Zamieszczone przez Jabar1975
400m czyli drogowe i nie tylko przygody równoległe
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
-
-
Zamieszczone przez markowskiczolem,
moj pierwszy post w tym watki - jakos dopiero teraz go odkrylem :shock:. Fajne koledzy maja przygody - nic tylko czytac
Z mojej strony w ten weekend - zostalem pozarty przez impreze WRX - kolega mi mowil ze to zwykle 2.5 litra bez turbo :lol: niby sie zna bo sprzedal troche tego towaru w zyciu. Glupio mi do tej pory...
Poza tym probowalem sie z megane grandtour 2.0 T - slabo toto jezdzi. Jestem zdegustowany. Probowalem sie tez z passatem 1.8T - z rolowanego - niemalze leb w leb.
Ciekawe czy OI z tym motorem jezdzi duzo szybcie od passata ?bez zadnych chipow zecz jasna :szeroki_usmiech
:diabelski_usmiech
pozdro 600B16A2 QRFA :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975w ile to sie rozpedza do 100/200 ?
human factor :wink:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWZamieszczone przez Jabar1975w ile to sie rozpedza do 100/200 ?
human factor :wink:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
MisiekWAW, jeszcze dodaj że spaliłem start i potem cię dochodziłem druga sprawa nie umiem sie ścigać czasem mi coś wyjdzie ale reszta startów spalona mocy nie będzie wiecej brak funduszy auto jeździ jako tako i mi to wystrcza no i przytyło przez audio i kierownik ma 120 kilo plus trochę śmieci
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczaskierownik ma 120 kilo plus trochę śmiecinasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasMisiekWAW, jeszcze dodaj że spaliłem start i potem cię dochodziłem druga sprawa nie umiem sie ścigać czasem mi coś wyjdzie ale reszta startów spalona mocy nie będzie wiecej brak funduszy auto jeździ jako tako i mi to wystrcza no i przytyło przez audio i kierownik ma 120 kilo plus trochę śmieci
napisalem ze human factor przeciez :P jesli dalej tak ogarniasz tą śmoc to teraz bys mnie doszedł na 500 metrze :szeroki_usmiech :wink:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Jakoś dochodzę do siebie po starciu z Infinity Fx35 ? taki Suv z silnikiem od Nissana 350Z 280 Km bodajże...Zjadłem go na światłach. :diabelski_usmiech
1 bieg: odstawiłem go na długość samochodu ( ja z pasażerem)
2 bieg : zaczyna mnie dochodzić
3 bieg : już nie chciał próbować
Kierownik młody , tak z 18-19 lat . Pytanie Jego pasażera , bo staliśmy później w korku : Kufa co Ty tam masz :|
Ja mówię : Zwykła 110 w dieslu.
Na to on : Co Ty gadasz , to chodzi jak minimum 130 km,pewnie kręcona
Ja : Na hamowni pokazało 121km więc w czym problem pogonić takie Infinity :diabelski_usmiech
On: no widziałem takie octavie w wawie w akcji :szeroki_usmiech
Jeszcze tam się pytał co tam z tyłu za wlepa a ja z bananem na twarzy : Octavia Club Polska :szeroki_usmiech
Fajnie fajnie , tylko później by mnie zjadł że bym sie nie pozbierał , ale fajnie było
Pozdrówką od road killera :diabelski_usmiechByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Jabar1975, jak sam widzisz :|
Zamieszczone przez Dzidapodejrzewam że to była wersja z automatem.
Zamieszczone przez Jabar1975a byla jakas inna?Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Hejka,
przedwczoraj wciagnalem ze startu zatrzymanego vw touareq :shock: :shock: :shock: na klapie mial znaczek v6 lub v8 (mialem otwarta szybe - ryczal straszliwie :diabelski_usmiech )- niestety nie dojrzalem bo mialem na szybie straszliwa ilosc rozmazanych robali :lol:. Auto prowadzila kobietka - jechala w teamie z jakims mercedesem ktory mnie niezle sponiewieral :szeroki_usmiechpozdrawiam
Markowski
OI AXR 06 185@377
Komentarz
-
-
lec
a ja dzis mialem przygody z takim oto misiakowozem, nie wiem co to za typ i jaka moc, ale z przodu mial czerwone STI na zderzaku. Oczywiscie nie startowalem z nim, raczej z ciekawosci czy sie za nim w miare utrzymam Bylo sympatycznie, gdyz jak widac na zjdeciach poczatkowo stalismy w korkach i wpuscilem na swoj pas przed siebie Piękną Kierowniczke z tego cacka :P a wczesniej wzajemnie obejrzelismy boki wlasnych autek. Ona miala fajne czarne fele - jeszcze takich na subarynce nie widzialem. Pozniej na wylocie na Pniewy lecialem sobie za nia, do 130 bez problemu na tyle ile cisnela, potem pokazala mi moje miejsce w szeregu :szeroki_usmiech Nie wiem, ale dostac łomot od pieknej kobiety w takim misiakowozie to nawet przyjemna rzecz
Misiek - znajomi jacys? w koncu kaczogrodzkie blachy....
Komentarz
-
Zamieszczone przez lecMisiek - znajomi jacys? w koncu kaczogrodzkie blachy....
nie znam auta, a z panią w WRXie miałem raz przygode na Modlińskiej... ale wyraźnie odpuszczała powyżej 160 bo ją skopałem :roll:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
lec
aha, czyli to jest WRX a nie STI - czyli naklejke sobie ktos dorobil....
Brunetka z dluższymi lekko lokowanymi wlosami ? :P
Komentarz
-
Zamieszczone przez lecaha, czyli to jest WRX a nie STI - czyli naklejke sobie ktos dorobil....
Brunetka z dluższymi lekko lokowanymi wlosami ? :P
nie nie :szeroki_usmiech co to jest tego nie wiem :szeroki_usmiech to moze byc STI a moze byc WRX ze skrzydlem od STI :wink:
chodziło mi o to ze ja sie spotkalem z WRXem na Modlinskiej i to było kombi wiec napewno nie STI 8)
kiedys za to jakis pan w Octavii bez sahara :zlosnik: sie napiął na moje niebieskie :szeroki_usmiech ale chyba miał serie :lol:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
lec
nawet mi to przez mysl nie przeszlo, tylko lecialo za nia.... po tym jak odchodzilo to by pasowalo na 300KM. Bylo widac kto rządzi na drodze Reszta jakby stala w miejscu.
Komentarz
Komentarz