Zamieszczone przez szkoda
400m czyli drogowe i nie tylko przygody równoległe
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Ehh jak się czyta o tych samochodach to płakać się chce... Czy naprawde samochód ukazuje to kto jakim jest człowiekiem???? Usraliście sie tych fiatów aż głowa boli, naprawde dochodze do wniosku że wielu z Was ma kompleksy i musi udać sie do odpowiedniego lekarza... Na codzień jeżdże mercedesem (czyli tutaj uważany jestem jako młody wieśniak który chce zrobić szał na wiosce) do niedawna codziennie jeździłem octavią a teraz troche mniej (jestem kapelusznikiem który nie ma kasy na utrzymanie samochodu i kupił niby VW). Nieraz jeżdzę seicentem mamy to już wogóle jestem spalony, jak można się w takim gównie pokazać na mieście no nie???? Ludzie opamiętajcie się bo to jest poprostu masakra co piszecie, co Wy k....a macie do tych fiatów???? Samochód jak każdy inny a Skoda na tym forum to poprostu bolid którego posiadają tylko najbogatsi.... Sory za OT ale szlag mnie trafia jak czytam takie gówniane opinie i komentarze... Mickul, w sumie idealnie ukazałeś to co chciałem napisać Pozdrawia wieśniak w kapeluszu który pokazuje się w seicentoPozdrawiam
Mercedes W124 300CE: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=asc&start=150
Mercedes W210 290 Turbodiesel
Renault Laguna II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...r=asc&start=25
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kabanosTak jest, jak samochody dzieciom kupują rodzice.Pozdrawiam
Mercedes W124 300CE: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=asc&start=150
Mercedes W210 290 Turbodiesel
Renault Laguna II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...r=asc&start=25
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andrev3Zamieszczone przez szkodano właśnie właśnie, czekam na to, który to będzie :?:
[ Dodano: Wto 02 Sie, 11 23:23 ]
Zamieszczone przez karmeldziś udało się spod świateł niewielka przewaga pokonać BMW5 nie wiem jaki tam był silnik ale kierownik bł mocno zaskoczony ze skoda go objechałasaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
kross12
Zamieszczone przez Golas27W sumie to czasem czytajac ten temat (ostatnio coraz czesciej) wstyd czlowiekowi ze nalezy do forum, ba nawet ze skoda jezdzi, przeciez zostala wyprodukowana przed 2004.
Jestem ciekaw ile osób by jeździło Skodą gdyby nie VAG...Bo ja na bank nie i gdyby nie VAG dzisiaj jechałbym po Skodach o ile byłyby jeszcze produkowane
Zamieszczone przez blind_walkerNissanem Almerą
Komentarz
-
Zamieszczone przez kross12gdyby nie VAG dzisiaj jechałbym po Skodach
masz z tego jakąś satysfakcję :?:
racjonalizujesz w ten sposób zakup skody a nie VW :?:
czujesz się lepszy niż ten biedak jadący fiatem :?: :hmm
dopytuje, bo nie rozumiem :lol:
przybliż Twoją ideologię, bo mam nadzieję, że coś sensownego stoi za tymi bzdurami.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez kross12gdyby nie VAG dzisiaj jechałbym po Skodach
masz z tego jakąś satysfakcję :?:
racjonalizujesz w ten sposób zakup skody a nie VW :?:
czujesz się lepszy niż ten biedak jadący fiatem :?: :hmm
dopytuje, bo nie rozumiem :lol:
przybliż Twoją ideologię, bo mam nadzieję, że coś sensownego stoi za tymi bzdurami.
