Hmm... Mnie też wypada się przedstawić, więc:
-rocznik 1978;
-żonaty, dzieciaty (jedna córeczka);
Pracuje w Bydgoszczy, ale mieszkam na weekendy w Sycowie pod Wrocławiem, jestem żołnierzem kontraktowym w Ośrodku Szkolenia Służby Wysokościowo-Ratowniczej. (czytaj - skoczkiem spadochronowym).
Octę mam od stycznia za namową żony. Chwalę sobie, ale poprawię.
Jestem policjantem moze niektórzy już mnie nie lubią ale szczerze?- mam to gdzieś 8) nie mam zamiaru sie tego wstydzić a wręcz jestem dumny i juz
oops - widze, ze mozg juz wyprany... :szeroki_usmiech
O co chodziło z tym dopiskiem w stopce dot. mojej osoby?
Pozdroawia
NEOrADEk
PS.
Oczywiście, że byłem grzeczny w tym roku i poproszę od Gwiazdora czesię w wersji Elehant full z 2.0 TDI.
[ Dodano: 20-12-2005, 11:11 ]
A co do mnie to od dekady w branży finansowej.
Obecnie w tygodniu pracuję we Wrocławiu ale myślę o przeniesieniu się do tego miasta przynajmniej na jakiś czas z Poznania razem z żoneczką i synkiem (2,5).
Trzeba też jakiś nowy "domek" dla czesi sprawić.
Pozdro
NEOrADEk
O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"
Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
Hmm to i ja dorzucę 2 grosze.
rocznik 1988
uczęszczam do 3 klasy technikum mechanicznego we wsi Białystok.
no i jeszcze sekcja kartingowa nalezy do mojej pasji
Chcę namówić ojca aby odstąpił mi octavie a sobie wziął O2 ale negocjacje cięzko idą hmm...
Pozdro dla Ojca Dyrektora i dla Was moi bracia :diabelski_usmiech
witam jestem tu nowy i odrazu odpowiadam ,bo może być to zabawne po pierwsze jestem kierowcą wszystkich kategorii :shock: a po drugie pracuje w ubojni zwierząt :twisted: jak byście mieli kogoś na odstrzał to służe pomocą :lol: :lol: :lol: a tak ogólnie to mam 25 lat,żonę i syna.wolnymi chwilami pomykam z MT na ćwiare(jak jest sezon)jak chcecie cuś wiedzieć to pytajcie. k
X1 20d s-drive m-pakiet i Ducato 100 Multijet...Skode miło wspominam
Czesc mam na imie Artur, lat 27, od 2 miesięcy nie pije :lol: Na codzien pracuje w duzej firmie zajmujacej sie sprzdażą sprzetu RTV i AGD...whose next :lol:
FabiaClub.pl
Koni Sport+Vogtland-40
PerfectService by DobryGrześWawa
heja :
Chrystusowe latka stuknęły czyli 33
zawód? Elektryk - niepraktykujący (nie wierzcie ELEKTRYKOM :szeroki_usmiech ) oraz GEOFIZYK - praktykujący czyli czarodziej w temacie : co jest pod powierzchnią ziemi - nowoczesne wróżenie z fusów z wykorzystaniem najnowszych technologii komputerowych
Na marginesie: Ludzie ze śląska: chcą Wam zrobić A-1 przez tereny pogórnicze m.in. hałdy oraz nad płytkimi pustkami ... hmm temat co najmniej kontrowersyjny...
- rocznik 1985
- student informatyki (oczekuje na termin obrony pracy inż - tylko trza ja napisac jeszcze :lol: )
- czasem pracujacy u ojca w sklepie motoryzacyjnym
- stan wolny
rok 86
za rok żonaty o ile się nie rozmyśli
3 lata naprawiałem telefony które nosicie w kieszeni SonyEricsson
obecnie się lenie i jeszcze mi za to płacą (pośrednik w wycenach nieruchomości)
1986 narazie wolny:P
Studiuje dziennie Inżynierie Lądowa na Politechnice Warszawsiej. W między czasie dorabiam na kosztorysach budowlanych i innych lekkich pracach związanych z branżą budowlana i pokrewnymi.
Interesuje się fotografia, motoryzacja nowinkami technicznymi i wieloma innymi sprawami w większym lub mniejszym stopniu ... Octavia należała najpierw do ojca ale dwa lata temu udało mi sie ja od niego odkupić
Od kilku lat próbuje swoich sił w pisaniu powieści :roll:
pzdr
U mnie to wygląda tak:
* rocznik `82 - jedyny słuszny :szeroki_usmiech
* mieszkam w Białym już ponad 25 lat 8)
* studiuje na 5 roku PB na wydziale elektrcznym - w planach zakończenie w czerwcu
* z wykształcenia jestem elektrykiem
* pracuje w firmie zajmującej się budową zaawansowanych technologicznie rozdzielnic zasilających i sterowniczych
* na wakacjach zostane zaciągnięty do niewoli ślubnej :|
A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
------------------------------------------------- Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz