A ja to powiem tyle że : po to kupiłem antene na magnesie żeby ja chować.. proste.. to jest polska i tutaj wszystko co odstaje od auta i mozna sprzedac UKRADNĄ.. dlatego zawsze zdejmuje bat.
Cb antena - ile Wam juz ukradli..? Bo mi 2 poszla
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez QulekA ja to powiem tyle że : po to kupiłem antene na magnesie żeby ja chować.. proste.. to jest polska i tutaj wszystko co odstaje od auta i mozna sprzedac UKRADNĄ.. dlatego zawsze zdejmuje bat.
[ Dodano: Wto 16 Wrz, 08 17:43 ]
A moze odrazu spytam jak sie dobrac do tej podsufitówki tzn jak sie te plastiki zdejmuje? Na jakis zatrzaskach to sie trzyma? I czy po zdjeciu tych plastikow podsufitowka juz opaa?
Komentarz
-
-
piotrek_os, poza triflexem do rozważenia jest jeszcze sirio t3-27, nieco dłuższa niż triflex, nieco bardziej rzucająca się w oczy, aczkolwiek po opakowaniu stroika folią termokurczliwą i pozbyciu się motylka na rzecz jakiejś czarnej śruby praktycznie niechodliwa - nie spodziewam się, żeby męty rozpoznające najpopularniejsze anteny połasiły się na cokolwiek dla nich anonimowego
sam ją rozważam jako alternatywa dla mojej indiany z magnesem. ww. t3-27 ma same rewelacyjne recenzje od użytkowników na forum cb-radio.pl
EDIT: w przypadku t3-27 trzeba oczywiście pomyśleć o dodatkowej antence FM lub splitterze sygnału CB/FM
Komentarz
-
-
Sirio ML 145 na magnes
od ponad roku i jeszcze mi nie ukradli
a sporadycznie sciagam z dachu
a co do tej antenki ktora chcesz zakupic - tak jak koledzy pisali - jesli chcesz miec cos czego nie widac to kup i sie nawet nie zastanawiaj tylko pamietaj ze zasiegu juz nie bedziesz mial takiego jak na dlugiej antenie... chyba ze kupisz sobie dodatkowa dluga i jak bedziesz lecial gdzies dalej to sobie przelozyszByła O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osQulek jak bedziesz tak wolno jezdził to Ci podczas jazdy sciagna...ta 'antene na magnes"
Powiem tylko że złodzieje są na tyle perfidni ze znajomemu odcieli antene jak zona siedziala w samochodzie przed sklepem a on byl w sklepie..
Komentarz
-
-
mi chcieli ukraść przykręconą na stałe i bata skręconego 10-tką. Nie dali rady... ale zostawili ślady po swojej wizycie. Mam lekko odgiętą blachę na klapie i pęknięty lekko lakier. Stwierdziłem że skoro raz przyszli to i przyjdą drugi raz i zamieniłem podstawkę na magnes i ściągam za każdym razem... :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftA czy komus gwizdneli antene zamocowana na stale??
Raz jeden przyszła mi do głowy głupia myśl - wróciłem po nocy, wcześnie rano jadę znowu, przykręcona na M10 zamiast motylka - a, niech zostanie na noc.
Rano jechałem w trasę bez CB, za to z pogiętą klapą bagażnika (uchwyt "dzwonkowy").
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez albus_lupuspiotrek_os, daj znać co i jak z tym Triflexem bo tez się zastanawiam nad zmianą i zbieram jak najwięcej opinii.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Ziomalpiotrek_os, jak z zasięgiem ?
Komentarz
-
-
Antena na magnes i na noc do bagażnika i jak na razie nie znikła
Na rysowanie mam mate przyczepioną i na nią ląduje właśnie antena, a że kolor auta jest taki jaki jest to mata już z 3 miesiące jeździ na aucie i jestO ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
dwa dni temu przeczytałem ten wątek, dzisiaj rano idę do samochodu atu niespodzianka... zamiast ML-145 sterczy kikut kabla. kurcze, 3 miesiące parkowałem bez zdejmowania anteny... że niby tak spokojnie dookoła. Chciałbym takiego kolesia złapać, posłuchałbym jak brzmi 1,50m bata uderzające w gołe plecy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mad_markdwa dni temu przeczytałem ten wątek, dzisiaj rano idę do samochodu atu niespodzianka... zamiast ML-145 sterczy kikut kabla. kurcze, 3 miesiące parkowałem bez zdejmowania anteny... że niby tak spokojnie dookoła. Chciałbym takiego kolesia złapać, posłuchałbym jak brzmi 1,50m bata uderzające w gołe plecy.
[ Dodano: Pią 03 Paź, 08 12:46 ]
Zamieszczone przez ThundiAntena na magnes i na noc do bagażnika i jak na razie nie znikła
Na rysowanie mam mate przyczepioną i na nią ląduje właśnie antena, a że kolor auta jest taki jaki jest to mata już z 3 miesiące jeździ na aucie i jest
Komentarz
-
Komentarz