astra gtc 2.0 ma 240 KM :diabelski_usmiech miałem taka na komisie. W fotel wgniata i fajnie śmiga do przodu ale wogóle nie hamuje :evil:
Astra OPC ma 240KM, Astra GTC 2.0 Turbo ma 200KM
Dzięki Michał za poprawę powyższych wypowiedzi
Gdyby nie to ze ja ucze sie dopiero autem jeździć na śliskiej nawierzchni to Pan pewnie by nie startował, a tak to wyglądało że mam pewnie jakieś 2litry w gazie :wink:
pan w Maździe CX-7 najwyraźniej nie wiedział, że zdarzają się 3ki z takim samym silnikiem jak on ma a z racji mniejszej wagi są trochę szybsze :zlosnik:
dawno tego watku nie czytalem ale sytuacja podobna, cx-7 niestety w tyle
misiek z toba sprawdzac sie nie bede bo za duzo rzeczy w bagazniku woze i waga zdecydowanie wzrasta, a osiagi spadaja
rowniez mialem takie wrazenie, specjalnie po tym patrzylem w dane tech.
niby tyle km, a tutaj dupa, na torunskiej gosciu sie nie popisal ale tam jest automat
obecnie nie mam zamiaru sie z nikim sprawdzac, czekam na sezon letni,
dzisiaj moje opony zimowe doprowadzilyby do tragedii na pasach (a nie jechalem wiecej niz 60) - dziwilem sie czemu nie mam trakcji do 4 biegu, przynajmniej teraz juz wiem - debicy frigo (dodatek z salonu) mowie nie
ps. musze zrobic akutalizacje w spritmonitor bo te 10,1 to jakies nieprawdziwe
dzisiaj moje opony zimowe doprowadzilyby do tragedii na pasach (a nie jechalem wiecej niz 60) - dziwilem sie czemu nie mam trakcji do 4 biegu, przynajmniej teraz juz wiem - debicy frigo (dodatek z salonu) mowie nie
jest bardzo ślisko teraz, mimo, że na to nie wygląda :idea:
opony... cóż, niezbyt dobra opcja do mocnego auta.
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
wiem, dali wiec wzialem, okazala sie padaka, w pierwszym sezonie tego nie odczulem, a teraz juz tylko jecze, ze tragedia - ogolnie nie polecam na warszawe
chyba zmienie na letnie jak sobie przypominam mine swoja i tego typa na pasach,
na codzien bez sniegu w wawie chyba mimo wszystko bezpieczniejsze (bridgestone)
maciejk77, nie przejmuj sie , ja się tez mocno zdziwiłem jak moje conti 810 gubią przyczepność nawet przy dołożeniu od 40km/h
szkoda ma racje , jest jakaś maź na szosie czy co , wydaje się ze jest tylko lekko wilgotno a zero przyczepności , szczególnie na gładkim asfalcie.
z kilów ciekawych to dziś widziałem jak po podmuchu wiatru zaczął jechać pojemnik na śmieci a że było pochyło to zkilował prosto w 206 , całe szczęście ze uderzył go w tylny zderzak rogiem , tak że chyba będzie tylko ślad na listwie :roll:
Ja ostatnio mialem kilka przygod. Wczoraj nowa Honda Accord. Niestety nie wiem jaki mial silnik, ale siedzial mi na tylku bardzo skutecznie, mysle ze by mnie lyknal, ale z duzymi trudnosciami ale nie dalem mu okazji. A druga przygoda dzisiaj. I tutaj sam siebie musze brzydko mowiac opierdolic. Jestem stary i glupi i wogle... Siad mi gosc na tylek Passatem kombi (b5), tez nie wiem co mial pod maska, ale go odstawilem wyraznie. I tak sobie ladnie jechalem, nie wiem moze mialem moze z 160 i hamowanko, elka ciezarowka z naczepo na moj pas. Bylem prawie pewnien ze nie wychamuje, oczami wyobrazni juz mialem taki widok jak ktos wstawial kiedy Octavia zaparkowala na autostradzie na tylku tira. Na szczescie nie bylo tak zle. Ale do sie strachu najadlem to moje. Na razie starczy mi przygod.
Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
hmm, s60 ze znaczkiem D5 poddało się czterokrotnie
białom?
no, dlatego napisałem "hmm", co intencji kierownika nie mam wątpliwości, może jakiś automat czy cuś...
przy beżowej mam wrażenie, że odpuściłby już po pierwszej a nie czwartej próbie
[ Dodano: Wto 10 Mar, 09 21:31 ]
no, widzę, że automat jest wolny, albo za mocny był bo z trakcją dzisiaj nie za bałdzo...
enyłej, nawet odmrugał kulturalny kierowca Volvo :kciukgora
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no ja sie przejechałem kiedyś takim klienta i wydaje mi się że dobrze szedł... , miałem wrażenie ze lepiej od mojej... :roll: , tylko ze w automacie to wiecie , ciężko porównać , w manualnej się ciągnie na każdym biegu ile się chce a tutaj sie przełącza samo... . takie samo miałem wrażenie jak jeździłem paskiem 2,0td w manualu , też mi się wydawało że idzie lepiej od mojej a to chyba niemożliwe przecież :?
no ja sie przejechałem kiedyś takim klienta i wydaje mi się że dobrze szedł... , miałem wrażenie ze lepiej od mojej... :roll: , tylko ze w automacie to wiecie , ciężko porównać , w manualnej się ciągnie na każdym biegu ile się chce a tutaj sie przełącza samo... . takie samo miałem wrażenie jak jeździłem paskiem 2,0td w manualu , też mi się wydawało że idzie lepiej od mojej a to chyba niemożliwe przecież :?
jeżeli tak jest na prawdę to z twoją zdecydowanie jest cos nie tak
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz