Zamieszczone przez franca
400m czyli drogowe i nie tylko przygody równoległe
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
-
-
a ja dzisiaj pogonilem Golfa V GTI :twisted: Ruszylismy razem spod dworca Wilenskiego w strone Marek... najpierw bylo tloczno, ale skaczac po pasach jakos sie przepchnelismy na porzod peletonu (on jechal za mna ) Nagle widze, ze podjechal na zderzak i mruga dlugimi 8) No to ja delikatnie zredukowalem na III i grzecznie zjechalem na srodkowy pas 8) No i gaz do oporu :diabelski_usmiech Jakos za cholere nie mogl mnie wyprzedzic do konca III biegu i troche IV :diabelski_usmiech I jak patrzylem w lusterko, to za ciekawej miny to kolega nie mial heheheh niestety potem dogonilismy kolejny peleton i nie mielismy wiecej okazji to zmierzenia sie :? No ale mina tego kolesia byla bezcenna :szeroki_usmiech Tak cwaniak jak migal mi na zderzaku, a potem lekkie zazenowanie :zlosnik:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBAa ja dzisiaj pogonilem Golfa V GTI :twisted:
jakkolwiek, zlozylem dobre zamowienienasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
lec
Zamieszczone przez szkodalec, to jest automat, no nie?
tak, jakis volvoski automat, nie wiem czym sie rozni.
a dzis skillowana biala octa PZ XXX na trasie z Piły, oznaczenia miala jak 110KM ale troche za żwawo leciala. Generalnie gosc mnie troche wyprowadzil z rownowagi wyprzedzanien na podwojnej ciaglej w zabudowanym wiec mu siadlem na zderzak. Jak pozniej za nim jechalem to mial dosyc indywidualna interpretacje przepisow (nie mowie o predkosci) Ale suma sumarum na swiatlach juz w Poznaniu wreczylem wizytoweczke - zobaczymy moze sie pojawi Nasteponym razem wlaczaj kierunek _zanim_ zaczniesz wyprzedzac a nie w trakcie to nie bedzie takich nieprzyjemnych sytuacji. Jesli masz niedlubnieta czeszke to jest baaaardzo zdrowa
pozdr
Komentarz
-
Wczoraj wsysłem Octavke II TDi 140KM z logo ECUSOFT
Tak jak napisałZamieszczone przez QBAmina tego kolesia byla bezcenna :diabelski_usmiech
Jechaliśmy razem jakieś 25Km drogą szybkiego ruchu, co jakiś czas siadał mi na zderzaku i z IV biegu dawaliśmy ognia....Bosko...bosko dostawał baty :twisted:Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Nie uwierzycie mi , dziś stanąłem na światłach z O1 ASZ Celebrate , koleś z psem z tyłu a ja z 2 osobami , 1 odstawiłem , 2 odstawiłem , on spalił start widocznie bo dostał baty , 3 bieg koleś koło na dwie długości został ale jak walną 4 to zaczął doganiać i w końcu to zrobił , jak wcześniej jechałem to widziałem że jakaś O1 na zenonach świeci to od razu na światłach powiedziałem żeby wszedł na forum , kiwnął głową .
Pozdrawiam owego kierownika :wink:Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
ale pewnie zdajesz sobie sprawe jak dziala i umiejetnie ruszasz
ja przyzwyczajony do dzialania ESP (troche lepiej sobie radzi przy ostrym ruszaniu) jak ujezdzalem ojca O1 ASZ (170KM) zapomnialem wylaczyc i Berni swoim pasciem mnie objechal - zresta cala reszta w swoich ryczacych podkreconych bolidach tez - to ze pozniej nadrabialem to fakt - ale niesmak zostaje. Ten ASR normalnie zatrzymuje autonasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Ja za to dzisiaj objechalem kolesi w 150 konnym passacie fsi - czym? moim sluzbowym parchem - jednak nie wszystko zalezy od koni i innych niutonometrow - czasami troch sprytu i szybkosci wystacanasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez karolzZamieszczone przez szkodaomega sedan mv6 manual - koleś ewidentnie nie potrafił zmieniać biegów :? :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Co do mondeo to się musze pochwalić że dostało sromotne baty :diabelski_usmiech było to chyba te nowe kombi TDCI z czerwonymi CI i cholernie dymiło, świadkowie mogą potwierdzić
a z AUDI A6 2.5 tdi 150KM nie miałem co robić i musiałem odpuszczać gazu żeby chłopak nie zamknął się w sobie po tym ściganku :szeroki_usmiechNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dobrygrzeswawaCo do mondeo to się musze pochwalić że dostało sromotne baty :diabelski_usmiech było to chyba te nowe kombi TDCI z czerwonymi CI i cholernie dymiło, świadkowie mogą potwierdzićsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Szkoda, czemu nic się nie chwalisz, że dwa razy złoiliśmy audicę 3.2 bez ogranicznika?!
Trasa Wawa-Białystok, dwupasmówka, tniemy coś pod 200...wyprzedzamy kolesia (u mnie już się coś zaczęło rozkręcać ;-)) koleś chyba się obruszył bo dwie cześki i jedna bawara go zdjęły :szeroki_usmiech Potem niestety koleś się przebudził i zaczął przepłukiwać gary, cześki dwie wymiękły no i pozostała bawarka... Karol walczył dzielnie ale zadyszkę złapał.......no i komunikat kolesia na radyjku: kolego z bmw to co, poprowadzisz i potem się zmienimy, jadę za Tobą audicą...
No wkurzyłem się, chciałem głośno krzyknąć widząc oddalające się punkty - a ja!!!! a ja!!! poczekajcie !!!
Ale ogólnie wiadome jest, że nie można wyprzedzać cześki bo to killowe bryki są, zwłaszcza jak się ma cb antenkę na magnesie i się chce tak po prostu kozaczyć. Koło 220 audica odpadła z rozgrywki po komunikacie kierownika: przepraszam, antenka mi odpadła... No cóż, spokojnie ze szkodą złoiliśmy kolesia, który potem już nie próbował Nas wyprzedzać....troszkę sobie kuferek antenką poobijał, potem nawet z radyjka już go skutecznie wycięło :lol:
ucharaczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
A wiec dzisiajsza zabawa :
pogoniłem :
Renault 19 1.8 - sam się prosił
:szeroki_usmiech Seat Toledo 2001 rok 1.8 125 km - jakim cudem mi się udało ? :szeroki_usmiech
pogoniło mnie
Pasek b5 2.5 TDI (a kierownik : toż to 110 seria , a widać było po wskaźniku doładowania) odchodził mi gdzieś na długość samochodu.
Jaguar xj16 ? v8 - podziękowałem od razu :diabelski_usmiech
Tak czy siak zdrowa seriaByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Komentarz