Zamieszczone przez Viniu
Nasze fotografie
Zwiń
X
-
bzik13, uwierz, że światło 1.8 potrafi zadziwić Faktem jest, że GO jest zazwyczaj kilkucentymetrowa (3-5cm) tak więc uszy juz potrafią być rozmyte A lampę mam służbową 580EX do wyłącznej dyspozycji więc powiedzmy, że posiadam takową Mimo to jednak nie jestem zwolennikiem lamp... nawet po odbiciu od sufitu widać, że zdjęcie jest dopalane. Mimo wszystko preferuję światło zastane
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ViniuMimo to jednak nie jestem zwolennikiem lamp... nawet po odbiciu od sufitu widać, że zdjęcie jest dopalane. Mimo wszystko preferuję światło zastane
Zamieszczone przez ViniuFaktem jest, że GO jest zazwyczaj kilkucentymetrowa (3-5cm) tak więc uszy juz potrafią być rozmyte
Komentarz
-
-
Re: Nasze fotografie
Fajny wątek. Widzę, że niektórzy są dopiero na początku drogi, ale część naszych forumowiczów to już prawie profi! Ja biegam z aparatem czysto amatorsko, więc by nie dostać z buta na początku drogi na razie fot na forach fotograficznych nie zamieszczam, ale tu mnie może nikt nie zmasakruje
Sezon 2009: Kreta , Rodos
Oddział południowy OCP pozdrawia. Jutro jeszcze >30'C , ale od środy ma się ochłodzić
Bartekbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zplutaale przepał brzydki
no i co zrobić, żeby nie był brzydki?
chodzi o kościół, a szczególnie o wieże... :?: jak mi się kiedyś uda poświęcić nieco czasu na fotografikowanie, to może nauczę się unikać takich "fopa"...
tego się dowiedziałem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mani0Zamieszczone przez zplutaale przepał brzydki
[ Dodano: Sro 18 Lis, 09 18:18 ]
Zamieszczone przez mani0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zplutaPrawie rybie oko - 10 mm przy cropie 1.6 (czyli 16)Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hermioli1zpluta, ale u Ciebie jest HDR a fiacik u mnie nie ma nic wspólnego z HDR.
Tak mi się teraz coś w pamięci majaczy: kiedyś używałem Corel Photo Painta. Tam był taki efekt, nazywał się "wyrównywanie lokalne" (czy jakoś tak) i dawał efekty coś a la ten fiacik.
P.S. Tylko wydaje mi się, że wchodzimy w tereny, gdzie coraz więcej obróbki a coraz mniej samego zdjęcia
Komentarz
-
-
Ale efektem końcowym tych przeróbek jest jednak zdjęcie,a teraz chyba żaden z zawodowych fotografów,nie oddaje zdjęcia klientom nie tknięte nawet jakimś programem do obróbki. Ale ok EOT w OT
Ziomal, taka Sigma 24-70 f:2,8 EX była by do sprzedania,chyba nawet za nie duże jakieś pieniążki.W zalewie Wiślanym pływał dziadek z babką,
Babka utonęła do góry kudłatką.
Oj nie żal mi babki jak tej jej kudłatki,
Bo bym sobie uszył pomponik do czapki!!!
Komentarz
-
Komentarz