Fotoradary

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Samiec
    RS
    S_OCP Member
    • 2004
    • 4287
    • Octavia I (1U2)
    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
    • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Zamieszczone przez MiKruS
    Ja, ostatnio, jak bylo luzniej, rozpedzilem sie tam do ok 160-170km/h i przeslalem pozdrowienia panom policjantom, ktorzy dbaja o nasze bezpieczenstwo
    Fotka nie przyszla... :lol:
    Moze predkosc i brak rejestracji sie do tego przyczynily ,przy tej predkosci naklejka mogla wyjsc nie czytelna.
    TDI+ ASV 271KM&488Nm by Tune-Up
    SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O1
    SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O2

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Naklejke mozna zawsze skutecznie wkleic kupujac auto. Jest tylko powiedziane ze ma byc na przedniej szybie. A jesli numer bedzie na wysokosci piora wycieraczki to nigdy nie odczytaja. aly jak chca to sobie odczytaja. Kolega wymienial ta naklejke przy okazji zmiany szyby bo tamta rozbil w drobny mak przy demontazu. Naklejke odebral przykleil patrzy a numer nie tam gdzie pole na niego tylko na tym srebrnym paseczku. Ktos zle wlozyl chyba do wydruku, wszystko jest czytelne ale z bliska.
      Spritmonitor.de

Komentarz

• MiKruS
        RS
        S_OCP Member
        • 2004
        • 7976

No wiec wykrakalem... :evil:

Tyle razy jezdzilem ta Wyszogrodzka i nic, a przedwczoraj strzelilo mi fotke. Jade ok. 70-80 km.h i nagle blysk czerwony. :evil:

Na pocieszenie - cos mnie tknelo i tym razem rowniez pozdrowilem sluzby mundurowe srodkowym palcem. :twisted:
        Czekam z utesknieniem na korespondencje z Plocka... :twisted: :lol:
        TDI 205PS

Komentarz

• Samiec
          RS
          S_OCP Member
          • 2004
          • 4287
          • Octavia I (1U2)
          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
          • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Zamieszczone przez MiKruS
          No wiec wykrakalem... :evil:

Tyle razy jezdzilem ta Wyszogrodzka i nic, a przedwczoraj strzelilo mi fotke. Jade ok. 70-80 km.h i nagle blysk czerwony. :evil:

Na pocieszenie - cos mnie tknelo i tym razem rowniez pozdrowilem sluzby mundurowe srodkowym palcem. :twisted:
          Czekam z utesknieniem na korespondencje z Plocka... :twisted: :lol:
          No a jednak czasmi tam jest i dziala
          Ale moze nie przyjdzie cos nieczytelne wyjdzie :wink:
          Ale jak by przyszlo to prosze o zamieszzcenie tu scana

Komentarz

• Martinez
            L&K
            • 2004
            • 1366
            • Audi

z szyby nie odczytają nie ma bata. Kumpel przyniósł do pracy fotke ze straży miejskiej, 103 na 60. Tablice z przodu widać ale na szybie ni cholery. Z facjaty też nie za łatwo go rozpoznać.
            Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
            teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
            czarna AR 156 1.8 T.Spark

Komentarz

• MiKruS
              RS
              S_OCP Member
              • 2004
              • 7976

Zamieszczone przez Martinez
              z szyby nie odczytają nie ma bata. Kumpel przyniósł do pracy fotke ze straży miejskiej, 103 na 60. Tablice z przodu widać ale na szybie ni cholery. Z facjaty też nie za łatwo go rozpoznać.
              ZTCW to w wersji elektronicznej to zdjecie jest w bardzo dobrej rozdzielczosci. Ktos mi opowiadal, tylko nie pamietam kto, ze widzial jak sie zoomuje na tych zdjeciach i byl przerazony, ze to jest az tak wyrazne. Mozna liczyc wlosy w nosie kierowcy... :lol:

Nie wiem ile w tym jest prawdy. :?
              TDI 205PS

Komentarz

• arci9
                RS
                • 2004
                • 2007

ZTCW to w wersji elektronicznej to zdjecie jest w bardzo dobrej rozdzielczosci. Ktos mi opowiadal, tylko nie pamietam kto, ze widzial jak sie zoomuje na tych zdjeciach i byl przerazony, ze to jest az tak wyrazne. Mozna liczyc wlosy w nosie kierowcy...
                pamiętam jak u mnie było - zdjęcie zrobione w łomiankach, czyli pewnie fotoradar był z wawki :lol: , przesłałi zdjęcie na komendę w Nowym Dworze i ono było w wersji papierowej, więc na miejscu nie byli w stanie nic z nim zrobić, a jak wspominałem nie można było kierowcy zidentyfikować ..i kupa :twisted:

Komentarz

• misiekwaw
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2004
                  • 7715
                  • Ford

