Szukam dobrze płatnej roboty - podobno to modne obecnie :diabelski_usmiech
co robicie??kim jestescie??
Zwiń
X
-
Też jakoś przeoczyłęm ten temat na początku:P
W Warszawie od 7 lat. Pochodzę z Bydgoszczy a studiowałem w Poznaniu. Pracuję jako analityk wdrożeniowy w firmie informatycznej z największej grupy energetycznej w Polsce.Octavia II Tour Combi - Pacific Blue 1.6 MPI BSE
Service chwilowo by ASO.
Starsza siostra - Octavia I Combi - Srebrna 1.9 TDI ALH
Perfect Service by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
Witam:
całkiem niegłupi pomysł z tym wątkiem ))
- wiek 35 (jak widzę to chyba już emeryt w tym gronie
- były zaobrączkowany (może jakaś fajna szkodniczka się znajdzie
- własny biznes (kiedyś to się nazywało inicjatywa prywatna firma reklamowa
- trzeci szkodnik w rodzinie (Octa TDI, Fabia 1.2HTP, obecnie Octa 1.8T) i następny też pewnie będzie szkodnik ale chyba 4x4
Komentarz
-
-
tuszynski
- 25 lat
- jak to się teraz ładnie nazywa software developer i od czasu do czasu project manager w polskim oddziale największego koncernu mediowego w Europie.
- pierwszy szkodnik , pierwszy diesel.
Komentarz
-
No to i troszku o mnie:
rocznik:1984
wyksztalcenie: technik teleinformatyk, przerwane studia zaoczne: informatyka i ekonometria
w PL zajmowalem sie wszystkim z czego byla kasa: handel na allegro, serwis GSM, administrator sieci komputerowej, przedstawiciel handlowy, serwis komputerowy...
od 2005 na wygnaniu w UK, rowniez w pogoni za kasa: staly etat to team leader na magazynie, a w dni wolne od pracy ( grafik 5 na 5, tak wiec troche wolnego jest ) dorabiam za kolkiem tych wiekszych pojazdow
szkodnik od nowosci byl u mnie w domu do mojej dysposyzcji, z czasem go odkupilem od ojczulka, ogolnie od 7 wiosen systematycznie go uzytkuje, zjezdzilem nim spora czesc europy i pomimo nakulanych 162kkm nie ma z nim wiekszych problemow - jesli tylko brytyjska policja nie bedzie mi robila problemow, to jeszcze dlugo nim pojezdze
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Fleishmachinejesli tylko brytyjska policja nie bedzie mi robila problemow, to jeszcze dlugo nim pojezdzeA6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
splawik, boli ich to ze nie place 160 funtow rocznie za road tax, 40 za przeglad MOT i ok 1000 funtow za ubezpiecznie - nie wspomne o mandatach, ktore nie dochodza do PL ( za zle parkowanie, kamerki itp ) tak wiec nie dziwie im sie... bywaja przypadki ze sciagaja auta z ulicy na parking policyjny ( oczywiscie spora oplata za hol + parking ) i daja czas na odeslanie auta do PL, albo przerejestrowanie go na brytyjskie blachy ( jesli auto zostanie przerejstrowane, to niestety pozniej nie da sie go zarejestrowac w PL ). zycie.
Komentarz
-
-
Witam,
chyba mało naszych klubowiczek zauwazyło ten temat,to ja się dopiszę
Rocznik 1982 (jedyny słuszny jak napisał jeden z naszych kolegów) :twisted:
Od siedmiu lat w Holandii, obecnie jestem zastępcą kierownika zmiany w zakładzie,gdzie paczkowane wędliny i mięso dostają etykietkę z ceną.
Już prawie 6 lat jestem mężatką
Najpierw była kuzynka Seat Cordoba (r.1997-1.4-60KM)
Pierwszy Szkodnik był od tatusia (O1 r.2001-1.9 TDI- 90KM)
Drugi już nasz (O2 r.2004 a dalej patrz opis)
Tatuś też dorobił sie O2 w styczniu 2005,teraz ma 2.0 TDI-140 KM(nie znam typu silnika)
Ojczulek zadowolony ze swojej "pociechy" i my też!!!
Pozdrowienia!
Komentarz
-
-
To moze i ja cos dorzuce
Rocznik 79
Informatyk pracuje sobie w firmie zajmujacej sie produkcja foli termokurczliwych do pakowania
od paru lat mieszkam sobie w wawie a wczesniej w sochaczewie pod warszawa
PozdrawiamBest ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
To ja też sie dopisze
Jedyny słuszny rocznik.... 81 :twisted:
Zawody to: Monter Elektronik, Technik Elektryk, Technik Informatyk, i niebawem inż. informatyk
Od 2002 roku pracuje jako prawa ręka administratora sieci w dużym biurze projektowym dróg i mostów w Gdańsku (razem z koleżanką GMERO - projektantką)
W weekendy dorabiam w klubach nocnych
To tyle o mnie
Komentarz
-
-
Witam,
Z zawodu Informatyk i w tym też dziale pracuje
Zajmuje się serwisem oprogramowania w firmie, która produkuje oproggramowanie dla sektora MSP
rocznik 80
Od niedawna szczęśliwy posiadacz O1 1.9 SDI (aż mi się oczka świecą do niej : :shock: )
Mieszkam w Radomiu a pracuje w Starej Iwicznej obok Piaseczna.
Mój pierwszy wóz to Łada 2107, drugie to Toyota Camry rocznik 90, którą zresztą mam do sprzedania za nieduże pieniądze i wreszcie trzecie auto to Octavka :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andrev3Samiec,
Powiem CI szczerze że już kilku klientów wysłałem do kloegi lucasrally żeby sobie kupili Szkodniki :szeroki_usmiech
A jeśli chodzi o mnie to z zawodu mechanik samochodowy, pracuję w firmie produkującej części do samochodów na stanowisku wózkowego.
Urodzony w 1980r w Sosnowcu.
Szczęśliwy posiadacz żony i Skody Octavii :lol:Skoda Octavia II RS 2.0 Tdi BLACK MAGIC.
Pozdrawiam Wszystkich klubowiczów!!!
Komentarz
-
Komentarz