Spotkałem się przez zimą z fabia rs nową i odszedłem :diabelski_usmiech
BTW. wczoraj wracając ze spota ~22:30 spotkałem nie bardzo seryjne subaru impreza i nie bardzo seryjne evo VII bodajże, ładnie odchodzą trzeba przyznać :diabelski_usmiech choć spodziewałem się większego łomotu :diabelski_usmiech
papierowo to F2RS jest gorsza od O2RS TSI. 0-100 jest to samo, ale prędkość maksymalna już zdecydowanie na korzyść O2, z czego wnioskuję, że 100-200 jest dla O2
A co do tej 1.2tsi - licznikowe 100km/h raczej jest prawdziwym ~95km/h
patrząc na filmik fabki rs to biegi zmienia prawie przy takiej samej prędkosci jak mój diesel z tym ze powyzej setki prędkosciomierz jak by wolniej piął sie w góre niz u mnie ale za to do setki wydaje sie podobnie
[ Dodano: Wto 25 Sty, 11 19:21 ]
dodam ze jest jeszcze kilka szybich autek na forum np 1.8 tsi robione przez compotów na 220PS czy np ereska octavirs tdi generalnie kazdy rs tsi czy zachipowany rs tdi powinien sobie z taką fabką poradzić
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
i to jeszcze nie na "S" tylko na "D"
jeździłem Fabią II RS 1,4 TSI 180 KM i ona po prostu przy 180 dostaje laga i już nie jedzie, śmiem się z Tobą nie zgodzić bo moja była octavia mk1 by ją wyłomotała
Skoda Octavia I 1.8T 20V 209 KM & 329 Nm 2007r by TuneUp Gdańsk
jeździłem Fabią II RS 1,4 TSI 180 KM i ona po prostu przy 180 dostaje laga i już nie jedzie, śmiem się z Tobą nie zgodzić bo moja była octavia mk1 by ją wyłomotała
Czytając ten wątek to chyba nie ma auta, którego by twoja mk1 nie wyłomotała :diabelski_usmiech
Czytając ten wątek to chyba nie ma auta, którego by twoja mk1 nie wyłomotała :diabelski_usmiech
Komentarz