam go widzialem :diabelski_usmiech Ja spokojny jak zawsze :twisted: jade jak ten duren w rekawiczkach sparco bo kierownica wymieniona na sportowa i kiepsko sie powozi z golymi grabiami - widok co najmniej smieszny bo ja pod krawatem - ale jak wiadomo ladnemu we wszystkim ladnie wiec jade
Szczescie do MlodegoBiznesmenaWSportowymWozieNaRopeKtoryMaZycie PelneSukcesowIPewnieDlugaParowe sie usmiechnelo bo zapalilo sie pomaranczowe a ja jako przykladny obywatel rozpoczalem wytracanie predkosci i zatrzymalem sie (Jerozolimskie#Lopuszanska). Nerwowo podjechal kilkoma kicami do przodu - uwaznie sprawdzajac czy nie wysunal sie za bardzo do przodu bo walka miala byc rowna (w jego opini) - szyderczy usmieszek z cymbala w rekawiczkach paleta sie na jego opalonej sloncem Sycyli twarzy. Czekam kulturalnie na zielone - kolega juz na poznym pomaranczowoczerwonym daje chyb do przodu, ja luz - jedyneczka bez napinki za nim (zakopcil - chyba nie seria)tuz za skrzyzowaniem z wbita juz dwojka zblizylem sie do jego zderzaka (chamstwo straszne bo ja na prawym pasie - a to nieladnie z prawej wyprzedzac) wbijam trojke i juz mnie nie ma Rozpedzam sie do urzedowych XXX po czym zwlaniam do 70 bo ruch dosc spory i doganiamy poprzednich uzytkownikow ruchu drogowego co to jechali na poprzedniej zmianie swiatel. Chyba mu duzo palil bo zaraz musial na ORlena zajechac :diabelski_usmiech Po krotkim sparingu z jego SuperNiemiecimAucieKtoreDuzoMoze dal sobie spokoj ze slalomami w ruchu ulicznym.
Innym razem podobnego miszcza w cuprzeR - oczywscie zoltej na grafitowych felgach wylosowalem na skrzyzowaniu z prymasa tysiaclecia w strone poznania (na przedluzeniu polczynskiej). koszulka na ramiaczkach - opalony sloncem mazurabycmozenawetmiedzyzdrojowgdziemegalanswsrodn astoateksial , na pasach cierpliwie czekaja sikorki w liczbie 4 tak na oko lat 20 - calkiem zdrowych i odzianych pod panujace wowczas upaly, daje mi syganly krotkimi przegazowkami, na co i ja nie pozostaje obojetny szybkie wkrecenie na obroty i odpuszczenie gazu z lekkim dudanieniem w rozgrzanym supersprincie nie pozostawia mu zludzen - pacjent swiadomy - sikorki poprawiaja wlosy czujac ze samce Alfa beda toczyly boj (niesety zdjalem blow offa - wiec wiesefekt byl mniejszy z tym dudnieniem - wczesniej byla marchewa) zapala sie pomaranczowe - on w swej koszulce na ramiaczkach skupiony - kropelki potu na czole oznaczaja ze nie bedzie latwo :P profesjonalny chwyt kierownicy za dwie dwunasta i l druga lapa na lewarku zmiany biegow jasno wskazuja na profesjonaliste w tym fachu. Ja skromny urzednik bankowy w aucie ktore probuje dodac mi meskosci na pasie obok - sikorki wniebowziete zapala sie zielone ryk dwudziestozaworowego silnika podkreconego u ZnanegoWarszawskiegoTuneraKtoregoZdradzajaNaklejki NaTylnejKlapie paralizuje ptactwo na chodniku, pisk opon smrod sprzegla - ale zabawa!!!, po dwoch sekundach rusza, ja obok juz na dwojce 2000 obrotow patrze jak lapie trakcje i nabiera szybkosci, ktora musi wytracic niemal do zera bo wlasnie kierowca MPK wytacza swego bolida na droge z zatoczki. Ja spokojenie trzymajac w ryzach zuzycie paliwa (ponizej 14na setke) przejezdzam obok palac glupa :diabelski_usmiech
edito uno - poprawiony blad stylistyczny
edito due - tudziez przypis - wszekie podobienstwa do marzen co niektorych zamierzone i na chlodno wrzucone do opisu. :diabelski_usmiechnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bernardop.s.
To: MisiekWaW & Jabaryniarz
Czy Wy przypadkiem nie powinniście odrębnego wątku sensacyjnego założyć w temacie bo po prostu nie pasujecie tutaj z tymi swoimi beznapinkowymi killowaniami :?: :szeroki_usmiech :wink:
nie rob scen :szeroki_usmiech
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
to ta średnio działająca Honda turbo :zlosnik:
[ Dodano: Czw 24 Lip, 08 23:56 ]
Zamieszczone przez Jabar1975Zamieszczone przez bernardobeznapinkowymi killowaniami :?: :szeroki_usmiech :wink:
Mariusz, nie wiem co jarasz ale weź sie wreszcie podziel :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975Ostatnio................glupaNFPNorth-West
WARSZTAT www.dsize.pl