no commodores...fajne. kiedys mialem plytke z takim klimatem..gdzies zapodziałem.., ale byla tez na niej ta piesn..nie wiedzialem ze dion tez to zaspiewala - podoba mi sie jej wykonanie tyz:
chyba o tych panach za wiele mowic nie trzeba..- tez klasyka - niektore piosenki rewela
No nie ma o czym gadać. Muzyka wykonawców typu Pink Floyd Czy Dire Straits na dobrym audio to po prostu odjazd. Jeśli o mnie chodzi, to do wygłuszenia drzwi w moim samochodzie przekonało mnie jak posłuchałem na spocie "Private Investigations" Dire Straitsów w "dobrze zrobionym" Superbie. Od czasu przeróbek audio zrobiła mi się nawet w głowie jakaś nigdy nie spisana lista utworów, które puszczam znajomym, żeby ich przekonać, że "warto było" Są tutaj i Floydzi i Straitsi i jeszcze parę innych...
Jeśli chodzi o moje ulubione klimaty w okolicach jazzu, to polecam Geoge'a Duke'a (zwłaszcza albumy "Illusions" i "Face The Music") oraz Bryana Corbetta (trębacza mało znanego w Polsce, którego bym pewnie nie poznał, gdybym kiedyś nie załapał się na jego koncert z krakowską grupą Funk De Nite).
:diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Mi też się micha cieszy, jak tego słucham.
W aucie najczęściej leci Pr. III, (podobnie jak w pracy i w domu), ale kiedy przyjdzie mi ochota na zapodanie jakiejś płyty to zdecydowanie AC/DC, Dżem, a i często starsze Depeche Mode (ot taki powrót sentymentalny do przeszłości)
Radio - Antyradio, Planeta FM, PR III, w trasie RMF FM,
Muza - wszystko co mi się podoba - od trance`u do metalu.
Sam muzykuje więc nie zamykam się na ciekawe dźwięki.
W aucie lubię słuchać Claptona, Chris Rea, Pearl Jam, Alter Bridge, Metallica, RHCP,
Pantera, G`n`R, Chris Cornell`a, Tiesto, Ferry Corsten, Delerium i mnóstwo innych ciekawych rzeczy.
2pac, dobre...heheheh....a mialem takie..tylko metalic niebieski...cinquecento 700 i rumience
[ Dodano: Czw 05 Lis, 09 22:59 ]
inny klimat..chillout polecam płyty "Cafe del Mar", klimat Ibizy i znanej z najcudowniejszych podobno zachodów słońca cafejki w San Antonio, stąd nazwa. muzyka odprężająca i relakcująca:
szczególnie vol.9:
Komentarz