Jestem nowy wiec nie wiem czy w dobrym dziale umieszczam taki temat.
Chciałbym pokazać wam kilka swoich zdjęć i co jakiś czas dodawać nowe do tego tematu (jeżeli temat jest zgodny z regulaminem i nie zostanie wykasowany)
Komentarze, uwagi, sugestie oraz krytyka mile widziane.
Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Chcesz prawdziwej krytyki do wrzuć te zdjęcia na fotograficzne serwisy dyskusyjne typu plfoto.com czy onephoto. Dostaniesz parę razy "z buta" to od razu nabierzesz rezerwy do swojej twórczości
Kiedyś się w to intensywnie bawiłem. Najpierw było plfoto.com (http://plfoto.com/5691/autor.html), potem FotoTok, FotoForum (chyba już nie istniejące) i FotoSabat. A teraz na to po prostu nie mam czasu.
Zgoda. I dlatego proponuję, żebyś te zdjęcia pokazał takim, którzy sami oczekują uwag i komentarzy i być może są w podobnej sytuacji jak Ty. A poza tym możesz tam zobaczyć komentarze do cudzych zdjęć i to także będzie świetną nauką.
Wiem że będzie to świetna nauką. Ale pomyślałem że można było by i tutaj pokazać.
Może są jeszcze osoby które lubią cykać zdjęcia.
Ale jeżeli uważacie że temat nie jest na miejscu to wykasujcie.
zpluta, Dzięki za rady
Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Nie zaszkodzi kilka fotek na forum samochodowym, ale pomyśl, co odpisali by ci na forum fotograficznym, gdybyś zapytał: jaki proponujecie olej do Octavii 1.9AGR? :wink:
Skoda Octavia I kombi, Laurin&Klement, 1.9TDi ASZ, 150KM. To już niestety przeszłość. Wygląda na to, że poszła w dobre ręce.
Zdjęcia są widać że aparat działa :wink: powiedz Nam tylko co chciałeś na nich pokazać ? ostrość?kolory?gatunki? trenuj dalej trzymam kciuki też lubię sobie popstrykać kiedyś dano mi taką radę żeby pokazywać na forum zdjęcia które chętnie wydrukował bym w dużym formacie i powiesił w pokoju na honorowym miejscu.
To ja tez się pochawle Rózne zdjęcia...
Zacznijmy od najnowszych Czyli liska ze słowacji
Potem zdjęcie mojej drugiej połówki dzieki pomocy mojej przyjaciółki która ma studio
Kilka zdjęć z Exotic Cars Track day... jest tez bryka naszego znajomego z OCP Jabara
Zdjecie z sesji 911... Wyjątkowe auto i chyba jedyne takie w Polsce!!!
Schabik! A dokłądnie Saab Są to zdjęcia z sesji jaką wykonywałem dla portalu Autogaleria.pl linku do testu:
Koniec lata. Zaczyna się jesień, niekoniecznie "złota polska". Zimno, mokro, ponuro. W TV straszą epidemią grypy, a do tego aura wpędza większość z nas w ciężką, jesienno-zimową depresję. W takich wypadkach potrzebny jest psychoterapeuta. Co powiecie na szwedzką "cabrioterapię"?
Fotka srebrnej
Zdjęcia z wypadu do włoch
Kilka fotek z pikniku VTG
Mosty warszawskie
Wyborowa dla budownictwa
Sesja Srebrnej i zdjęcia z Krotoszyna
Znowu sesja dla aG
Warszawa noca
Różne
I znowu szyny w Krotoszynie
Panie kolego już wiemy jaka jest pańska ulubiona część kobiecego ciała Fajne szkiełko robiło te fotki - jakie (pokazy lotnicze)? Fotograf oczywiście też dobry
A ja od roku fotografuję głównie moją córcię. Zaraz po urodzeniu doszedłem do wniosku, że aby nie strzelać w domu lampą po oczach muszę zmienić obiektyw bo dotychczasowy Tamron 28-200 nie wyrabiał ze światłem f4-5,6. Dlatego też szybko zaopatrzyłem się w stałą 50-tkę f1.8. Świetne szkło za śmieszne pieniądze. Kto wszedł w system Canona to powinno być wyposażenie podstawowe Wieczorem coś podrzucę...
Komentarz