ja zamieszkuję ciechanów to nie daleko od wawki, mam 19 lat i jeżdzą octavią, uczę sie w technikum narazie nigdzie nie pracuję ale to się nie długo zmieni...... :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
A ja mieszkam na ziemi lubuskiej - mam 30-stkę, pracuję w branży telekomunikacyjnej. Na szczęście studia mam już za sobą, wolne chwile spędzam z rodziną, śmigam octą , i uwielbiam windsurfing
-pzdr-
Studiuje na 3 roq informatyke na ZSB w Szczecinie i w tym roq mam licencjat :evil: mam pytanie do "informatykow" i zarazem prosbe..potrzebuje materialow zwiazanych z wyszukiwarkami (jakie sa i ich opisy) oraz o programach do sciagania (Kazaa itp). Z gory thx... jak byscie cos mieli to prosze na [email protected] :diabelski_usmiech
witam ! specjalista d/s handlu, mieszkam i pracuje w rodzinnym mieście Sosnowcu, kawaler ciężko pracujący, a wszystkie pieniądze pakuje w samochód :| (głupota :!: :roll: )
W zaleznosci od dnia tygodnia mieszkam albo w Poznaniu albo w Opolu. Po drodze rowniez Wroclaw.
Sila rzeczy znudzila mi sie informatyka i ucze menadzerow jak zarabiac przez internet :twisted:
Mam na imie Marcin
mam 21 lat, studiuje polotologie na UKSW
nie pracuje, nie wiem czy wiecie co to MW ale własnie jestem w MW
no i jestem ciekawy co by sie stało jakby FSO przejął Volkswagen a nie Deawoo....
Komentarz