generalnie te ciężkie ogórki specjalnie nie jezdzą ale ze startu w takich warunkach pogodowych to raczej nie maja problemów ze względu na 4x4, ja obecnie spokojnie jezdze po miescie własnie ze względu na brak trakcji i złojeniu przez starą bmke 5 jak mnie bez bólu objechała własnie w zimowych warunkach :P
Tytułem wstępu golf nie stał koło mnie na światłach, dopiero jak mnie wyprzedził to dodałem ciut do kotła. Liczyłem na spotkanie na następnych światłach ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0UiycJ4ipdg[/youtube]
Ni ma ;( Tak naprawdę to pierwszy film z tej kamerki, po za tym warunku pogodowe nie najlepsze, dużo aut, wczesna pora więcej wymówek mi do głowy nie przychodzi. No i pan z golfa skręcił znaczy się uciekł, pewnie się skody wystraszył bo mnie nie mógł zgubić. A i jeszcze przy wylocie z tunelu rano przeważnie stoją panowie w niebieskich strojach :diabelski_usmiech
sesik, szkoda ze nie ma jeszcze podglądu na prędkosciomierz :P
Całe szczęście, że nie ma. Zresztą prędkość była cały czas 50km/h i nawet 1km/h więcej. Ślisko było i reszta jechała jakieś 10-15km/h :diabelski_usmiech
To i ja coś wrzucę od siebie....
Obiecałem, więc napiszę. Wczoraj w godzinach poranno-południowych skilowałem szkode :diabelski_usmiech i to Fordem Transitem 2.4 140 KM tył napęd. Dziś sprawdziłem co tam się kryje pod tym oznaczeniem. I jest 375 Nm przy 2000 obrotów :twisted:
Wiem też, że szkoda się nie ścigał ale i tam miałem frajdę :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
Ten tranzol daje radę, zapiernicza aż miło (zwłaszcza krótki blaszak) pamiętam jak kumpel z pracy namiętnie kilowal na małopolskich szosach taką demówką :diabelski_usmiech Ale na drogach śmiga lepsza niespodzianka, bo wiem że w Eurocarze pchnęli jednego 200 konnego :szeroki_usmiech
Komentarz