Komentarz
-
-
eskalacja głupoty sięga szczytu. jeszcze chwila i zaczniemy /niektórzy już/ wyśmiewać starsze typy octavii, bo mają nową O2FL. czy moder mógłby wysłać na śmietnik posty nie na temat z ostatnich kilku stron? takie czasy nastały, że wszyscy są poirytowani, ale to nie powód, aby w ramach klubu, skakać sobie do gardeł. nie ten temat , koledzy...Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaja czekam już tylko na jakies ładne podsumowanie tego zajebistego wątku, liczę, że się pojawi
Komentarz
-
-
szkoda,
Tak się składa, iż na głupotę, to nie pomagają, nawet te, najlepsze, "szwajcarskie lekarstwa" ( takie sobie stare powiedzonko) :diabelski_usmiech a niektórzy, wyssysają ją chyba, z "mlekiem matki" lub butelki z Bebiko 1 czy 2 (a chemia robi swoje ), z resztą, tak jak narodową przywarę - pieniactwo - i to może być tylko smutne W dzisiejszych czasach dochodzi do tego szpanerstwo i inne znane wszystkim objawy tego stanu umysłu zwanego głupotą. Wszydzanie, innych w naszym mniemaniu, gorszych pojawia się, na codzień pod różnymi postaciami. Nikt z nas, nie jest wolny, od tego typu zachowań, choć wydaje się, to nieprawdą. Tak jak głupotą pozostaje powyższa dyskusja, tak i głupotą jest kilowanie, wynikacjące z przyziemnych cech naszego gatunku. Jak by spojrzał w temat "czym jeździliście, przed ....", to nie jeden z dyskutantów, zaczynał od ikon naszej motoryzacji :!: :szeroki_usmiech
Drugie, nie obce, jest mi także :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Wynika podobno? Z naturalnej chęci, sprawdzenia się często na granicy ryzyka!!! Którego, w swym zaciećwierzeniu, staramy się nie dostrzegać.
I jak wykładał, profesor mniemanologii stosowanej Jan Tadeusz Stanisławski, my (polacy) musimy udowadniać na codzień, wyższość świąt Wielkiej Nocy nad Bożego Narodzenia. :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Le-CeTak się składa, iż na głupotę, to nie pomagają, nawet te, najlepsze, "szwajcarskie lekarstwa" ( takie sobie stare powiedzonko) :diabelski_usmiech a niektórzy, wyssysają ją chyba, z mlekiem matki,Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
oj, Le-Ce, "star a głupi" , jak mawia stare przysłowie. nie dość że objechałeś charaktery, to jeszcze po matkach się przejechałeś... :P koledzy, dajmy sobie spokój, bo ta paplanina do niczego dobrego nie prowadzi. EOT!Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
kross12
Zamieszczone przez szkodaa to jest jakieś takie hobby, jazda po fiatach czy innych gównach
masz z tego jakąś satysfakcję
Ludzie jeden lubi córki inny matki, nie możecie uszanować czyjegoś zdania na temat danej marki?
Zamieszczone przez szkodaracjonalizujesz w ten sposób zakup skody a nie VW
Całe szczęście że kupiłem Skodę a nie Golfa 1.4 160km
Zamieszczone przez szkodaczujesz się lepszy niż ten biedak jadący fiatem
[ Dodano: Sro 03 Sie, 11 11:39 ]
Zamieszczone przez Mickulbo się nie ścigam mając 1.6 i 100km.
Podsumowując widzę że ludzie mają jakieś kompleksy :szeroki_usmiech
Komentarz
-
No, no ... pojechali niektórzy po bandzie
Tak sobie myślę: miałem w swojej karierze maluchy, duże fiaty, polonezy, forda, obecnie mam w domu również i Pandę; czy czuję się ztego powodu gorszy - nie.
Czy czuję się obrażony, że ktoś tam wypisuje jakieś pierdoły - nie.
Czy moje auta są obrażone - nie (chyba żeby :szeroki_usmiech )
Więc podsumowując - ja osobiście w głębokim poważaniu mam co ktoś w tej materii brzydkiego ma do powiedzenia. Wystawia tylko w ten sposób sobie świadectwo głupoty, braku szacunku dla innych, tudzież IQ~80.
Kończąc: każdy ma prawo do swojego zdania i opinii, jednakże należy się zastanowić, czy ich upublicznianie nie przyniesie czasem nieprzyjemnych skutków :wpysk:
Komentarz
-
Komentarz