"stala w miejscu" nie dziwie się wcale :P
400m czyli drogowe i nie tylko przygody równoległe
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
z racji regularnych przejazdow trasa katowicka dosc czesto trafiam na fajne auta. Wczoraj trafil mi sie c2 ze znaczkiem by loeb. Calkiem fajnie to zasowalo - trzeba bylo mocno przycisnac zeby objechac. Wiem juz ze to ma motorek 1.6 120 koni i jest to model vts. W trasie daje toto rade - w miescie moze byc b.grozny. Szkoda ze nie bylo mi dane sprobowac sie z zatrzymanego ...pozdrawiam
Markowski
OI AXR 06 185@377
Komentarz
-
-
Honda CRX jakaś taka starawa czerwona z napisem CRX właśnie takim dużym z tyłu się cięła dziś ze mną na 500 metrach między światłami. Jechałem z synkiem do lekarza, więc nie jakoś ekstremalnie, ale trochę wybierałem puste miejsca. W pewnym momencie zorientowałem się, że coś warczy strasznie i mnie goni, obejrzałem się a tu ten CRX, ale nie mógł dogonić, choć ciągnął dobrze. Potem mnie koleś na światłach wyprzedził lepszym pasem i teraz pytanie: jechałem za nim i widziałem, że między fotelami coś mi pokazuje.
Machał mi palcem wskazującym prawej ręki. Nie znam tego kodu więc powiedzcie mi co to miało znaczyć?
a) Jestem pierwszy
b) No, no, no, uważaj! (czy to był jakiś funkcjonariusz, czy Anioł Stróż czy kto?)
no co?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez miecza) Jestem pierwszy
b) No, no, no, uważaj! (czy to był jakiś funkcjonariusz, czy Anioł Stróż czy kto?)
:diabelski_usmiechnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mieczMachał mi palcem wskazującym prawej ręki. Nie znam tego kodu więc powiedzcie mi co to miało znaczyć?
Komentarz
-
-
no to dzisiaj ładne baciki dostałem...i najgorsze że nie wiem dokładnie co to było :/ oprócz tego że nowy Passat...jedyne co było widać to dwie końcówki wydechu. dodam że jechałem we dwie osoby a koleś (po 50tce) śmignął z całą rodzina na pokładzie ... a już myślałem że furka jest szybka
pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Hanz2kV6 FSI z DSG - jakieś 250 km i napęd 4x4nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Hanz2kV6 FSI z DSG - jakieś 250 km i napęd 4x4Zamieszczone przez Jabar1975i okolo 6,5s do setki w automacie
[ Dodano: Nie 03 Cze, 07 15:31 ]
3.2 V6 FSI 250 KM (184 kW), DSG, 4MOTION 155 490,00 PLN
wzięte z VWByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Światła... stoję sobie na czerwonym, obok mnie pojawia się ciemnozielony jaguar xkr.
koła jak od stara obleczone w jakieś czarne kondomiki grubości 2 cm i szerokości z tyłu chyba ze 300 mm. Facet obok patrzy w bok i jak zwykle na moje wieśniackie felgi i wydaje mu się, że pod masa moge miec potwora.... a tam kosiareczka.
Słyszę kilkukrotne przygazowanie tego Jaguara i facet ewidentnie daje mi znać, że dobrze będzie wyjść ze świateł z ryczacymi silnikami. Ja prawię w smiech, ale opanowałem się. Za łukiem dorgi widzę kawałek granatowego zderzaka wystającego z pobocza i faceta w smiesznym niebieskim wdzianku i białej czaoce. (Jaguar nie widzi
No więc, ja kilka razy gaz na 5-6k obrotów. facet łapie kierownice obiema rękami i na pomarańczowym wylatuje ze świateł jak pocisk. Ja oczywiście stoję dalej i leniwie wrzucam jedyneczkę. Minąłem go 70m dalej Już stał i witał się z władzą
Chyba jestem złym i zazdrosnym człowiekiem bez sumienia :twisted: :twisted:
Komentarz
-
-
desmo
dzisiaj miałem prawdziwy pokaz buractwa :wink: stoimy na światłach na skrzyżowaniu Głogowskiej i Kopaniny w kierunku Wrocławia ja plus pasażer, BMW 7?? rok ok 1992 stoi za nami , kierownik po chwili stwierdził że z lewego pasa da radę i sie zmieści przed rodzinnym kombi marki Skoda więc zmienia pas z prawego na lewy, patrze a tam 2 kolesi, łyse głowy i się spinają , żółte stoimy, zielone ja 1 i palnik ,2 i palnik :diabelski_usmiech ,patrze w lewo a koleś :shock: ma bezcenną minę i brak miejsca na manewry bo się droga konczy :shock: i przechodzi w 1 pas z 2 więc daje po hamulcach :cry: , pózniej musiał sobie poprawić nastrój i siedział mi na tylnym zderzaku przez następne 3 km gdzie nasze drogi sie rozeszły :diabelski_usmiech
Komentarz
-
desmo
Zamieszczone przez deespedesmo, dużo jest takich kozaków z łysymi baniami "co to nie oni" a później muszą uciekać chodnikiem
Komentarz
-
lec
-
Sigma_74
-
Sigma_74
deespe, jak zawsze, lubie podpuscic i najbardziej jak krzycza w CB stoją i susza, to wtedy ciagne na maksa i przeważnie wpierdzielam takiego łosia na zonk
Komentarz
-
Sigma_74, wiem o czym mówisz. Miałem raz taką sytuację.
Wracałem naszą Wisłostradą do Tbg i przyczepiło się 4 idiotów którzy myśleli że ich polonez (ten pierwszy model) ma więcej kucy od mojej Octavii. Trzymałem ich do końca na 4-ce. Wiadomo że można by wcisnąć but i by poldżer nie dał rady.... :twisted: Ale najlepsze to jest to że po zmroku na końcu 2 pasów zawsze stoją miśki a tam już jest ograniczenie do 50. No i właśnie zrobiłem tak jak piszesz, trzymałem do oporu było chyba 100 km/h i przy samej końcówce hampel. Wyjeżdżam za zakrętu a tam widzę lizaczek przed tym poldem. :twisted: Widziałem miny tych kozaków .... :szeroki_usmiech:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
Komentarz