tomekjmopl, a co miał do stracenia oprócz swojego życia ? :lol:
400m czyli drogowe i nie tylko przygody równoległe
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez tomekjmoplP.S. Może jechał do porodu - krowa się cieliła, czy jak
tylko wiesz jak to jest ty masz w miare duzy i bezpieczny samochod i sie boisz uwazasz , a taki jeci malaczem gdzie strefa zgniotu jest taka sama jak w mercedesie klasy s czyli konczy sie na silniku( oczywiscie przy czolowym ).. hehe i leci tak jak by mial hamera...hehe a potem ogladam wypadek przpadek i dochodzi do dwonka pzy 40k/h i ten z merola wychodzi i sie otrzepuje a ten z malacza stan ciezki ...
Komentarz
-
-
szkodzisław
Zamieszczone przez andriu21tga taki jeci malaczem gdzie strefa zgniotu jest taka sama jak w mercedesie klasy s czyli konczy sie na silniku
Zamieszczone przez andriu21tghehe i leci tak jak by mial hamera...hehe a potem ogladam wypadek przpadek i dochodzi do dwonka pzy 40k/h i ten z merola wychodzi i sie otrzepuje a ten z malacza stan ciezki ..
Komentarz
-
szkodzisław
Zamieszczone przez pstrykaczTak, tylko, że auto prawie całe, a w środku gość z urwaną głową od przeciążenia.
Komentarz
-
szkodzisław
Zamieszczone przez pafszkodzisław, nie zamulaj wątku co? dzięki
Na przykład:Zamieszczone przez QBAJa sie wczoraj scigalem... z wlasnym cieniem po browar do monopolowego
Komentarz
-
nie mogłem wytrzymać,
Zamieszczone przez szkodzisławQBA napisał/a:
Ja sie wczoraj scigalem... z wlasnym cieniem po browar do monopolowego
przypomnij sobieZamieszczone przez szkodzisławi nie tylko przygody równoległe".Zamieszczone przez szkodzisławWątek już dawno został zamulony.
Komentarz
-
-
To może ja coś dorzucę
Więc było to tak wracając z dzisiejszego spota już niedaleko domku jadąc a leją (zasłużonych) KEN spotkałem pana w czarnym A3/S3 który oblukał moją tereske z każdej strony (gdyby nie mróz to pewnie by przez szybę wylazł) los chciał że akurat staliśmy sobie na czerwonym i zapaliło się żółte potem zielone i start, nie był to udany start bo troszkę asfalt mrozu złapał i dość ślisko było ale utrzymałem pana od świateł do świateł na długość połowy maski ale niestety jak doszedłem do 130km/h to musiałem zwolnić gdyż zbliżałem się do miejsca w którym jadąc więcej niż 70 obcieram przednim zderzakiem więc w obawie o zgubienie zderzaka trza było to uczynić. Teraz spać nie będę mógł czy mam takiego gifta z fabryki, czy może kupiłem już po chipie a nic o tym nie wiem, a może mimo znaczków od S3 to nie było S3 tylko A3, a może kierowca audi coś popsuł i źle wystartował i nie mógł mnie dogonić a może na końcu to ja jestem takim genialnym kierowcą i z tą ostatnią myślą idę spać i śnić ....Best ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
Przykro stwierdzić ale baty dostało auto które bardzo mi się podoba. No może nie baty bo nie staliśmy obok siebie ale niestety nie mógł mnie dogonić (i całej rodzinki na pokładzie).
Nie mógł >on >kierownik z kolegą we wnętrzu Hondy S2000, srebrnej, pomalowanej w jakieś czarne wzory, może A3 będzie wiedział o kogo chodzi
Przykro bo jakiś czas temu jeździłem taką szlifierką i wydawało mi się że jest to w miarę szybkie :niewiem
> na pewno można fajnie bokami poszaleć :diabelski_usmiech :niewiem
S kolei kilka dni temu miałem przyjemność mieć złojony tyłek przez czerwonego fiata coupe i nie była to przewaga kilku koni. Szedłem pełnym ogniem a on podjeżdżał mi pod tyłek jakbym stał w miejscu :shock: Niestety nie wiem co seryjnego zostało z motoru we fiacie ponieważ rozjechaliśmy się przy zachodnim ale z pewnością niewiele :wink:NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodato straszne :cry:
Zamieszczone przez fernandoTrzeba było odkręcić gaz :twisted:
Zamieszczone przez _tm_Trzeba było dwójkę wrzucić :diabelski_usmiechNFPNorth-West
WARSZTAT www.dsize.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalGrzesiu, dziwnie w Twoich ustach brzmią słowa : dostałem baty :diabelski_usmiech
ale nie zaśmiecajmy :wink:NFPNorth-West
WARSZTAT www.dsize.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Skodio_dobrygrzeswawa, zauważyleś moze czy fiat byl na blachach WH a kierowca
z solaryzowany :wink: duzy koleś ??
A i kolor czerwony był jakiś taki ładny jakby nie seryjny dodatkowo nie miał włączonych świateł mijania tylko jechał na halogenach :?NFPNorth-West
WARSZTAT www.dsize.pl
Komentarz
-
-
Tak ostatnio krąże po polsce, warszawa, łódz, śląsk i często zdaża mi się zmierzyć z różnymi autkami, i powiem tak zę na trasie poległy następujące fury: golf 3 gti, bmw 530 tdi, clk 270cdi... ten jak dołozył do pieca to nic nie było widać :szeroki_usmiech Aczkolwiek zdażyło sie ze dostałem baty od leona w sterszej budzie, prawdopodobnie była to mocna benzyna, do 200 siedział mi na dupie, dalej odpusciłem ponieważ przy tych prędkościach mi antena z dachu spada :diabelski_usmiechsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
jeśli to było e39 czyli miało AFAIR 186KM to możliwe, jeśli E60 czy jak tam się nazywa ta aktualna to mało możliwe :szeroki_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
Komentarz