Zamieszczone przez arci9
                  pamiętam jak u mnie było - zdjęcie zrobione w łomiankach, czyli pewnie fotoradar był z wawki :lol: , przesłałi zdjęcie na komendę w Nowym Dworze i ono było w wersji papierowej, więc na miejscu nie byli w stanie nic z nim zrobić, a jak wspominałem nie można było kierowcy zidentyfikować ..i kupa :twisted:
                  kupa czyli nic to nie dało, czy kupa = odpuścili :?: :roll:
                  Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
                  http://www.disi-tune.pl
                  Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
                  Był WRX
                  Była Octa

Komentarz

• arci9
                    RS
                    • 2004
                    • 2007

Zamieszczone przez MisiekWAW
                    Zamieszczone przez arci9
                    kupa czyli nic to nie dało, czy kupa = odpuścili :?: :roll:
                    samochód był służbowy, przypisany do mnie a jechał nim pracownik - nie było widać kto jedzie i musiałem wskazać..
                    napisałem,że kupa bo miałem problemy - pracownik już nie był pracownikiem a ja wiedziełem że na pewno to nie ja jechałem tylko On...
                    ale mi odpuścili czyli pewnie on zapłacił.

Komentarz

• lester
                      Drive
                      • 2004
                      • 54

no to ja jeszcze powiem ze na siekierkowskim w strone wschodnia jest czasami ustawiany tuz przed mostem jak sie wyjezdza z zakretu, w jakims busie czy cos takiego...
                      nie wpadlem tam, ale mi mowiono, a raz czy dwa razy widzialem tam jakis autobus stojacy..
                      GETAWAY DRIVER

Saab 9-5 Aero Black Estate

Komentarz

• Martinez
                        L&K
                        • 2004
                        • 1366
                        • Audi

Dzisiaj strażmniejska ustawiła się na wisłostradzie między Poniastowskim a Trasą Łazienkowską (koło pomnika taakiego sapera ). Celują jadąych od strony Żoliborza :evil:
                        Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
                        teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
                        czarna AR 156 1.8 T.Spark

Komentarz

• arci9
                          RS
                          • 2004
                          • 2007

Dzisiaj strażmniejska ustawiła się na wisłostradzie między Poniastowskim a Trasą Łazienkowską (koło pomnika taakiego sapera ). Celują jadąych od strony Żoliborza
                          już od 8 rano ich tam widziałem,najlepsze jest to, że wszyscy zaczeli panikować na ich widok(a dopiero kończyli ustwaianie się) i prawie zrobił się korek....co w tym miejscu należy do rzadkości....

Komentarz

• Radkow
                            Rider
                            • 2004
                            • 299

Moze kogos zainteresuje taka wiadomosc:

Pozdrawiam
                            Radek

Komentarz

• Purchawa
                              Admin
                              S_OCP Member
                              • 2004
                              • 8007

Zamieszczone przez Radkow
                              Moze kogos zainteresuje taka wiadomosc:
                              http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,2479612.html
                              Dla mnie to i tak marne pocieszenie, bo ja mam pecha do strzalow >60km/h
                              "...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
                              Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"

STOP ECO-TERRORISM!

Komentarz

• Jackal
                                Elegance
                                S_OCP Member
                                • 2004
                                • 758

ostanio fotografy ustawiaja sie na Zwirki ( w strone lotniska ) na wysokosci Carservisu, tuz za wzniesiem ( wiadukt kolejowy)... i co najciekawsze stoja bez samochodu.
                                bylo: Octa I Combi TDI+MTKATOWICE
                                Jest: 170/365@204/430... cos tam jezdzi :twisted:
                                Perfect service by DobryGrzesWawa

Komentarz

• misiekwaw
                                  RS
                                  S_OCP Member
                                  • 2004
                                  • 7715
                                  • Ford

Zamieszczone przez Jackal
                                  ostanio fotografy ustawiaja sie na Zwirki ( w strone lotniska ) na wysokosci Carservisu, tuz za wzniesiem ( wiadukt kolejowy)... i co najciekawsze stoja bez samochodu.
                                  o kur.... :shock: nie wiesz czy wczoraj około 18:30 stali :x :?
                                  Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
                                  http://www.disi-tune.pl
                                  Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
                                  Był WRX
                                  Była Octa

Komentarz

• Jackal
                                    Elegance
                                    S_OCP Member
                                    • 2004
                                    • 758

jak ostatnio stawali to tylko do poludnia , a pozniej sie przenosili gdzies na Marynarska , ale nie wiem gdzie...

Pozatym smiesznie wygladaja jak stoi dwoch gostkow bez zadnego samochodu, jak sie dobrze ustawia to nie widac foto SKURW...NY
                                    bylo: Octa I Combi TDI+MTKATOWICE
                                    Jest: 170/365@204/430... cos tam jezdzi :twisted:
                                    Perfect service by DobryGrzesWawa

Komentarz

• Kinzi
                                      L&K
                                      • 2005
                                      • 1275
                                      • Superb III (3V3)

Fotoradary

Witam,

jeden przenośny jest w miejscowości BRODAWE gm. Ładzice na krajowej jedynce. Miałem go okazję 'bliżej poznać'... Kosztowna znajomość 500zł i 10 punktów

Jeżeli jeździcie czasami w/w jedynką to na trasie Katowice-Częstochowa-Łódź jest ich pięć plus do tego ostatnio dwa postawili w samej Częstochowie przy trasie przelotowej. Wszystkie są obrotowe więc z daleka nie widać w którą stronę są ustawione. Mają jednak jedną wspólną cechę, a mianowicie ustawili je wszystkie koło sygnalizacji świetlnej więc po prostu się rozglądajcie.

