Chętnie bym to jakoś sprawdził, ale w wyniki z GTecha nie wierzę, bo są zbyt optymistyczne, a niestety do lepszego sprzętu nie mam dostępu. Może jak się zrobi sucho to nagram filmik i będę liczył klatki .
jutro bedę w Warszawie to możemy przetestować tsi kontra tdi
Chętnie bym to jakoś sprawdził, ale w wyniki z GTecha nie wierzę, bo są zbyt optymistyczne, a niestety do lepszego sprzętu nie mam dostępu. Może jak się zrobi sucho to nagram filmik i będę liczył klatki .
jutro bedę w Warszawie to możemy przetestować tsi kontra tdi
Jutro to mnie dla odmiany nie ma w Warszawie
S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
-------------------------------------------------------------------------
O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010
Chętnie bym to jakoś sprawdził, ale w wyniki z GTecha nie wierzę, bo są zbyt optymistyczne
true, true.
Trzeba dodawac 1,5 sekundy do czasu g-techa i bedzie prawidlowo
pierniczysz troszkę :roll: dodawać to se możesz na lekcjach, może wyniki będą lepsze :roll:
a dodawanie 1,5 sekundy do czasu z gtecha "bo tak" to zgadywanka i tyle
Dzisiaj obskoczyłem trase kraków-wawa i specjalnie nic ciekawego się nie działo, w drodze powrotnej do krakowa próbował coś powalczyć chrysler 300C CRD (220KM, 7.6 do setki) ale niestety za każdym razem go troche brakowało i tak przez około 100km Podejść miał chyba z 10 razy z różnych prędkości i za ch...ja nie mógł sobie ze skodziną poradzić ale i tak było widać u niego uśmiech na twarzy
ale to przecież nie moja wina, ja tylko nie cierpię jak ktoś przyspiesza kiedy go spokojnie wyprzedzam
Dokładnie. Za takie coś powinni kastrować :P
najpierw się napina a potem się okazuje, że nie ma czym :lol:
(szczerze mówiąc myślałem, że może mi zagrozić, bo dobrze startuje to małe gówienko, ale potem okazało się, że to już czysty fun )
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
bo za malo mocy ma, do setki jeszcze ale potem brakuje, trzeba by Ci bylo takie Coupe postawic obok :wink: albo 2.0 16V T ewentualnie dla ambitnych 2.0 20V T
bo za malo mocy ma, do setki jeszcze ale potem brakuje, trzeba by Ci bylo takie Coupe postawic obok :wink: albo 2.0 16V T ewentualnie dla ambitnych 2.0 20V T http://pl.wikipedia.org/wiki/Fiat_Coupe
z fiacikiem coupe też już miałem niewątpliwą przyjemność - jak widać w linku są tam też naprawdę słabe silniki
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Dzisiaj obskoczyłem trase kraków-wawa i specjalnie nic ciekawego się nie działo, w drodze powrotnej do krakowa próbował coś powalczyć chrysler 300C CRD (220KM, 7.6 do setki) ale niestety za każdym razem go troche brakowało i tak przez około 100km Podejść miał chyba z 10 razy z różnych prędkości i za ch...ja nie mógł sobie ze skodziną poradzić ale i tak było widać u niego uśmiech na twarzy
piramida napisz jaką trasą teraz lepiej jechać krk - wawa bo za tydzień mnie to czeka, przez kielce czy przez częstochowa, piotrków?
piramida napisz jaką trasą teraz lepiej jechać krk - wawa bo za tydzień mnie to czeka, przez kielce czy przez częstochowa, piotrków?
zawsze jezdziłem przez kielce, dobrze znam tą trasę i jest mniej radarów i szybciej ale są goście co nie lubią przez kielce jezdzić.
Komentarz