A mnie dziś podpuszczała czarna OII na Modlińskiej, jak potem się dowiedziałem przeczytali naklejkę i chcieli sprawdzić co tam się kryje pod maską. Co prawda mieli problem mnie dogonić ale jak uruchomili niebieskie światełka i syrenę to już problem znikł. Jednak byli wyrozumiali i nie skończyło się tak źle.
leszekmw, można się oszukać. Teraz już nie zapominam o wystawieniu antenki na dach. Naklejki nie mam zamiaru zdejmować, myślę nawet o większej :szeroki_usmiech
bez rozpisywania sie napisze ze Omega wolniejsza , bo duze ciezkie autko. KOlega wcisnal jadac przede mna z pracy, chwilke czasu go dochodzilem, potem przelecialem z boku w miare szybkim tempem..
Po twojej prezentacji na naszym spocie jakoś mnie nie dziwią twoje kolejne osiągnięcia, a najlepsze z tego wszystkiego jest to, że wszyscy myślą, że to przecież tylko skoda. Pozdrawiam
Tym razem krótko: Honda Civic 3d. rok jakiś 95, jaki silnik nie wiem choć ładnie się trzymał Toyota Camry 2d V6 - koleś nie mógł sobie darować, że nie może dogonić skody :P :szeroki_usmiech Mercedes E240 - trochę mu brakuje do skody, fakt że do 180 został jakieś 5-6 długości ale jechałem we 3osoby tzn. ja i szkoda :lol:
i na koniec najlepsze ponieważ pewien kozak w astrze 2 3d myślał że jego 115kuni wszystko pogani a do tego podpuszczał jadąc za mną, robił odstęp i pełnym ogniem podjeżdżał mi pod dupe. Było to po tym jak go wyprzedziłem (jechał ok40km/h) potem niestety jechał peleton aut. Gdy z jedno pasmowej zrobiły się 3 pasy (modlińska) staneliśmy odrazu na światełkach oczywiście pierwsi. Lekcewarzące spojrzenie, żółte on stoi, ja też. Zielone on wystartował, ja też :diabelski_usmiech i jakżeby inaczej, dostał sromotne baty. Na następnych światełkach podjeżdża z boku, otwiera szybę i wyskakuje z tekstem: "dziewięćdziesiątka to to napewno nie jest" :shock: ja mówie że kiedyś była :lol: i takie tam blebleble wtedy się przyznał że ma właśnie 115KM więc pewnie 1.8 albo 2.0 8V :twisted:
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm WARSZTAT www.dsize.pl ->CENNIK warsztat 01.01.11<-plik do pobrania tel. 790226060 spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
dobrygrzeswawa napisał/a:
otwiera szybę i wyskakuje z tekstem: "dziewięćdziesiątka to to napewno nie jest"
Czyli w sumie spoko koleżka...
taki lansen :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez MisiekWAW
Widze Grześ że grasujesz na moich terenach :shock: musze uważać :szeroki_usmiech :wink:
jest to odcinek trasy prowadzącej do warsztatu mojego starszego gdzie zawsze grzebie przy swojej czeszce.
Uważać musisz... :wink: :lol: jak zobaczysz dym jakby pożar opon tzn. że to mogę być ja :lol:
dziś się dowiedziałem że jednak nie mam programu na 160 KM ponieważ turbina ustawiona jest na 1.45 bara... :evil: a miało być 1.55 bara... :shock:
w sumie to jeszcze fajniej że na dupowatym setapie takie łojenie tylko kto mi powie do ilu dochodzi EGT bo paliwo leje się wiadrami :roll:
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm WARSZTAT www.dsize.pl ->CENNIK warsztat 01.01.11<-plik do pobrania tel. 790226060 spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
pozdrawiam pana z zielonego Sharana VR6 z ktorego zrobilem wiatrak klekotem dzisiaj :szeroki_usmiech
pan sie pozniej strasznie uwaznie Octavii przygladal :roll: :lol:
MisiekWAW, to jest wlasnie najpiekniejsze, jak gnojojadem sie objedzie jakas mocniejsza benzyne i pozniej wlasciciel od razu podejrzewa, ze to nie diesel a pewnie 1.8T i ktos sobie jaja robi z ta plakietka na klapie
.... a jednak
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
no ja wczoraj miałem mały wyścig , na takiej bocznej drodze złapałem się z vectrą b , gdy mnie mijała jak wyjeżdżałem z parkingu to chłopak przydusił i było słychać jakiś V . dogoniłem go po jakiś paru km i bzyknąłem a on mi na ogonek , pod górkę mu troche odszedłem ale chyba sie nie starał , potem było lekko z górki , przerżuciłem na sport i do oporu - no i niestety do 205 nie mogłem mu odejść :evil: , potem była wioska i kawałek kiepskiej nawierzchni więc dałem na luz , on poleciał przodem a potem już nie chciało mi sie go gonić , zresztą droga przez las i nietrudno o jakieś zwierzątko .
tak myślę ze ta skoda to jakaś wolna czy co :| :?: . chyba ze w tych vectrach jakieś motorki fajne siedziały :?
Ja się raz ciąłem z taką 2.5 170KM i w przedziale 130-170 odchodziłem klientowi :roll: (co mnie osobiście zdziwiło)
Leszku, nie pękaj, nominalnie ta Vectra V6 ma vmax 230km/h i 8.5s do setki, więc to całkiem szybki rodzinny wozik siedział Ci na zderzku :wink:
Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz