a ja dzisiaj skilowalem - prawie doslownie dwoch zakapiorow w Vectrze A ktorzy na wreda probawali wyprzedzac kolumne samochodow stojacych w korku przed Gora Kalwaria - na poczatku mysleli ze maja szybki samochod (szybko ich wyprowadzilem z bledu) a pozniej mieli okazje sprawdzic hamulce (troche im sie skwadracily opony) jak stanalem w poprzek drogi. Odechcialo im sie wyprzedzania - jechali grzecznie jak zakonnice.
Jesli ci panowie czytaja forum: nastepny raz bede mial przy sobie dluga palke!!!
prawdziwy ostatni samotny mściciel...i do tego edukator :wink:
nie ostatni i nie samotny , jest nas wielu :P :wink: :twisted:
a teraz na temat
jechaliśmy sobie spokojnie z kol. szkodą trasą AK a tu widze w lusterku ostro tnące xenony więc wrzucam kierunek aby mu zrobić miejsce ale jednocześnie ze zmianą pasa daje w palnik. :P Koleś orientuje się o co chodzi ale nie chce mnie wyprzedzać. Jest to O2 2.0TDI kolor capucino cośtam... Trochę ograniczył nas radiowóz na lewym pasie przy "dwóch zakrętach" ale jak się zaraz okazało skręcaliśmy obaj w Górczewską. Było trochę ciasno więc ściganie polegało na dochodzeniu do zadka i hamowaniu (zabawa) :P . Dolatujemy do świateł przy Wola Parku i udało się... My środkowy lekko z tyłu, koleś w O2 na lewym, na prawym jakiś kilerowaty inaczej. Żółte, start... 1 ogień, 2 ogień 3 ogień no i niestety za każdym wbijanym przeze mnie biegiem było tak samo, koleś zostawał z tyłu. :diabelski_usmiech Gdy doszło do >180km/h odpuściłem, kolo poleciał prawym, ładnie podziękował awaryjkami i skręcił w Powst.Śl.
Nie pomogło mu nawet to że:
-miałem mocne dociążenie w postaci szeryfa szkody :wink:
-turbina mi przepompowywuje na 2,2bara i dopiero auto zaczyna jechać jak lekko odpuszcze gazu :x
-ze względu na to iż sprzęgło mam na skraju odlotu, biegi zmieniałem normalnie
To chyba tyle na temat kanibalizmu :diabelski_usmiech
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm WARSZTAT www.dsize.pl ->CENNIK warsztat 01.01.11<-plik do pobrania tel. 790226060 spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
wczoraj wieczorkiem spialem sie z celica gt. Z rolowanego zostawal z tylu wyraznie. Z zatrzymanego mnie objechal - niestety z mojej winy - za bardzo sie napialem i przypalilem opony przy starcie.
Jaki toto ma motorek ? 2.0 ?
misiek^wro napisał/a:
krzynol, hehe za unikanie kontroli drogowej moj kumpel dostal summa sumarum 19 pkt na motorze .... zatrzymali go juz z klamka .... :|
Nie pokazywali go w TVN turbo? :P
Tego nie wiem
Gosc chodzi ze mna na AE, a wiem tyle ze jezdzi takim zielonym motorem Ale sam mandat widzialem ... troche strach
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Komentarz