Zamieszczone przez szkoda
400m czyli drogowe i nie tylko przygody równoległe
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez szkodai stawiam na 160 w tej insignii bo to ciężkie gówno nie bardzo chce jechać (tak samo jak astra) :lol:
oni się fajnie napinają bo mają mocne motory, tyle, że to nie sam silnik jedzie :lol:
Cholera nie mial CB bo bym sie popytal.
[ Dodano: Sro 28 Lip, 10 10:34 ]
Zamieszczone przez Skfarek190tka by nie miała szansy nawet spróbować bo to silnik widmo tzn. fizycznie w autach i w sprzedaży go jeszcze nie ma :wink:
Komentarz
-
-
Ja dzisiaj upodlilem jakies Megane z dziwnym wydechem na samym srodku - miala taka ultra sportowa szpare w zderzaku + spojlery i ogolnie jakis taki wypasiony. Wrzucilem "S" i mowie do samego siebie " No raz sie zyje, najwyzej bede udawal, ze zmieniam cos w radio ..." Zielone, pan pisk, ja spokojnie ( a raczej skrzynia ) - szlismy rowno, ale niestety panu sie chyba biegi pokalapuckaly i zostal gdzies daleko :szeroki_usmiech
Pozniej na swiatlch, to on palil glupa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
A mnie dzisiaj objechal jakis wredny typ w O2 bez sahara :roll: najpierw namawial i podjudzal, naobiecywal ze da mi fory i w ogole :zlosnik: a pozniej bezlitosnie objechal lacze pozdro zeb :szeroki_usmiech k proponuje rewanz jak bede jechal MPSem :diabelski_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWk proponuje rewanz jak bede jechal MPSem :diabelski_usmiechalbo osłabł ten Twój MPS albo nieogarniasz... :wpysk:
kur..na, gdzie te Skody i MPSy, bo bym coś skilował :szeroki_usmiech a byłem dzisiaj na Tarchominie, nawet dałem im szanse i Mc sraczkę zjadłem, żeby mieć więcej wagi :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zebalbo osłabł ten Twój MPS albo nieogarniasz... :wpysk:
[ Dodano: Sro 28 Lip, 10 23:07 ]
Zamieszczone przez arci9Zamieszczone przez MisiekWAWk proponuje rewanz jak bede jechal MPSem :diabelski_usmiechalbo osłabł ten Twój MPS albo nieogarniasz... :wpysk:
kur..na, gdzie te Skody i MPSy, bo bym coś skilował :szeroki_usmiech a byłem dzisiaj na Tarchominie, nawet dałem im szanse i Mc sraczkę zjadłem, żeby mieć więcej wagi :diabelski_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9Zamieszczone przez MisiekWAWznaczy na hulajnodze byłeś cwaniaczku :?: :szeroki_usmiech trzeba było dzwonićTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Pozdrowienia dla O2FL z Warbudu. O2 nie miała znaczka z silnikiem. Ruszyliśmy ze światełek z Kopińskiej w Aleje Jerozolimskie - lewy pas - ja za nim - na Jerozolimskich kierownik dał buta w podłogę (zobaczyłem obłok czarnego dymu) i na lewy pas. No to zmotywowany też dałem buta w podłogę i do wiaduktu nad rondem Zesłańców dostał ze 3 długości a później to już zniknął. Mimo wszystko było miło.Hanz2k
1,8 T by MT
:admin: bo nie użyłem Szukaj
Komentarz
-
-
Znow mi sie trafil opel, tym razem astra 3 (H) Twin top. Oznaczenia silnika brak tylko czerwone literki TT po prawej stronie.
Myslalem ze te czerwone literki TT to jakies biturbo lub turbo benzyna powyzej 200KM.
Wyprzedzil mnie dynamicznie na trasie i zbiegiem okolicznosci dolecialem za nim do swiatel na czerwonym. Mysle sobie pewnie ma ze 200kucy, to sie dokleje przez chwile do tylka, zeby dobrze depnal, to zobacze jak to odchodzi. Zapalilo sie zielone i ruszylismy, na 2ce wyprostowalem nogie, koles patrze ze tez niby cisnie ale cos nie odchodzi zbytnio(a praktycznie to wogole) nagle widze u niego z rury ciemnego baka(to mysle ze chyba diesel) i cisne za nim dalej na tylku, przy ok 170km/h zjechal mi na prawy pas, ale akurat skonczyla mi sie 4ka i lekko mi odszedl i nie dalem rady sie z nim zrownac /wyprzedzic. ops: przy 190km byl przedemna maks o dlugosc auta.
U mnie w zbiorniku paliwa 3 kreski i pasazer z 80kg, a w astrze tylko kierownik.
Wygranej nie bylo, ale wstydu mysle ze takze, pocieszam sie faktem ze jak bym jechal sam to bym moze dal rade wyminac :diabelski_usmiech
Pytanie co oznaczaja same czerwone literki TT?(chyba ze nie dowidzialem i koles mial czerwone TI, a odklejone 1.9CDTI)
Czy to byl diesel do konca nie mam pewnosci, bo zakopcil tylko raz i przez chwile i nie az takim czarnym dymem. Moze to jakas benzyna byla ?
Jak zmienialem z 4ki na 5kie to mnie na chwile zwolnilo, a on lecial dalej tak jak by mial dluzsze biegi, ale to moze akurat zludzenie.
Komentarz
-
-
hehe, najpierw się pomyliłem i przystawiłem do:
a myslałem, że to garbus :lol:
a potem znów się pomyliłem i zamiast do passata B5 wystartowałem do:
czyli ŁOOOOOOOOOMOOOOOOOOOOT :!: :!: :!: :lol:
ależ ta empiątka ma dźwięk :serduszka:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
znaczy wiatrak był :?: :szeroki_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
Komentarz