a ja zauważyłem nowy rodzaj napinki - nie o to chodzi, że kogoś wyprzedzam, ale widzę, że jak ja za słabo zostaję to też jest nerwówka, może nawet większa bo on ciągle musi próbować się uwolnić co w warunkach miejskich jest niemożliwe :lol:
400m czyli drogowe i nie tylko przygody równoległe
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
a mi z samego rana zepsuto humor i to już któryś raz, przestaje mnie to bawic powoli, jedziemy sobie z gościem, on zapierdala i ja też, no i ja jestem szybszy, w momencie, kiedy już widzi, że nie da rady hamuje mnie...
nosz ku@wa twoja mać, albo się bawimy albo nie, następnym razem albo wysiadam i zwracam uwagę :lol:
albo walę w kufer i trudno, niech będzie moja wina.
zajeb@ne małe ch%$ki :?
to jest naprawdę słabe, jak jedziemy obaj 150 to jest git a jak ja jadę 151 to już jestem wariat, polska pier#$#ona hipokryzja i małość.
no, ale i tak byłem szybszy i tak, pie@#$lony, zakompleksiony mały ptaszku w "lepszej" furze :lol :thank:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Cokejeżdżąc felą 1.9 ma się na wszystko wyr*anePW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
nie powinno Cię to chyba specjalnie dziwić :?: :szeroki_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Ja dzis w koncu sie zemscilem na sasiedzie :twisted:
Ma BMW 3 2.0 150 PS w benzynie coupe. Akurat spotkalem go na trasie miedzy Sarnowem a Bedzinem
Zaczne od poczatku, kiedys byla sytuacja, jechalem z zona i dzieckiem troche przybutowalem, ale zona zaczela sie wydzierac wiec odpuscilem i mnie wyprzedzil. Dzis jechalem sam i musialem sie zrewanzowac
Oczywiscie ja uciekalem on gonil bo startowalismy z jednego pasa. On byl za mna.
Patrzylem w lusterko, gdzie sie znajduje, ale od samego poczatku mu odchodzilem. Przy 200 km juz byl daleko daleko wiec odpuscilem, a on mnie po jakims czasie z duza predkoscia wyprzedzil. Mile uczucie, ze byla mozliwosc przytrzec mu troszke nosa, a zdaza mi sie nie czesto, pobutowac z inymi kierownikami.
Pozdr.
BartekRadio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
-
(przed)wczoraj bym Cie Fabia 75KM śmignął tylko by Cie zabujało :lol: tylko trasa nie ta :wink:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Yh... Wczorajszy wieczór nie był pomyślny. Wracałem sobie z pracy w okolicach pierwszej-drugiej nad ranem, myśli krążyły koło wyra, chillout w radiu ,deszcz spokojnie padał na karoserię... Stoję na światłach, i podjeżdża czarny Golf mk5- za kółkiem urodziwa kierowniczka, a obok jej facet. Coś jej tłumaczył i wciskał jakieś pierdółki na desce. I co słyszę? Pani w Gulfie zaczęła walkę psychologiczną poprzez dodawanie gazu.
Wyłączyłem radyjko, klimę, TC- i zobaczymy co z tego wyjdzie. Start z 4krpm, na granicy trakcji i... Nie wyszło. Usłyszałem zmianę z jedynki na dwójkę i po chwili zobaczyłem napis GTI- 2.0TFSI z DSG...
Cóż- spodziewałem się, że to będzie coś mniejszego- 1.6 w benzynie lub jakaś słabsza wersja diesla- a tu bezczelnie zrobili wiatrak i tyle ich widziałem...Im bardziej czcisz bogów wieczorem, tym chętniej następnego dnia rano zsyłają demony, by tańczyły w twojej głowie.
Seat Leon FR 1.8TSI 2013
Komentarz
-
-
Kilka dni temu jadę sobie na luzie do marketu po lokalnej 2-pasmówce wlecze się przede mną Golf 3 1.9 TDI jak zawsze każdy zawalidroga na takich drogach lewym pasem, no to przeskok na prawy i po nim ale spotkaliśmy się na światłach i on nie mógł chyba tego przeżyć, że go Clio 1.2 łyknęło no to ledwo pomarańczowe a on petarda nie spodziewałem się więc poległem ale Golfina szybko straciła wigor i dopadłem go w jego tumanach czarnego dymu, patrzę a on jedzie do tego samego marketu, no to wpadłem do sklepu kupiłem to co miałem kupić patrzę a ten gościu też wychodzi ze sklepu no to za nim, pomyślałem, że honor trzeba odzyskać dojechałem z nim do świateł popatrzyłem wymownie, że czas na rewanż widziałem, że podjeżdża już na czerwonym powoli na sprzęgle, żeby tylko wygrać, ale niestety pomarańczowe, przejście na zielone i wydarłem kręcąc Clio 1.2 75 km prawie do odcięcia. Nic to straty w sprzęcie się nie liczą ważne, że honor odzyskany. Co do innych przygód to praktycznie codziennie wyjeżdżamy z sąsiadem o tej samej porze i zawsze się z nim próbuję ale jeszcze nigdy mi się nie udało bo on ma Audi A3 1.8T. A raz całkiem przypadkiem próbowałem się z A4 2.0 TDI nie wiem ile koni z samego startu go odsadziłem bo gościu trochę przysnął ale zaraz potem pokazał mi moje miejsce w szeregu
ops:
Komentarz
-
-
Vectra B 2.5 V6, strasznie kierownik był spięty ale przyjął baty na klatę i mu nie palmiło już później :lol: znalazł miejsce w szereguk
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGOMisiekWAW, a kiedy my :lol: 8) :diabelski_usmiech ??????
sorry za EOTTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Renia Megana Sport najprawdopodobniej 2.0T
tak jak z rolki nie mialem nawet co mazyc o dojsciu do goscia :cry:
tak z kreski co sam sie zdziwilem zrobilem z niego wiatraka :diabelski_usmiech
i wiem ze napewno jegomosc wiedzial ze kilujemy a nie spimy :twisted:
Komentarz
-
-
conajmniej dziwne, bo jak z rolki Cie tak odsadzał to z miejsca powinno być jeszcze gorzej :idea:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
wczoraj na krajowej 1, startowałem ze świateł za nową hondą accord - bez oznaczeń, pojedyncza rura wydechowa, więc pewnie 2.0 benzyna. Spiął się mocno, ale do 150 nie mógł mi odejść, momentami ujmowałem gazu by mu nie zaparkować. Na kolejnych światłach odwrotna sytuacja- accord rusza za mną - tak do 170 powoli ale stale mu odchodziłem, potem został, pewnie odpuścił. U mnie 2 osoby na pokładzie, w hondzie to samo
Ładne auto, ale w tej wersji silnikowej zupełnie nie jedzie :|
Potem był jeszcze Mercedes C200 Kompresor - starsza generacja- podobny efekt choć był ciut szybszy od accorda :wink:Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWconajmniej dziwne, bo jak z rolki Cie tak odsadzał to z miejsca powinno być jeszcze gorzej :idea:
a mi sie zaje skleilo mimo wiekszego momentu u mnie ( jezeli to bylo 2.0T to ma ksiazkowo 270Nm/163KM)
Komentarz
-
Komentarz