no to już nie będzie strumienicy , będzie sama rura
Przymierzam sie do kupna labradora i chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej o tych psach... Przeczytałem sporo informacji na necie ale mam nadzieje że dowiem się jeszcze czegoś ciekawego od osób które posiadają te psy lub miały z nimi styczność :wink: Interesuje mnie dosłownie wszystko, także zachowanie małego szczeniaka, czy wyrządza duże szkody w domu itd
Bardzo prosze o wszelkie informacje a także o linki bo być może jest jeszcze coś czego nie czytałem :wink: Pozdrawiam i z góry dziekuje za pomoc
długopisy, kartki ipt... oddac oddaje ale potem chce nagrode:P
]
Fajniejsze od labka, bardziej przyjaźnie wyglądają i mają słodziutki, wesoły pyszczek - szczególnie sunie :P

Przyznam że są to najwierniejsze psy
Nasz, jak był mały, musze przyznać że lubił sobie skrobnąć jakiś kant szafki, bądź listwy, pewnie dlatego że zęby mu rosły
W życiu nikogo nie ugryzł, no i największa przytulanka dla dzieci :P aktualnie ma 7lat i jest spokojny, nikogo nie zaczepia, jedynie do głaskania
, Jedynie co, to uwielbia zawijać Skarpety z ziemi
Co do jedzenia, aktualnie na miesiąc zjada dużą 25kg chyba torbe suchej karmy, no i czasem jakieś naturalne rarytasy
Tylko pamiętaj, że te psy uwielbiają dużo ruchu, biegania, spacerów etc.
Słyszałem wiele opinii dotyczących goldenów i nie spotkałem sie ze złymi tak więc napewno jest to świetny psiak :wink: Wole dokładnie przemyśleć temat, pies musiałby zostawać na 8h sam w domu, potem zapewniłbym bym mu naprawde dużo ruchu i długie spacery... Moim marzeniem jest bullterier ale to raczej w przyszłości
Dlatego zainteresowałem sie labradorami bo są dość spokojne a tak jak pisałem musiałby zostawać sam w domu...
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi ale to nie koniec bo zapewne bede mieć jeszcze sporo pytań

Komentarz