EŁ, zapewne chodzi Ci o logo autokacik.pl - lepiej sobie nie naklejaj jak sie na tym forum nie udzielasz bo moze byc smiesznie
400m czyli drogowe i nie tylko przygody równoległe
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez Maicroftkrzynol, Spoko, przyjda do domu w odpowiednim momencie, pod warunkiem, ze bedzie im sie chcialo
Zamieszczone przez aciutakie odczucia sią bezcenne->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
lec
-
Zamieszczone przez Bulikowya już tam
Zamieszczone przez BulikowyDzięki za miłą wycieczkę
Zamieszczone przez lecZiomal, to te Twoje 110KM chyba posnęły...
Zamieszczone przez djczaslec, Ziomal, smica Bulikowy, ma fmica i tu prawdopodobnie jest pies pogrzebany Ziomal, po prostu chyba spuchł a i 1.9 tdi 105 ma też giftyByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
a ja dzisiaj skilowalem - prawie doslownie dwoch zakapiorow w Vectrze A ktorzy na wreda probawali wyprzedzac kolumne samochodow stojacych w korku przed Gora Kalwaria - na poczatku mysleli ze maja szybki samochod (szybko ich wyprowadzilem z bledu) a pozniej mieli okazje sprawdzic hamulce (troche im sie skwadracily opony) jak stanalem w poprzek drogi. Odechcialo im sie wyprzedzania - jechali grzecznie jak zakonnice.
Jesli ci panowie czytaja forum: nastepny raz bede mial przy sobie dluga palke!!!nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
krzynol, hehe za unikanie kontroli drogowej moj kumpel dostal summa sumarum 19 pkt na motorze .... zatrzymali go juz z klamka .... :|Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EŁprawdziwy ostatni samotny mściciel...i do tego edukator :wink:
a teraz na temat
jechaliśmy sobie spokojnie z kol. szkodą trasą AK a tu widze w lusterku ostro tnące xenony więc wrzucam kierunek aby mu zrobić miejsce ale jednocześnie ze zmianą pasa daje w palnik. :P Koleś orientuje się o co chodzi ale nie chce mnie wyprzedzać. Jest to O2 2.0TDI kolor capucino cośtam... Trochę ograniczył nas radiowóz na lewym pasie przy "dwóch zakrętach" ale jak się zaraz okazało skręcaliśmy obaj w Górczewską. Było trochę ciasno więc ściganie polegało na dochodzeniu do zadka i hamowaniu (zabawa) :P . Dolatujemy do świateł przy Wola Parku i udało się... My środkowy lekko z tyłu, koleś w O2 na lewym, na prawym jakiś kilerowaty inaczej. Żółte, start... 1 ogień, 2 ogień 3 ogień no i niestety za każdym wbijanym przeze mnie biegiem było tak samo, koleś zostawał z tyłu. :diabelski_usmiech Gdy doszło do >180km/h odpuściłem, kolo poleciał prawym, ładnie podziękował awaryjkami i skręcił w Powst.Śl.
Nie pomogło mu nawet to że:
-miałem mocne dociążenie w postaci szeryfa szkody :wink:
-turbina mi przepompowywuje na 2,2bara i dopiero auto zaczyna jechać jak lekko odpuszcze gazu :x
-ze względu na to iż sprzęgło mam na skraju odlotu, biegi zmieniałem normalnie
To chyba tyle na temat kanibalizmu :diabelski_usmiechNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
lec
Zamieszczone przez b707Zamieszczone przez misiek^wrokrzynol, hehe za unikanie kontroli drogowej moj kumpel dostal summa sumarum 19 pkt na motorze .... zatrzymali go juz z klamka .... :|
Komentarz
-
Zamieszczone przez b707misiek^wro napisał/a:
krzynol, hehe za unikanie kontroli drogowej moj kumpel dostal summa sumarum 19 pkt na motorze .... zatrzymali go juz z klamka .... :|
Nie pokazywali go w TVN turbo? :P
Gosc chodzi ze mna na AE, a wiem tyle ze jezdzi takim zielonym motorem Ale sam mandat widzialem ... troche strachByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dobrygrzeswawa-miałem mocne dociążenie w postaci szeryfa szkody :wink:
przeciwnik to 2.0 TDI seria, albo jakis lajt - zero dymu
[ Dodano: Wto 12 Cze, 07 10:18 ]
w sumie przyjemne spotkaniesaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodadokladnie - jakbysmy jechali w 3 typowe osobynasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975Zamieszczone przez szkodadokladnie - jakbysmy jechali w 3 typowe osobysaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasdobrze ze mnie tam nie było bo byscie takie baty dostali prze zemnie ze ho honasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975Zamieszczone przez djczasdobrze ze mnie tam nie było bo byscie takie baty dostali prze zemnie ze ho hosaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975taa wsadzic Ciebie, Miska, Szkode i Jackala za kierownice i nawet moj bialy mialby ciezko uciagnac taka zaloge :diabelski_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
Komentarz