W miejscowości KOBIÓR trasa Katowice-Bielsko Biała również stoi jeden obrotowy.
                                      Natomiast jeżeli będziecie się wybierać do Krakowa to proponuję zwolnić bo jest ich już kilkanaście(zainteresowanym mogę podać szczegółowo).

Trasa Radom-Jędrzejów czyli siódemka jest 'obsługiwana' przez zielone Mondeo sedan (TKxxxxx) z dwoma sympatycznymi panami na pokładzie którzy potrafią być życiowi :lol:

A co do robienia fotek to pamiętajcie, że pracują one na podczerwień więc nie widać kiedy robią zdjęcia

Pozdrawiam,
                                      Kinzi
                                      Octavia TDI

Komentarz

• Maicroft
                                        Moderator
                                        S_OCP MemberModeratorr
                                        • 2004
                                        • 25757
                                        • Audi

Bielsko-Katowice to dokladnie jest w Piasku. Jak jedziemy od Katowic to po minieciu drogowskazu na Kobior jest las i jak z niego wyjedziemy zaczyna sie Piasek - jest tabliczka: rada :twisted:

Krajowa 1 to jest chyba jedna z bardziej obsadzonych tras radarami.
                                        Spritmonitor.de

Komentarz

W naszym rejonie jest miasteczko (Czarna B.)przez które pprzechodzi droga Białystok ---> granica, i w tymże to miasteczu postawiono 2 "budki dla ptaków" na wlocie i na wylocie, w odległości od siebie około 700 m. Budki są tak prostacką podróbą ze ból głowy. Ale powiem że mocno skutkuje na podświadomość kierowców, predkości przelotowe przez ten odcinek mocno spadły, nawet sam mam odruch zwalniania pomimo że wiem że to lipna atrapa w której nigdy nie bedzie aparatu.
                                          Ale lepiej to skutkuje i pewnie jest tańsze od atrap radiowozów.

Komentarz

• Guciek
                                            Drive
                                            • 2004
                                            • 58

Ostatnio zauwazylem, że dość systematycznie stoi policjia w białej nubirze na trasie Płock-Nowy Dwór. Zawsze sie ustawiaja jakies 30-40km od Płocka (tam jest dość duzo terenów zabudowanych). Ostatnio gostka złapali po tym jak mnie wyprzedzil (chyba był slepy bo z przeciwka mrygali) ale coz... . Dodam, że tą nubira ustawiaja sie w widocznym miejscu na poboczu tak że ich widać z 700 metrów wcześniej tylko żadko kto wie, że to policjia.
                                            Więc jak będziecie jechać po tej trasie to strzeście sie białch samochodow na poboczu.

Komentarz

• Samiec
                                              RS
                                              S_OCP Member
                                              • 2004
                                              • 4287
                                              • Octavia I (1U2)
                                              • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
                                              • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Zamieszczone przez Guciek
                                              Ostatnio zauwazylem, że dość systematycznie stoi policjia w białej nubirze na trasie Płock-Nowy Dwór.
                                              To pewnie jest ta sama nubira co staje(i kursuje) na ekspresowce na 7 przed mostem w zakroczymiu.
                                              Biala nubira kombi na WNDxxxx?

Komentarz

• arci9
                                                RS
                                                • 2004
                                                • 2007

Ostatnio zauwazylem, że dość systematycznie stoi policjia w białej nubirze na trasie Płock-Nowy Dwór.
                                                Bardziej pewnie na trasie Płońsk - Nowy Dwór :wink: , czyli krajowa 7 - teren mają aż do Czosnowa(i kawałek za) 8)
                                                To pewnie jest ta sama nubira co staje(i kursuje) na ekspresowce na 7 przed mostem w zakroczymiu.
                                                Biala nubira kombi na WNDxxxx?
                                                WND Hxxx - dalej nie pamietam - napewno ta sama , na naszym terenie nie widziałem innej :wink:

Komentarz

• Guciek
                                                  Drive
                                                  • 2004
                                                  • 58

tak biala nubira kombi :twisted:

Komentarz

Panowie pisza tylko o Wawie. Nie ma tu nikogo z poza?...
                                                    Tydzien temu bylem w Wawie i mialem pare spotkan. Wiec sila rzeczy musialem po niej sie rozbijac. Jednak bez stresu, bo z CB Panowie wszystko wiadomo, gdzie co i kiedy. Goraco polecam!

Komentarz

Pracuję...