MisiekWAW, jakich cyferek można się spodziewac na tym setupie po wystojeniu ?
400m czyli drogowe i nie tylko przygody równoległe
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez ZiomalMisiekWAW, jakich cyferek można się spodziewac na tym setupie po wystojeniu ?ops: pożyjom uwidzim :wink:
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
na razie to nie mam gdzie :niewiem i za coTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
U mnie piątek obfitował w starcia z BMW tzn. były 2. Oba to coupe w najnowszej budzie.
Rano jechałem do warsztatu chciał się sprawdzić pierwszy. Niestety oznaczeń z tyłu nie miał żadnych ale sądząc po tym jak to jechało to miał może z 1.8 pod maską.
Za to gdy wracałem z roboty wieczorem miałem przyjemność z 335i i niestety potwierdził on tylko to co mówi dupohamownia - niebieska nie jeździops: Fakt że masakrycznie nie dostałem batów ale widać było że był lepszy. Do około 200 zostałem jakieś 20-30m z tyłu. W nagrodę koleś gdy stanąłem za nim na światłach otworzył szybę i pokazał mi kciuk skierowany ku górze
Myślę że za jakieś 3 tyg. znów będę próbował się z nim złapać (bo koleś z Legionowa) ale wtedy już będzie motorownia w 100% sprawna a jak to nie pomoże to psik psik załatwi sprawę :diabelski_usmiech
[ Dodano: Pon 29 Mar, 10 01:05 ]
Zamieszczone przez ShaDeok tydzien temu kulam sie ok 60-70 na trojce, podjezdza obok mnie bmw 730d, koles zaczyna sie spinac, to docisnelem pedal, wbijam 4 i patrze na BolidMlodziezyWiejskiej przez lusterko wsteczne, kolesia spotkalem 2 swiatla pozniej, mina kierownika bezcennaNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dobrygrzeswawaMyślę że za jakieś 3 tyg. znów będę próbował się z nim złapać (bo koleś z Legionowa) ale wtedy już będzie motorownia w 100% sprawna a jak to nie pomoże to psik psik załatwi sprawę :diabelski_usmiech
[ Dodano: Pon 29 Mar, 10 01:19 ]
Aha, gaz może odkręć od razu, bo 335i na 1/4 mili ma ponoć ~13,5 sekundy :roll:
Komentarz
-
-
Spotkanko z przed wczoraj
pacjent to Astra3 1,9 CDTI,zobaczaylem pana z daleka ze styl jazda ma dynamiczny wiec but za panem mysle moze podejmie rekawice....
kierownik astry widac zobaczyl ze sie zblizam dosc szybko bo najpierw badawczo zwolnil czy aby to nie filmowcy w bialych czapeczkach
ale jak juz zobaczyl moja suczke oswietlona przez latarnie uliczne to tez wcisnol,
ja nadal sie zblizalem,
niestety nie mialem okazji stanac z nim rownolegle na swiatlach wiec zatrzymalem sie za nim i czekamy....na zielone
Zapalilo sie zielone pan wystrzelilja,ja za nim.........i musialem odpuscic gaz bo bym asterke zaczol pchac :shock:
kierownik asterki widzac co sie dzieje zeskoczyl na srodkowy pas jak go mijalem mine mial polaczona z:shock:
I jakos styl jazdy zmienil mu sie na ECO :roll:
Komentarz
-
-
passat CC równo, ale jaki :roll:
land cruiser bendzina -> ci są najlepsi, czy tak trudno zrozumieć, że te konie pod maską nie pomogą skoro ciągną 50 ton :lol:
ustawia się taki na pole position, jadę na 70% i jedziemy równo, potem depczę odjeżdżam i jedzie za mną przez pół miasta bo się wstydzi wyprzedzić :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fernandoZamieszczone przez Yarekoru napisał/a:
2.0 TDI CR - 140KM
2.0 TDI CR - 170KM
1.8 TSI - 160KM
2.0 TSI - 200KM
raczej
~155
~185
~180
~215
Komentarz
-
-
z nowym superbem 170 jest śmiesznie, bo spinałem się z trzema różnymi i jakoś jest tak, że start mój, potem on mnie dochodzi, potem na 5 ja chyba zaczynam odjeżdżać i teraz jak kierowca ma jajka to mnie zmłóci bo mi się skrzynia zaraz kończy :lol: , ale 2 na 3 nie wytrzymało wojny nerwów :lol:
a wystarczyło jeszcze trochę pociągnąć... :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothZamieszczone przez szkodaa wystarczyło jeszcze trochę pociągnąć... :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Komentarz