looker, kupujesz części, idziesz do serwisu i wymieniasz
tak po trochu:
widelec, na pewno ma stalowe chromowane golenie i tłumienie turn key
lepsza wersja ma powietrze, złote anodowane golenie i tłumienie motion control (możliwość płynnego ustawienia blokady z kierownicy) ale na początek powinno być ok, zwłaszcza do lekkiej wagi kierownika/czki :szeroki_usmiech
napęd jest ok za wyjątkiem korby która wzorowana jest na SLX ale ma odlewane ramiona i jest cięższa, do tego cięższe koronki ale jeśli nie zależy Ci na wadze i "lansie" :diabelski_usmiech to da radę
ja mam podobny napęd (manetki, łańcuch i przednia XT) i jestem bardzo zadowolony
Nawet ostatnio rower mi spadł ze schodów no i z tylnej SLX zrobiła się kaszana
trochę się pobawiłem i działa jak na razie bez zastrzeżeń, ale co i jak to okaże się w ciężkim terenie
reszty nie znam ale i tak pewnie będziesz zadowolony :diabelski_usmiech
to co ja bym zmienił to :
spd, korba, siodło, jakiś lekki kokpit (mostek, kiera, chwyty, rogi), sztyca, koła i te błotniki zdjąć :twisted:
ale to ja, gdzie wymagania mam nie małe
jak będziesz potrzebował jakiś informacji to wal śmiało na PW

tak po trochu:
widelec, na pewno ma stalowe chromowane golenie i tłumienie turn key
lepsza wersja ma powietrze, złote anodowane golenie i tłumienie motion control (możliwość płynnego ustawienia blokady z kierownicy) ale na początek powinno być ok, zwłaszcza do lekkiej wagi kierownika/czki :szeroki_usmiech
napęd jest ok za wyjątkiem korby która wzorowana jest na SLX ale ma odlewane ramiona i jest cięższa, do tego cięższe koronki ale jeśli nie zależy Ci na wadze i "lansie" :diabelski_usmiech to da radę
ja mam podobny napęd (manetki, łańcuch i przednia XT) i jestem bardzo zadowolony
Nawet ostatnio rower mi spadł ze schodów no i z tylnej SLX zrobiła się kaszana
trochę się pobawiłem i działa jak na razie bez zastrzeżeń, ale co i jak to okaże się w ciężkim terenie
reszty nie znam ale i tak pewnie będziesz zadowolony :diabelski_usmiech
to co ja bym zmienił to :
spd, korba, siodło, jakiś lekki kokpit (mostek, kiera, chwyty, rogi), sztyca, koła i te błotniki zdjąć :twisted:
ale to ja, gdzie wymagania mam nie małe

jak będziesz potrzebował jakiś informacji to wal śmiało na PW

Komentarz