jade sobie spokojnie - aczkolwiek dynamicznie w strone domu i widze na Polczynskiej czerwone audi quattro ktore podaza moim sladem, mysle sobie no to sobie pokopiemy :diabelski_usmiech dodalem troche gazu, ale trzyma sie kolega dzielnie no wiec napedzam sie juz troche bardziej ambitnie peka 120 a kolega tak po prostu odjezdza :shock: myslalem ze mam szybkie auto :cry: co prawda pozniej jeszcze probowalismy delikatnie rolki na dwojce i tutaj minimalnie lepiej sie zbieral STI ale co z tego skoro powyzej 120 odjezdzal ode mnie. Pozory moga mylic :lol:
400m czyli drogowe i nie tylko przygody równoległe
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Jabar1975, uwielbiam takie samochody jak te Audi :szeroki_usmiech
Swoją drogą wczoraj jak wracałem od Anki do na dupe wsiadł mi golf mk IV , no dobra to się troche pościgamy , jechaliśmy przez całe miasto , na każdych światłach pełny but a on ciągle za mną , w centrum zwolniliśmy ale za centrum znowu ogień :diabelski_usmiech Później odczytałem na jego klapie TDI tylko że było DI czerwone (wyblaknięte) więc podejżewam że było to PD 115 bo od 130 bym dostał baty . Tak czy siak fajnie było.Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
TSI ze strony vw
Zamieszczone przez VWTSI. Optymalizujesz koszty.
Silnik o niewielkiej pojemności, wymyślony po to, by ograniczyć zużycie paliwa, przy okazji daje potężną moc i zapewnia niezwykłą wytrzymałość. Dotąd wydawało się to niemożliwe. Teraz takie rozwiązania stały się faktem. Receptą na sukces okazało się połączenie pracy kompresora i turbosprężarki. Kompresor wspomaga turbosprężarkę do ok. 3500 obr./min przez wstępne sprężenie powietrza. Dzięki temu już przy niskich obrotach silnik może uzyskać wysoki moment obrotowy. Gdy turbosprężarka osiąga odpowiednie ciśnienie, kompresor wyłącza się. Przebieg momentu obrotowego jest imponujący. Oszczędność też.od 122 koni (tego bys zniszczył) do 200 koni spięte z DSG lub z manualem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975jade sobie spokojnie - aczkolwiek dynamicznie w strone domu i widze na Polczynskiej czerwone audi quattro ktore podaza moim sladem, mysle sobie no to sobie pokopiemy :diabelski_usmiech dodalem troche gazu, ale trzyma sie kolega dzielnie no wiec napedzam sie juz troche bardziej ambitnie peka 120 a kolega tak po prostu odjezdza :shock: myslalem ze mam szybkie auto :cry: co prawda pozniej jeszcze probowalismy delikatnie rolki na dwojce i tutaj minimalnie lepiej sie zbieral STI ale co z tego skoro powyzej 120 odjezdzal ode mnie. Pozory moga mylic :lol:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Hanz2kCiekawe co to było S4 ? RS4?nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
S1-ka koleś w audi A4 2,0 tdi miga za mną jak oszalały ,przede mną auto więc nie mogłem dać buta odpuściłem koleś wyprzedził . Dokleiłem się bo mnie tymi światłami zleksza wkurdolił no i but za nim .............za kolessiem totalna sadza czyli miał gaz do dechy , przy 190km/h zacząłem gościa wyprzedzać gdybyście zobaczyli jego minę ......bezcenne, na mojej klapie widnieje SDI ..biedny musiał nieźle być wk...wiony. :diabelski_usmiechTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
wczoraj, popołudnie, modlińska, czerwone, przedemną srebrny golf I , ładny, załadny hehehe :lol: u mnie autko już troszke zgrzane bo mały coolerek a grąco jak cholera, 3 osoby na pokładzie, w golfie jedna, zielone , golf palnik :shock: ożesz ty heheh, za nim , tyle co odkoczył, odległosc ta sama, dwa, trzy, cztery, nie dochodze :shock: , uciekł w prawo nie zdążyłem zapytać co tam miał ale obstawiam zdrowego ABF-a , albo seryjne 1.8T bo na czipie to by masakre juz zrobił ehheheh, piękna sprawa. Niezłą mine musiał mieć koleś ze stojącego obok Type R, bo chyba nas olał jako niegodnych uwagi , a potem juz było zapóźno hehehe :lol:
Komentarz
-
-
jechałem sobie spokojnie wczoraj około 23 po żone na imprezkę, stoję na światłach i przez telefon wysłuchuję pretensji że niby już powiniennem być chociaż mam jeszcze 8 minut :zlosnik:, ruszam spokojnie i kątem oka widzę w lusterku że dla kierownika stojącego za mną na światłach ruszyłem zdecydowanie za wolno, bo xenony gwałtownie przeskakują na środkowy pas i idą ogniem :shock: jako że mi nie trzeba dwa razy powtarzaćops: ogień :twisted: prawie się zrównał, 2ka zaczynam się wysuwać 3ka jestem z przodu i powiększam przewage, 4ka i 5tka podobnie :diabelski_usmiech wpadam na grota i przyszła refleksja, że może to jednak np smutni panowie kolekcjonują kolejne nagrania zatem hamuję do przepisowej prędkości i czekam 8) po chwili z boku pojawia się nowy Civic TypeR oklejony reklamami :szeroki_usmiech
No to skoro juz zobaczyłem co to było to sobie pojechałem :szeroki_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975m3 MY08
Zamieszczone przez Jabar1975s5 MY08
Wiec skad ta opinia?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!