nie wiem jak ten lanos jezdzi ale wiem po sobie ze jak kiedyś wywaliłem butle z gazem głośnik i kanape tylną to róznica była spora dupa uciekała na zakretach ale autko szybciej szło proponuje niech ktoś z pobliza ustawi sie z tym lanosem
dzis mialem w Nowym Targu spotkanie z czyms takim, na niemieckich blachach
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EsK2mGPHm8I&feature=fvwrel[/youtube]
jechalem Masterem od strony Zakopanego, zaczyna sie prosta dwu pasmowka, Audi jechalo spokojnie za mna jakies 30 - 40 metrow, lewy pas chwile spokojnie, a gdy juz spojrzalem w lusterko to nie widzialem go tam bo bylo obok mnie, za chwile juz 30 - 40 metrow z przodu, lekko poddymiajac z dwoch rurek. Niezle szedl :lol:
Wczoraj na A4 ulał mnie Pan w Outlanderze.. jak już zrobił ze mnie wiatrak okazało się że ten Outlander to była wersja Turbo :diabelski_usmiech więc moje biedne 1.8 TDCI nie miało o czym z nim rozmawiać.. Za to wyżyłem się na e36 318tds :szeroki_usmiech
Qulek, ale 115 KM w Focusie szalu nie robi skoro ja podolalem zwykla skoda. Kilka miesiecy temu przystawial sie koles takim, mocno naciskal na zderzak, zaczelismy wyprzedzac odszedlem, potem musialem hamowac bo chcialem wyprzedzac, ale sie nie dalo, jak sie zwolnilo gaz, a gosc na rozpedzie dojechal mimo to nie dal znowu rady. Potem zatrzymal nas obu przejazd kolejowy i koles wysiadl, myslal ze jakas chipowana Skoda, zdziwil sie jak mu powiedzialem ze raczej seria i to nie mloda juz.
Nie mowie ze Focus wogole nie jedzie bo idzie milo, ale wcale mnie nie dziwi ze ulegles mitsu.
Golas27, trudno 115 konnym Focusem zlać 200 konnego Outlandera.. Ja ostatnio poradziłem sobie ze 110 konną Cordobą SX więc może tamten był zepsuty ?? :diabelski_usmiech
http://www.youtube.com/watch?v=FDN-Z...eature=related pojawił sie filmik jak daje rade octavia 1.8 tsi 160km z meganką coupe niestety tą słabszą 140 km noi nie wiadomo czy w occie nie było bonusa :szeroki_usmiech
[ Dodano: Sro 27 Kwi, 11 23:20 ]
golas 27 takie samo audi stoi w bussines park zawiła w krakowie dzisiaj widziałem
dziś ze świateł tak do 3ki przegrałem o jakieś 2 może 2,5 długości z bmw e46 coupe z dwoma cienkimi rurami wydechowymi, 2 gości w środku ja sam. obstawiam jakieś 320 lub więcej :]
Skoda Octavia I 1.8T 20V 209 KM & 329 Nm 2007r by TuneUp Gdańsk
Ja ostatnio poradziłem sobie ze 110 konną Cordobą SX więc może tamten był zepsuty ??
moze kierowca byl zepsuty, Twoj lub moj :P
Nie wiem dlaczego mialby byc jakis super szybszy, dane wcale mocno na jego korzysc nie przemawiaja, bo niewielka roznica w przyspieszeniu na drodze nie ma takiego znaczenia. Waga piorkowa to tez nie jest, bo Focus sie spasl. Moc ledwie 5 KM roznicy, a wiadomo ze realia bywaja rozne, moze moja jest dosc mocna seria, tak czy siak, auto autu nie rowne, kierowca kierowcy, sytuacje tez bywaja rozne i ja 110-tka dalem rade 1,8 tdci :wink:
golas mowisz o tym ze objechales takiego samego outlandera 2.0 t, czy focusa. Bo outlander ma 7,7 do sety, a wporownaniu do 110 to nie taka mala roznica
Golas27, dziś widziałem takie samo rs6...nojkę, tyle że sedan, respect :twisted:
Podczępię się pod temat,
po wwie krąży też takie cudo, kombi, a dokładniej RS6 R by MTM :diabelski_usmiech
na blachach WZ 9xxxA generalnie wciąga wszystko, łącznie z metrem
bazowo taki pocisk ma 680 kucy, a na 800 kończąc.
Raz widziałem jak to audi zjadło prosiaka 911 jadąc A2 w kierunku Łowicza.
O serce dba DobryGrześWawa
TDI powered by MR-MOTORS
golas mowisz o tym ze objechales takiego samego outlandera 2.0 t, czy focusa. Bo outlander ma 7,7 do sety, a wporownaniu do 110 to nie taka mala roznica
musisz doczytac, nie jestem idota zeby twierdzic ze objechalem 2.0t, wybujalej wyobrazni ani potrzeby chwalenia sie tez nie mam :diabelski_usmiech
Fajnego killa dziś zaliczyłem normalnie nie męczę Skodziny ale stoję sobie na światłach felą i obok podjeżdża znajomy slużbową Fabią II Combi 1,4 TDI 70 KM :] myślę sobie że adekwatny przeciwnik dla feli combi 1,9 d 64 KM
Niestety jedynka odskoczył mi o pół długości, dwójka już z długość, trójka i był jakieś półtorej długości, gdy odpuścił zrównaliśmy się, pokazał mi język i pognał dalej cóż, musiałem uznać wyższość turbo klekota o 3 cylindrach
Skoda Octavia I 1.8T 20V 209 KM & 329 Nm 2007r by TuneUp Gdańsk
Coke, no akurat z turbodieslem to nie ma co się próbować wolnossakiem raczej ze światełek. Raczej nie ma takiego nowoczesnego tdi/cdi/hdi które by felci d teraz nie odskoczyło. Możesz ewentualnie próbować z jakimiś zajechanymiv starymi golfami II td, ale tylko zajechanymi, bo w serii ma chyba i tak 82 kunie.
Smutne, ale prawdziwe
Za to felcia "d" nakręci x kilometrów.
poległem wczoraj 2 razy po 2 długości ze Scirocco Lucasa :cry:
MisiekWAW, weź się nie wygłupiaj i rób program :P Albo DSG sobie zarzuć, jak Ci to ma pomóc :lol: Przecież on w tym sciro po programie może mieć raptem ~275KM...
poległem wczoraj 2 razy po 2 długości ze Scirocco Lucasa :cry:
MisiekWAW, weź się nie wygłupiaj i rób program :P Albo DSG sobie zarzuć, jak Ci to ma pomóc :lol: Przecież on w tym sciro po programie może mieć raptem ~275KM...
Komentarz